• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken yaşta evlenen hadi buraya :)

deymil cım haklısın ne erkekler var bız hatunlar sevdıgımız ıcın ısımızı karıyerımızı bırakıoruz onlar ıkı gunde 360 derece degısıme ugruyorlar allaha sukur benım oyle bı sorunum yok tam tersıne esım ben bıseyler yapım dıy ugrasıyor kursa gıt sunu yap kendını gelsıtır gıbısındne allahım herkeze agzı tadınla mutlu yasamayı nasıp etsın sogan ekmek yenıp yasanılıyor ama evdekı huzur olmayınca yasanmıyor

slm kızlar ben 20 yaşındayım 1 ay sonra 21 olacağım aynı zamanda evlenmiş olacağım son günlerim artık hala bana erken gibi geliyor nişanlım askerde son günleri onunda artık çok sıkıntı çektim nişanlılık boyunca bu yüzden.bir yandan can atıyorum bir yandan da acaba diyorum çünkü daha yemek yapmayı bilmiyorum=)

slm kızlar ben 20 yaşındayım 1 ay sonra 21 olacağım aynı zamanda evlenmiş olacağım son günlerim artık hala bana erken gibi geliyor nişanlım askerde son günleri onunda artık çok sıkıntı çektim nişanlılık boyunca bu yüzden.bir yandan can atıyorum bir yandan da acaba diyorum çünkü daha yemek yapmayı bilmiyorum=)

canım sıkıntı yapmana gerek yok bende yemek yapmasını bılmıyordum:D sımdık oohoo ahcı gıbıyım evlendıgımde yumurta kırmasını cay demlemesını en kolayı makarna yapmasını bıle bılmıordum:D esıme ılk yaptım pılavı sorsan adam zorla yedı uzulmım dıye :D ama sımdık sorsan bı orduya yemek yaprım arkada gozu kalmadan :De bıde ınternet var uzulme artık

Ben varım bi de:78:17 de nişanlandım 19 da evlendim:78:Eşimin okulu olmasa daha erken evlencektik geç kaldık:60::60::60:

güzelim yemek yapmak önemli değil bence ben de 20 yaşımda evlendim yemek yapmayı bilmiyordum eşimin bana ilk hediyesi yemek kitabı olmuştu şimdi 11 yıllık evliyim et yemeklerini çok güzel yapıyorum merak etme öğrenirsin

bende 19 da evlendim..heöde ailemden izinsiz..patates kızartmaktan başka bişey bilmiodum ama öğrendim işte 7 yıl oldu evleneli hemde:)ve herkes yemeklerimi çok beğenir...

anlaşmak her şeyin başı eşinle anlaşabiliyorsan hele bide o da mutfakta becerikliyse harika bide evlenmeden ben eşime yemek yapmayı bilmiyorum dedim o da önemli değil dedi böyle aldı beni baştan herşey konuşulursa sonradan daha az sıkıntı çıkar

Bende-varım-
16da-nişanlandım-
17de-evlendim-
18de-hmile-kaldım
19da-anne-oldum
20de-soluklandım
21de-hamile-kaldım
22de-ikinci-kez-anne-oldum
şimdi24üm-bir-kere-olsun-pişman-olmadm-dünya-iisi-bi-adamla-evliyim-yarın-ALLH-KATINDA-EVLENELİ-7-YIL-OLACAK

Bende-varım-
16da-nişanlandım-
17de-evlendim-
18de-hmile-kaldım
19da-anne-oldum
20de-soluklandım
21de-hamile-kaldım
22de-ikinci-kez-anne-oldum
şimdi24üm-bir-kere-olsun-pişman-olmadm-dünya-iisi-bi-adamla-evliyim-yarın-ALLH-KATINDA-EVLENELİ-7-YIL-OLACAK

oyy masallah sana hızlı hatun sneı

bende-dierleri-gibi-yemek-yapmayı-bilmyordum-pc-de-yoktu-eşimden-komşumdan-öğrendim-eşim-6da-işten-gelr-ve-birlikte-yemek-yapardk-harika-zaman-geçirirdik-
hiç-korkmabence-en-kolay-yanı-yemek

doğru söylüyorsunuz kızlar nasılsa mantığı aynı yemek yapmanın bir şekilde deneye deneye öğrenirim artık biran önce evleniyimde koca 1 yıl geçti 40 gün geçmiyor çıldırcam artık

sana da masallah canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Tesekkurler canim
umarım bi kaç seneye burda bir derdim topiğne konu açmazsınız.eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak şimdi 16 yaşında evlendim'e maşallahlar yazılıyo,ilginç buldum doğrusu.her erken evlilik kötüdür diye bir kaide de yok ama ne biliyim,allah mutluluğunuzu daim etsin.
Tatlim sen meraklanma 5senede esimle ilgili dert yanmadim kimseye hele hele kkda hic! Buyukmu konusuyorum hayir! Erken evlendik diye dunyanin sonu degil cocuk dogurandan sonra unv. okuyan bile var bende devam edenlerdenim karsindaki insan insan olmadiktan sonra 35te evlensen kac yazar?!

selam kızlar;
benim de tanıştıktan 5 ay sonra 19 yaşımda söz-nişan bi arada oldu
düğünümde 19 yaşımı doldurduktan 4 ay sonra oldu
düğünden 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim
21 yaşımda oğlumu kucağıma aldım
4 yıl sonra da ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim
şimdi 5 yaşında bi oğlum ve 5,5 aylık da bi kızım var:nazar::nazar::nazar:
çocuklarımın ikisi de isteyerek oldu
eşimle benim aramda da 5 yaş var çok da mutluyuz
biz de severek evlendik.zorluklar da var tabi ama bunun yaşla ilgisi olduğunu
düşünmüyorum tamamen bekarlığın rahatlığı ve evliliğin sorumluluğuyla ilgili
yani geç de evlensen alışana kadar bi zorluk mutlaka çekiyosun
bu zorluğu en aza indirgemek de eşine bağlı
konu sahibi sana da mutluluklar dilerim yemek konusuna gelince de sakın
korkma kendiliğinden öğreniverirsin:21:

canlarım herkezin rabbim mutluğunuzu daim etsin

Herkeze gunaydin Ben Forumda yeniyim kendime gore Konu ararken buraya geldim. ayni durumda olaf varmi dusunceleri sorulari ne merak ediyorum. Ben 15 yasimda gorucu usulu nisanlandim 16 evlendim . Esimi benden 13 yas buyuk . Suan uc tane cocugum var. Ilk 17 yasimda Anne oldum. 9 senedirde evliyim. Simdige Kadar dusunmediklerimi yeni yeni dusunuyorum. Sorguluyorum cogu seyi. Etrafimdakiler anlayamiyorlar yasamadiklari icin . Benim ayni durumda olan insanlarla Konusmam gerektigini anladim.erken evlendigimi icin pismanim. Bir on sene daha beklemem gerekirdi diye dusunuyorum. Gorucu usulu olmasindan Dolayi bu Kadar erken evlendim. Ailenin istemesiyle. Sizlerden yorum ve cevap bekliyorum.

bende kendm için diyorum erken mi diye, kısmetse seneye olacak:) baya erken evlenen varmış 15 16... Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsinn.

Herkeze gunaydin Ben Forumda yeniyim kendime gore Konu ararken buraya geldim. ayni durumda olaf varmi dusunceleri sorulari ne merak ediyorum. Ben 15 yasimda gorucu usulu nisanlandim 16 evlendim . Esimi benden 13 yas buyuk . Suan uc tane cocugum var. Ilk 17 yasimda Anne oldum. 9 senedirde evliyim. Simdige Kadar dusunmediklerimi yeni yeni dusunuyorum. Sorguluyorum cogu seyi. Etrafimdakiler anlayamiyorlar yasamadiklari icin . Benim ayni durumda olan insanlarla Konusmam gerektigini anladim.erken evlendigimi icin pismanim. Bir on sene daha beklemem gerekirdi diye dusunuyorum. Gorucu usulu olmasindan Dolayi bu Kadar erken evlendim. Ailenin istemesiyle. Sizlerden yorum ve cevap bekliyorum.

Ben biseyi anlamiyorum 16 yasinda evlenebler dini nikahla mi evleniyor? Resmi nikah icin 17yas doldurulmasi gerek ya.. Siz nasil evlendiniz..? Ya sizin ne guzel 3 tane cocugunuz var bu saatten sonra neden uzuluyorsunuz ki? Yani icinizde kalan bi ukte mi var? Esinizle araniz nasil acaba mutlu musunuz? İcinizde ukte kalan bir seyler varsa gerceklestirmeye calisin

valla gençliği yaşamak taraftarıyım ama kısmet bu tür işler eltim 17 yaşında evlenmiş ben nişanlımla tanıştığımda hamileydi ekimde çıkmaya başladık nisanda doğurdu. ben fıldır fıldır gezen ve rahat birisiyim saat sorunum hiç olmadı nişanlımla bi yerlere giderken arkamızdan çok baktı çok kıskandı halada kıskanıyor yani erken evlenenler bana göre hemen çocuk yapmamalılar eve kapanmak konusunda oldukça sıkıntı yaşıyolar yani benim gördüklerim bu amaçok mutlu olanlarda yok değil yukarda yazılanlara göre evlenenler mutlu halinden.şu an :120:kardeşim 17 yaşında ve bir erkeğin ona dokunduğunu hamile kaldığını falan hayal bile edemiyorum vücudu tazecik narin ya çocuk olunuyo o yaşta bırak hamile kalmayı adam koynuna girmesi düşüncesi bile midemi bulandırıyo yani dediğim gibi bunlar benim şahsi düşüncelerim...

cnm keşke askerden gelir gelmeze ayarlamasaydınız düğünü çünkü askerden önceki nişanlın gibi gelmiyecek çok değişiyolar 15 ay asker bekledim 15 ay önceki erkek arkadaşım o değildi yani psikolojik yönden sana nacizane tavsiyelerim olacak çok sıkma basit konularda üstüne falan gitme yani sonuçta çok sıkı bir yerden gelecek inş doğuda yapmıyodur askerliğini

Back