Eroin bağımlısı kardeş,ne yapmalıyım?

Ya hastaneye yatirdiktan sonra anlatin o zaman aileniz ne diyor?
Boyle sey saklanir mi?
Bu cok buyuk bir vebal madde bagimlilari ne yapyigini bilmiyor zarar.verir ilerde evlendikten sonra..
Kardesiniz kendi hayatini yakmis zaten niye yaninda baska aileyi de heba ediyorsunuz cok gunah ilerde sizinde basiniza gelir...

O ortamdan kopmadıkça asla bırakmaz. En kökten çözüm tedavi+yaşadığı yerden taşınması ki çevreden uzak kalsın.Ki bu durumda da tekrar başlamayacağı garanti değil.
Söyleyin söylemeyin diyemem ama en azından evlendirmeyin.Kıza yazık

Kızla konuşmanız gerekir bu durumu tabiki. Zaten kardeşinizin yaşı da çok ufak evlenmek için. Önce bi tedavisini olsun. Bu arada işi gücü var mı kardeşinizin?

Tabiki söyleyin canım ne düşünüyorsunuz yazık günah değil mi kıza ileride uğraşıcak kardeşinizle? Ayrıca öğrendiği anda mahkemeye başvursa direk boşarlar.

Eroin bu Ya öldürür ve en yüksek bağımlılık yapan madde hala kıza söyleyeyimmi diyemi düşünüyorsunuz zaten bu halde biri neden nisanlanır

Kızdan önce kardeşinizi düşünsenize. Damardan mı alıyor? Ne sıklıkla kullanıyor? Parayı nereden temin ediyor? Acilen şehir değiştirin. Eroin uyuşturucular arasında en tehlikelilerde başı çeker. Maddi yıkımını bir yana bırakın. Sizi yürüyen cesede çevirir. Kardeşinizin hayatındaki insandan önce kardeşinizi düşünün.

Tabi ki de söyleyin kıza da hani hiç kız size bişey demedimi hal ve hareketlerinde değişiklik var yada göz altlarında morluk olur cildi kararmış olur zayıf olur yani anlaşılır uyuşturucu kullanan bir kişi nisanlisinin biseyler anlamamış mi ameteme yatirin daha yaşı küçük 23 yaş hayatının baharinda hayatını zehir ediyor

Nişanlısına sölemekte çok geç kalmışsınız. Karartmayın kızın hayatını. En kısa zamanda söleyin belki kardeşiniz kızı kaybetmemek için bırakır.

Genellikle eroin damardan alınır çok aşırı bağımlıysa o kolları morarır normal bir abla olarak kardeşinizjn ölümünü izlemeyin çare bulun

Ya siz ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Tanımadığınız etmediğiniz birine nasıl kolayca beddua edebiliyorsunuz? Sizin bu kötü niyetinizle merak etmeyin kızınızda ailesine benzeyen birini bulur. Ben en başından beri söyleme taraftarıyım zaten ama bunu ondan gizli yapamam çünkü kıza güvenmiyorum bu konuda. Yardım edeyim derken eline yüzüne bulaştırır çünkü o da daha 21 yaşında! Sizden akıl almaya geldim buraya beddua almaya değil. Birine beddua ederken kendi çocuklarınızıda düşünün. Ve tabiki önce kardeşimi düşüneceğim. Kız yüzüğü atar ailesinin yanında mutlu mesut yaşar. Ama o yüzük atıldıktan sonra kardeşim ne olacak? Siz mi olacaksınız bizim yanımızda?
Kardeşim damar yoluyla kullanmıyor bu mereti o yüzden hep bir şans daha diyorum bir kez daha diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen bu konuda gerçekten yardımcı olacaklar yazsın beddua edecekler değil.

Genellikle eroin damardan alınır çok aşırı bağımlıysa o kolları morarır normal bir abla olarak kardeşinizjn ölümünü izlemeyin çare bulun

Damar yoluyla almıyor koreks yapıyor. Yani sigaranın içinde. Ben onun için savaşıyorum ama kafamı kurcalayan kısmı nişanlısı. Kimseye zarar vermeden nasıl yapabilirim?

Kızla konuşmanız gerekir bu durumu tabiki. Zaten kardeşinizin yaşı da çok ufak evlenmek için. Önce bi tedavisini olsun. Bu arada işi gücü var mı kardeşinizin?

Çok iyi bir üniversiteden çok iyi bir bölümden mezun. İşi gücü var,kazandığı para şimdilik idare eder. Evlenmeyi kendisi istedi yani biz tekrar başladığını düşünmemiştik ki nişanlandıktan sonra yakaladık. Çok baskı yaptım saatlerce konustum doktorlara götürdüm. İstanbulun en iyi doktorları ama kişinin kafasında bitirmesi lazım. Kardeşim bırakırım düşüncesiyle rahat hareket ediyor ama bu kolay bir şey değil. Allah sonunu hayır etsin.

Eğer dürüst olsaydınız kızı istemeden önce kardeşinizin bağımlı olduğunu söylerdiniz.
Aman kardeşinize bir şey olmasın ama el kızı mahvolsun size ne öyle mi?

Siz kiza soyleyecek misiniz peki yardim almaya geldiniz ama soyluyoruz iste hastaneye yatirin bu isi yavas yavas yapin diye.
Kizin ailesi ile konusun mesela?
Siz peki burdaki uyeye kotu kalpli diyorsunuz sizde kalbiniz ne kadar.temiz gosterin ve masum bir kizin basini yakmayin..

Damar yoluyla almıyor koreks yapıyor. Yani sigaranın içinde. Ben onun için savaşıyorum ama kafamı kurcalayan kısmı nişanlısı. Kimseye zarar vermeden nasıl yapabilirim?
Kız arkadaşının bilmediğinden emin misiniz?
Pek mümkün değil gibi..
Allah yardımcınız olsun Kardeşinize çok üzüldüm. Belki nişanlısı şimdilik onu ayakta tutuyor ayrılırsa kardeşiniz daha kötü olabilir.

Kıza da üzüldüm ama en çok kardesinize

Yazık günah elin kızına... Kesinlikle söyleyin. Bence kardeşinizi takip edin ve o eroin satan kimse onu da polise ihbar edin.

Abim iddia ve at yarışı oynuyor yıllardır oda bir şekilde bağımlı. Çok para gitti kendisinden ve ailemden bu bağımlılık yüzünden.

Sevgisiyle evlenme niyetinde olduğunu söyledi hatta annemle tanıştırdı ama babamla karşı çıktık biz, baskı yaptık sevgilisine iddia vs.oynadıgını söyledi abim. Sevgilisi tedavi için destek olmak istediğini söylemiş ben bunu duyunca kendisiyle tanışmak istedim ve abimin yıllardır yaşadığı şeyleri anlattım basit bir alışkanlık olduğunu sanmasın diye. Kız yinede destek olmak istedi, hastane de yattı 15 gün şuanda tedavisi devam ediyor abimin. Ama tedavi bitip belli bir aşamaya gelmeden babam ailesiyle tanışmaya tamamen karşı.

Bunları şunun icin yazdım, isteme nişan olmadan kızla konuşmalıydınız, kendinizi onun yerine koyun.

Kardeşinizi elbette düşüneceksiniz ama günahsız genç bir kızın da daha fazla hakkına girmeyin, biran önce söyleyin.

Son düzenleme:
Kızın başını yakmayın vebali sizden çıkar.
Kardeşinizden hiçbirşey olmaz daha kendine bakamıyor elin kızına nasıl bakacak.
Kız çocuğu ile ortada kalır yazık ya.
Kardeşinizin kimseye zarar vermeden hayatını devam ettirmesini sağlamak dışında yapılacak birşey yok üzüldüm duruma

Gelin adayı sizin kardeşiniz olsa ne hissederdiniz....
Bu aileye beddua etmez miydiniz.

Bir anne babanin en kıymetli varlığını mutluluk vaadiyle kardesinizle evlendirip ömür boyu bu utanç ve vicdan azabı ile mi yaşayacaksınız?

Benim ablam çok tembeldir. Eniştemle ilk görüşmesinde annem dedi ki "oğlum bu kız çok tembeldir. Sana uymaz. Kimseye uymaz. Bence evlenme"

Ben cabuk öfkelenir çabuk sönerim. Annem eşimi ilk gördüğünde dediki "oğlum bu kızın böyle durduguna bakma. Öfkelenince dalar sana. Hiç çekilecek bi şey değil. Bence sen bunu alma" dedi.

Şu durumda ya benim annem bi anormal.

Ya da sizin aileniz bir anormal.

Kardeşinizi balıklı rum hastanesinde güzel bir tedavi ettirin. Maddi imkanlar ölçüsünde.

Balıklı rum bağımlılık şikayetlerinde başarılı.

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…