- Konu Sahibi Tweetyybomb
-
Ya hastaneye yatirdiktan sonra anlatin o zaman aileniz ne diyor?Bunu anlatmak bana düşer mi onun haberi olmadan böyle bir seye hakkım var mı onu sorguluyorum şu anda. Ben söyleyince daha kötüye gider diye korkuyorum. Ya tamamen vazgeçerse ya umutsuzluğa kapılıp kendine kötü bir şey yaparsa bunu da kaldıramam ben
Siz sadece kendi cocugunuzun iyiligini dusunuyorsunuz. Yazik o kiza. Benim de kizim var basina boyle birsey gelsin istemem. Ama siz kardesiniz ya kendine birsey yapar korkusuyla kiza soylemezseniz ve kiza kotur birsey yaparsa o nun vebalini kim odeyecek. O kiz icin de uzulecek misiniz. Eger kiza soylemezseniz dilerim venzer durum sizin kizinizin basina da gelir. Kolay kolay kimseye kotu dilekte bulunmam ama resnen kizin basini yakiyorsunuz. Kendi sorununuzu baskasinin cozmesini bekliyorsunuz kotu abla olmamak icin. Hem 23 yas cok erken evlilik icin.
Kardesiniz ne yapacak sizce evlendikten sonra ilk is altinlarini satip eroin alip bitirecek. Para bitince karisina baslayacak eziyete.
Genellikle eroin damardan alınır çok aşırı bağımlıysa o kolları morarır normal bir abla olarak kardeşinizjn ölümünü izlemeyin çare bulun
Kızla konuşmanız gerekir bu durumu tabiki. Zaten kardeşinizin yaşı da çok ufak evlenmek için. Önce bi tedavisini olsun. Bu arada işi gücü var mı kardeşinizin?
Eğer dürüst olsaydınız kızı istemeden önce kardeşinizin bağımlı olduğunu söylerdiniz.Çok iyi bir üniversiteden çok iyi bir bölümden mezun. İşi gücü var,kazandığı para şimdilik idare eder. Evlenmeyi kendisi istedi yani biz tekrar başladığını düşünmemiştik ki nişanlandıktan sonra yakaladık. Çok baskı yaptım saatlerce konustum doktorlara götürdüm. İstanbulun en iyi doktorları ama kişinin kafasında bitirmesi lazım. Kardeşim bırakırım düşüncesiyle rahat hareket ediyor ama bu kolay bir şey değil. Allah sonunu hayır etsin.
Siz kiza soyleyecek misiniz peki yardim almaya geldiniz ama soyluyoruz iste hastaneye yatirin bu isi yavas yavas yapin diye.Ya siz ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Tanımadığınız etmediğiniz birine nasıl kolayca beddua edebiliyorsunuz? Sizin bu kötü niyetinizle merak etmeyin kızınızda ailesine benzeyen birini bulur. Ben en başından beri söyleme taraftarıyım zaten ama bunu ondan gizli yapamam çünkü kıza güvenmiyorum bu konuda. Yardım edeyim derken eline yüzüne bulaştırır çünkü o da daha 21 yaşında! Sizden akıl almaya geldim buraya beddua almaya değil. Birine beddua ederken kendi çocuklarınızıda düşünün. Ve tabiki önce kardeşimi düşüneceğim. Kız yüzüğü atar ailesinin yanında mutlu mesut yaşar. Ama o yüzük atıldıktan sonra kardeşim ne olacak? Siz mi olacaksınız bizim yanımızda?
Kardeşim damar yoluyla kullanmıyor bu mereti o yüzden hep bir şans daha diyorum bir kez daha diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen bu konuda gerçekten yardımcı olacaklar yazsın beddua edecekler değil.
Kız arkadaşının bilmediğinden emin misiniz?Damar yoluyla almıyor koreks yapıyor. Yani sigaranın içinde. Ben onun için savaşıyorum ama kafamı kurcalayan kısmı nişanlısı. Kimseye zarar vermeden nasıl yapabilirim?
Yazık günah elin kızına... Kesinlikle söyleyin. Bence kardeşinizi takip edin ve o eroin satan kimse onu da polise ihbar edin.Merhaba herkese. Hesabımı yeni açtım bu konu için. Kardesim yıllardır uyusturucu bağımlısı ve yeni nişanlandı. Biz uyusturucuyu bıraktı dediğimiz dönemde üniversite okuyordu. Okulu bitti ve memlekete döndüğünde yeniden başladı. Sürekli başa dönüyoruz. Önce inkar sonra yakalandığını anladıkca rahat davranmalar ve doktor yolu. Bir hafta tedavi sonra yenıden aynı seyler. Maneviyatın yanında maddi kayıbın lafı bile olmaz ama artık çok yorulduk. Sürekli yalan söylüyor nişanlısına ve bizide bu durumun içine çekiyor. Her seferinde ona inanıp yenıden ayağa kalkması için yardım ediyorum ama ben yalan söylemekten bıktım artık. Daha 23 yaşında küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuk. Şimdi benim size sorum ne yapmalıyım? Nişanlısının hayatı kararsın istemiyorum. O bununla baş edemez ne oldugunu bile bilmez. Ona söylemeli miyim ya da kardeşim mi söylemeli ne olacak böyle bilemiyorum.
Abim iddia ve at yarışı oynuyor yıllardır oda bir şekilde bağımlı. Çok para gitti kendisinden ve ailemden bu bağımlılık yüzünden.Ya siz ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Tanımadığınız etmediğiniz birine nasıl kolayca beddua edebiliyorsunuz? Sizin bu kötü niyetinizle merak etmeyin kızınızda ailesine benzeyen birini bulur. Ben en başından beri söyleme taraftarıyım zaten ama bunu ondan gizli yapamam çünkü kıza güvenmiyorum bu konuda. Yardım edeyim derken eline yüzüne bulaştırır çünkü o da daha 21 yaşında! Sizden akıl almaya geldim buraya beddua almaya değil. Birine beddua ederken kendi çocuklarınızıda düşünün. Ve tabiki önce kardeşimi düşüneceğim. Kız yüzüğü atar ailesinin yanında mutlu mesut yaşar. Ama o yüzük atıldıktan sonra kardeşim ne olacak? Siz mi olacaksınız bizim yanımızda?
Kardeşim damar yoluyla kullanmıyor bu mereti o yüzden hep bir şans daha diyorum bir kez daha diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen bu konuda gerçekten yardımcı olacaklar yazsın beddua edecekler değil.
Kızın başını yakmayın vebali sizden çıkar.Merhaba herkese. Hesabımı yeni açtım bu konu için. Kardesim yıllardır uyusturucu bağımlısı ve yeni nişanlandı. Biz uyusturucuyu bıraktı dediğimiz dönemde üniversite okuyordu. Okulu bitti ve memlekete döndüğünde yeniden başladı. Sürekli başa dönüyoruz. Önce inkar sonra yakalandığını anladıkca rahat davranmalar ve doktor yolu. Bir hafta tedavi sonra yenıden aynı seyler. Maneviyatın yanında maddi kayıbın lafı bile olmaz ama artık çok yorulduk. Sürekli yalan söylüyor nişanlısına ve bizide bu durumun içine çekiyor. Her seferinde ona inanıp yenıden ayağa kalkması için yardım ediyorum ama ben yalan söylemekten bıktım artık. Daha 23 yaşında küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuk. Şimdi benim size sorum ne yapmalıyım? Nişanlısının hayatı kararsın istemiyorum. O bununla baş edemez ne oldugunu bile bilmez. Ona söylemeli miyim ya da kardeşim mi söylemeli ne olacak böyle bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?