• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken yaşta evlenen hadi buraya :)

Ben biseyi anlamiyorum 16 yasinda evlenebler dini nikahla mi evleniyor? Resmi nikah icin 17yas doldurulmasi gerek ya.. Siz nasil evlendiniz..? Ya sizin ne guzel 3 tane cocugunuz var bu saatten sonra neden uzuluyorsunuz ki? Yani icinizde kalan bi ukte mi var? Esinizle araniz nasil acaba mutlu musunuz? İcinizde ukte kalan bir seyler varsa gerceklestirmeye calisin

Ikiside Canim mahkeme karariyla evleniyorsun....

Ben biseyi anlamiyorum 16 yasinda evlenebler dini nikahla mi evleniyor? Resmi nikah icin 17yas doldurulmasi gerek ya.. Siz nasil evlendiniz..? Ya sizin ne guzel 3 tane cocugunuz var bu saatten sonra neden uzuluyorsunuz ki? Yani icinizde kalan bi ukte mi var? Esinizle araniz nasil acaba mutlu musunuz? İcinizde ukte kalan bir seyler varsa gerceklestirmeye calisin

Uzulmek demiyelim Canim sadece zorluk, yasinda evlenmedigim icin Biraz pismanlik. Tabiki icimde Kalan cok Sey var mesela cocuklugum gibi omenli birsey. Genclik zaten olmuyor direk kadinliga geciliyor. Yarim Kalan hicbirsey devam yasanmiyor Bu Saaten sonra ne cocuk Nede genckiz olabilirim.

Uzulmek demiyelim Canim sadece zorluk, yasinda evlenmedigim icin Biraz pismanlik. Tabiki icimde Kalan cok Sey var mesela cocuklugum gibi omenli birsey. Genclik zaten olmuyor direk kadinliga geciliyor. Yarim Kalan hicbirsey devam yasanmiyor Bu Saaten sonra ne cocuk Nede genckiz olabilirim.

dertlesmek istersen özelden msj atabilrisn

Güzel bir konu olmuş ne zaman böyle bişey duysam aceleleri ne ya demiştim , kuzenim evlendi 17 sinde lise 3 terk , daha mayısta evlendi şimdi ne zaman kavga etseler teyzeme koşup boşancamben diye ağlıyomuş .. Çocuk işte ..

bende 14 yaşında evlendim 12 yaşında oglum var 28 yaşındayım suan ve boşanıyorum erken yaşta evlilik sağlıklı olmuyor kızlar evlenmeyin

Tesekkurler canim

Tatlim sen meraklanma 5senede esimle ilgili dert yanmadim kimseye hele hele kkda hic! Buyukmu konusuyorum hayir! Erken evlendik diye dunyanin sonu degil cocuk dogurandan sonra unv. okuyan bile var bende devam edenlerdenim karsindaki insan insan olmadiktan sonra 35te evlensen kac yazar?!

doğru söylüyorsun canım insan insan olmadıktan sonra

16 yaşını dolduranlar mahkeme karaı ile 17 yaşını dolduranlar veli izni ile evlenebiiyor canım.

Back