Eroin bağımlısı kardeş,ne yapmalıyım?

Ben şöyle anladım çocuk uyuşturucu kullanıyordu Bıraktı. Aile de artık temizlendiğini düşündü. O arada nişanlandı. Sonra konu sahibi ve ailesi yeniden madde kullandığının farkına vardı. Herşey başa döndü. Şimdi de çıkmaza girdiler. Nasıl açıklayalım ne yapalım vs gibi.

Geçte olsa söylesinler ki zaten kız da bir anormallik olduğunu sezmiştir nişanlısında.

Yorumumun en başında zaten o kadının haberi olması gerektiğini belirttim. Ajitasyon değil bu sorundan muzdarip başka bir taraf olarak kendimce anlatmaya çalıştım. Ama siz bunu duygu sömürüsü olarak gördünüz. Anlayacak bi insan olmadığınız için uzatmaya gerek görmüyorum.
Umarım böyle beylik laflar ederken bu acı ile sınanmazsınız.

Canim benim esimde cip takti yine kullaniyor simdi bunlar duzelmez kendi pisliklerindede ölürler esimin arkadasi wc öldu maddeden 3 gun sonra cesedini buldular.cocugunda yoksa kac git. Bigun bnde gidicem

Koni sahibi nisanlisina mutlaka söyle mutlaka.

Yatırın hastaneye tam anlamıyla bırakana kadar çıkartmayın ve bu naleti kullananlarda yalan hayat biçimi oluyor dikkat çekmek rol yapmak çabası kesinlikle dikkate alın madde kullanımından dolayı normal düşünme yetenekleri de sekteye uğruyor bir gün çok yanarsınız ne yaparsa yapsın düşmeyin yakasından nişanlısının da bilmesi lazım yazık değil mi kıza bilsin de evlensin

Siz evlenirken bilmiyor muydunuz ??
Ya da hiç fark etmediniz mi ?

Çok zor durum Allah yardımcınız olsun

Siz evlenirken bilmiyor muydunuz ??
Ya da hiç fark etmediniz mi ?

Çok zor durum Allah yardımcınız olsun
Yasim kucuktu ayni sehirde degildik duymustum nisanida atıyordum ama bin yalanla beni kandirdi kllanmiyorum dedi tedavi oldum dedi. Evlenince anladimki boyleleri yalan uzerine evladinin üstüne bile yemin ediyor. Allahindan bulsunlar. Önümde ölse bi bardak su vermem o derece kizginim ona. O kafasini yasiyor biz cefasını

Size yapılsa ne beddualar ederdınız. Karsınıxdakı de bır kadın. Insan evladı. Ne demek sizce soylemeli miyim. Dogru birdir. Neden kızın basını yakıyorsunuz. Yazık size. Bıle bıle goz yumuyorsunux kardesınız diye..
Kızın problemı degil bu. Benden bırılerı bıle bıle saklasaydı dunyayı dar ederdım onlara..

Kardesınız unarım kurtulur..

Buradan herkese ders olsun eşimizin sevgilimizin kollarına gözlerine falan bakıcaz artık iğne izi var mı gözler kırmızı mı...

Ayrılma imkanınız yok mu ?

Yok canim saplantili biri az cok kestirebiliyorum neler olacağını. Karsimda medeni bi insan yokki duzgunce ayrilalim oyuzden guclu adimlar atmak istiyorum eger duzelmezse ki duzelmez. Cocugum az büyüdügunde kacip gidicem

Kesinlikle aynı fikirdeyim, kadıncağız olabilecek ihtimalleri düşünüp yol yordam soruyor, nedense konu açan kişileri taşlamak moda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…