slm kızlar ben 20 yaşındayım 1 ay sonra 21 olacağım aynı zamanda evlenmiş olacağım son günlerim artık hala bana erken gibi geliyor nişanlım askerde son günleri onunda artık çok sıkıntı çektim nişanlılık boyunca bu yüzden.bir yandan can atıyorum bir yandan da acaba diyorum çünkü daha yemek yapmayı bilmiyorum=)
slm kızlar ben 20 yaşındayım 1 ay sonra 21 olacağım aynı zamanda evlenmiş olacağım son günlerim artık hala bana erken gibi geliyor nişanlım askerde son günleri onunda artık çok sıkıntı çektim nişanlılık boyunca bu yüzden.bir yandan can atıyorum bir yandan da acaba diyorum çünkü daha yemek yapmayı bilmiyorum=)
anlaşmak her şeyin başı eşinle anlaşabiliyorsan hele bide o da mutfakta becerikliyse harika bide evlenmeden ben eşime yemek yapmayı bilmiyorum dedim o da önemli değil dedi böyle aldı beni baştan herşey konuşulursa sonradan daha az sıkıntı çıkar
Bende-varım-
16da-nişanlandım-
17de-evlendim-
18de-hmile-kaldım
19da-anne-oldum
20de-soluklandım
21de-hamile-kaldım
22de-ikinci-kez-anne-oldum
şimdi24üm-bir-kere-olsun-pişman-olmadm-dünya-iisi-bi-adamla-evliyim-yarın-ALLH-KATINDA-EVLENELİ-7-YIL-OLACAK
bende-dierleri-gibi-yemek-yapmayı-bilmyordum-pc-de-yoktu-eşimden-komşumdan-öğrendim-eşim-6da-işten-gelr-ve-birlikte-yemek-yapardk-harika-zaman-geçirirdik-slm kızlar ben 20 yaşındayım 1 ay sonra 21 olacağım aynı zamanda evlenmiş olacağım son günlerim artık hala bana erken gibi geliyor nişanlım askerde son günleri onunda artık çok sıkıntı çektim nişanlılık boyunca bu yüzden.bir yandan can atıyorum bir yandan da acaba diyorum çünkü daha yemek yapmayı bilmiyorum=)
Tesekkurler canimsana da masallah canım
Tatlim sen meraklanma 5senede esimle ilgili dert yanmadim kimseye hele hele kkda hic! Buyukmu konusuyorum hayir! Erken evlendik diye dunyanin sonu degil cocuk dogurandan sonra unv. okuyan bile var bende devam edenlerdenim karsindaki insan insan olmadiktan sonra 35te evlensen kac yazar?!umarım bi kaç seneye burda bir derdim topiğne konu açmazsınız.eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak şimdi 16 yaşında evlendim'e maşallahlar yazılıyo,ilginç buldum doğrusu.her erken evlilik kötüdür diye bir kaide de yok ama ne biliyim,allah mutluluğunuzu daim etsin.
Herkeze gunaydin Ben Forumda yeniyim kendime gore Konu ararken buraya geldim. ayni durumda olaf varmi dusunceleri sorulari ne merak ediyorum. Ben 15 yasimda gorucu usulu nisanlandim 16 evlendim . Esimi benden 13 yas buyuk . Suan uc tane cocugum var. Ilk 17 yasimda Anne oldum. 9 senedirde evliyim. Simdige Kadar dusunmediklerimi yeni yeni dusunuyorum. Sorguluyorum cogu seyi. Etrafimdakiler anlayamiyorlar yasamadiklari icin . Benim ayni durumda olan insanlarla Konusmam gerektigini anladim.erken evlendigimi icin pismanim. Bir on sene daha beklemem gerekirdi diye dusunuyorum. Gorucu usulu olmasindan Dolayi bu Kadar erken evlendim. Ailenin istemesiyle. Sizlerden yorum ve cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?