- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel allah mutluğunu daim etsin cnm ikizlerinide allah analı babalı büyütsün yok cnm ben erkenci değilim 24 yaşındayım ama bekarım sevdiğim var evlenmek istiyoruz ama biraz daha beklememiz gerek sadece merak ediyorum erken yaşta evlilikler nasıl oluyorben varim 16yasinda ve cook severek evlendim onumuzdeki ay 5senemiz doluyor cok mutluyuz cok sukur ve ikizlerim var 7aylik sende erkencisin herhalde?
ben varim 16yasinda ve cook severek evlendim onumuzdeki ay 5senemiz doluyor cok mutluyuz cok sukur ve ikizlerim var 7aylik sende erkencisin herhalde?
Sagol dileklerin icin canim Allah sanada nasip etsin biromur mutlu ol Insallah 1sene flort ettik ve 9yas buyuk bendenpeki ya eşin senden büyük mü ne kadar flort ettiniz
Sagol dileklerin icin canim Allah sanada nasip etsin biromur mutlu ol Insallah 1sene flort ettik ve 9yas buyuk benden
ben varım 17 yasımda nısnalandım 18de evlendım 19 da anne oldum 5 senelık evlıyım 4 yasındada kızım var
bu ne acele yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallah masallahhhhh
ben varim 16yasinda ve cook severek evlendim onumuzdeki ay 5senemiz doluyor cok mutluyuz cok sukur ve ikizlerim var 7aylik sende erkencisin herhalde?
umarım bi kaç seneye burda bir derdim topiğne konu açmazsınız.eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak şimdi 16 yaşında evlendim'e maşallahlar yazılıyo,ilginç buldum doğrusu.her erken evlilik kötüdür diye bir kaide de yok ama ne biliyim,allah mutluluğunuzu daim etsin.
haklısın erken yaşta evlenmek çok sıkıntı ben eşim için üniversiteyi bıraktım bi telaş içine giriyorsun hele bide çocuğun özürlü ise allahım gerçekten çok zor[/QUOTE
canım,allah sabır versin..
bak mesela eğitimine son vermişsin,buna da çok üzüldüm.
yani demek istediğim şu,hep kadınlar taviz veriyo,eğitimler yarıda bırakılıyo ya da hiç başlanmıyo,aileler geride bırakılıyo bazen.sonra gene size ne iyiler denk gelmiş,herkes mutlu okuduğum kadarıyla,mutluluğu da daim etsin allahım.ama öyle adamlar var ki işte,okuyruz sık sık,gidecek yeri olmayan mesleği olmayan kadınları sömüren,evden kovan,ne bilyim işte..
sert bir eleştiri değildi amacım,anlayan anladı beni,herkesin mutluluğu daim olsun arkadaşlar.
haklısın erken yaşta evlenmek çok sıkıntı ben eşim için üniversiteyi bıraktım bi telaş içine giriyorsun hele bide çocuğun özürlü ise allahım gerçekten çok zor[/QUOTE
canım,allah sabır versin..
bak mesela eğitimine son vermişsin,buna da çok üzüldüm.
yani demek istediğim şu,hep kadınlar taviz veriyo,eğitimler yarıda bırakılıyo ya da hiç başlanmıyo,aileler geride bırakılıyo bazen.sonra gene size ne iyiler denk gelmiş,herkes mutlu okuduğum kadarıyla,mutluluğu da daim etsin allahım.ama öyle adamlar var ki işte,okuyruz sık sık,gidecek yeri olmayan mesleği olmayan kadınları sömüren,evden kovan,ne bilyim işte..
sert bir eleştiri değildi amacım,anlayan anladı beni,herkesin mutluluğu daim olsun arkadaşlar.
açık öğretim sınavlarına hazırlanıcam bu sene aslında güvenlik görevlisi sertifikam da var ama allah bana 2 dünya güzeli sorunlu çocuk verdi ilk kızımı evlendikten tam 9 ay sonya kucağıma aldım 1 yaşını geçti konuşmadı 2 yaşına geldi konuşmadı anladık bir sorun olduğunu o 6 yaşındayken 2.si oldu oda aynı şimdi 7 yaşına geldi hala konuşmuyor yoksa eşim iyi bir insan bizim çocuklarımız böyle olunca zorluk çektik