- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Bugün Ersağın ÜTÜ SPREYİNİ kullandım.Ütü yapmak bana hiç bu kadar keyif vermemişti açıkçası.BAYILDIM diyebilirim.Eşiminm keten pantolaonlarından nefret ediyordum.Mükemmel sonuç verdi.
Argan yağlı şampuanı ise tüm vücudumda inanılmaz kaşıntılar bırakarakartık banyomda duş almak için değil yerleri yıkamak için kullanıyorum malesef.Hala bacaklarımda kol ve kalçamda yaralar sivilceler mevcut uzun zamandır kullandım ve kullanmayı bırakmış olmama rağmen tenimi inanılmaz derecede bozdu. Düzeltmek için resmen zeytinyağı ve gül kremi banyosu yapıyorum.Gül kreminin faydası oldu.Taaa Ispartadan özel saf olarak getirttim.
Genel olarak ürünlerinden memnunum TÜY AZALTICI LOSYONU da bir harika.Kıl tüy derdi benden bayağı uzak.2 ayda bir kuaföre gitmekten ağda yapmaktan çok memnunum
bazen çamaşır makinesine deterjan doldururken beni gören eşim "labaratuarda deney mi yapıyorsun anlamıyorum" diyorhaklı galiba
bu mesajını okuyunca bu kanıya vardım
benim sizlere sormak istediğim bir soru var:
ersağ'ın toz çamaşır deterjanına başladım ve ölçekle doldurup deterjan gözüne doldururkenki o kısa sürede, tozlar burnuma uçuşuyor sanırım ve çok fena etkileniyorum. soluyorum yani direk tozusizlerde de böyle oluyor mu? burda hiç okumamıştım böyle bir deneyim; ama ne kadar uzak tutarak yapsam da, ne kadar kafamı çevirsem de burnum çok fena alıyor o tozu mu desem kokuyu mu desem... bir çaresi yoktur gibi ama sizlerde de oluyorum merak ettim :44:
ütü spreyinin bende bariz bir etkisi olmadı, çok az bir etkisi oldu.
argan yağlı şampuan saç için değil mi sadecesaçlarımı güzel yapıyor ama şampuanı değiştirdiğimden midir nedir dökülüyor sanki :44:
tüy azaltıcı losyonu nasıl kullanıyorsunuz?
bazen çamaşır makinesine deterjan doldururken beni gören eşim "labaratuarda deney mi yapıyorsun anlamıyorum" diyorhaklı galiba
bu mesajını okuyunca bu kanıya vardım
benim sizlere sormak istediğim bir soru var:
ersağ'ın toz çamaşır deterjanına başladım ve ölçekle doldurup deterjan gözüne doldururkenki o kısa sürede, tozlar burnuma uçuşuyor sanırım ve çok fena etkileniyorum. soluyorum yani direk tozusizlerde de böyle oluyor mu? burda hiç okumamıştım böyle bir deneyim; ama ne kadar uzak tutarak yapsam da, ne kadar kafamı çevirsem de burnum çok fena alıyor o tozu mu desem kokuyu mu desem... bir çaresi yoktur gibi ama sizlerde de oluyorum merak ettim :44:
Öğrenci evlerinin vazgeçilmez markası :)
ütü spreyinin bende bariz bir etkisi olmadı, çok az bir etkisi oldu.
argan yağlı şampuan saç için değil mi sadecesaçlarımı güzel yapıyor ama şampuanı değiştirdiğimden midir nedir dökülüyor sanki :44:
tüy azaltıcı losyonu nasıl kullanıyorsunuz?
Benimde dikkatimi çekti ersağ ürünleri.. biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim...
size ersağ hakkında en ince detaylara kadar yardımcı olabilirimÇevremde Ersağ ürünleri satan yok ama ben de denemek istiyorum.
Nereden, nasıl alabilrim, üye olmak istesem sponsor kodu falan istiyor.
arkadaşlar bu konuda herkese her konuda yardımcı olabilirim...
hala üye değilseniz ben size yardımcı olabilirimErsağ ürünlerini burda gördüm kullananların olumlu yorumları beni de heyecanlndırdı. Almak için sabırsızlanıyorum yeni evime bana da yardımcı olabilir misiniz?
ben de bır turlu emın olup alamadım ersağ urunlerını
Benbu markayi dogal urunler ararken bulmustum ama hic alisveris yapmadim.Artik saydiginizher seyi degistirmek istiyorum ozwllikle sampuan deterjan vs.Ama her dogal denene de guvenemiyoruz™Sonucta kimyager degiliz ve icerikleri pek cozemiyoruz.Ògrenmek istedigim bu markanin ozellikleri nedir dogal ya da kimyasali az derseniz gercektrn guvenebilir miyiz?
çok titiz bi arkadaşım kullanıyor ki kolay kolay hiç birşey beğenmez öve öve bitiremedi... bnde merak ettim. ayrıca kimyasal etkisinin olmaması çok iyi.. mink bebeği olanlar ve cildi hassas olanlar için öneriliyor. ve çok az ürün baya gidiyor. bakalım deneyip görelim
sırf sponsorum olacak düşüncesiz yüzünden almıyorum, alamıyorum bir türlü ersağ ürünlerinden. eşimin adına üyelik alıcam düzgün bir sponsor bulursam.
gecenin 23.30 unda msj atıyor bana ya, bu ay olan promosyonlar diye, terbiyesiz. 40 kere de söyledim bana msj atma diye. düzgün bir sponsor bulana kadar kesinlikle almıycam.
Benbu markayi dogal urunler ararken bulmustum ama hic alisveris yapmadim.Artik saydiginizher seyi degistirmek istiyorum ozwllikle sampuan deterjan vs.Ama her dogal denene de guvenemiyoruzSonucta kimyager degiliz ve icerikleri pek cozemiyoruz.Ògrenmek istedigim bu markanin ozellikleri nedir dogal ya da kimyasali az derseniz gercektrn guvenebilir miyiz?
Kuru ciltler için toniğini aldım ama emin değilim iyi midir, değil midir...
Biraz kullanmak lazım.
Doğal denildiği için almaya karar vermiştim. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?