• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken yaşta evlenen hadi buraya :)

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
37
mrb kızlar merak ediyorum 18 veya 19 erken yaşta evlenen nişanlanan varmı erken yaşta evlenmek nasıl bi duygu mutlumusunuz görücü usulumu oldu yoksa flort mu ettiniz eşiniz sizden büyük mu çocuğu olanda varmı hadi kızlar burda toplanın merak ediyorum bekliyorum cevaplarınızı

ben varim 16yasinda ve cook severek evlendim onumuzdeki ay 5senemiz doluyor cok mutluyuz cok sukur ve ikizlerim var 7aylik sende erkencisin herhalde?

ben varim 16yasinda ve cook severek evlendim onumuzdeki ay 5senemiz doluyor cok mutluyuz cok sukur ve ikizlerim var 7aylik sende erkencisin herhalde?
ne güzel allah mutluğunu daim etsin cnm ikizlerinide allah analı babalı büyütsün yok cnm ben erkenci değilim 24 yaşındayım ama bekarım sevdiğim var evlenmek istiyoruz ama biraz daha beklememiz gerek sadece merak ediyorum erken yaşta evlilikler nasıl oluyor

peki ya eşin senden büyük mü ne kadar flort ettiniz

Sagol dileklerin icin canim Allah sanada nasip etsin biromur mutlu ol Insallah 1sene flort ettik ve 9yas buyuk benden

inşşallah cnm allah bana da nasip eder senin gibi mutlu olrum inşallah:16:

Aslında erken evlenmenın bı cok avantajı var bana gore :D cocuk mesela bız nısnlı ıken 4 sene yapmıcaz deıdk cocuk oyle karr verık 5. ayımızda cocuk dıye tuturduk:D olmuyrodu ev sesız 1 sene sonra kızım dogdu onunla beraber buyudum onu oyuncak bebek gıbı gıydırdım cıkardım:D saclarını bagladım:D 3 gunluk bebek kundak olucagına benım elımd eoyuncak oldu :D bayramda 3 gunlukdu elbıse gıydırdım kendınden buyuk ayakabı sacları topladık:D sımdık arkadas gıbı beraber gezıoruz:D

umarım bi kaç seneye burda bir derdim topiğne konu açmazsınız.eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak şimdi 16 yaşında evlendim'e maşallahlar yazılıyo,ilginç buldum doğrusu.her erken evlilik kötüdür diye bir kaide de yok ama ne biliyim,allah mutluluğunuzu daim etsin.

her erken yapılan evlilikler kötü olacak yada sonu boşanma olacak diye birşey yok bence şansına ne çıkarsa

umarım bi kaç seneye burda bir derdim topiğne konu açmazsınız.eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak şimdi 16 yaşında evlendim'e maşallahlar yazılıyo,ilginç buldum doğrusu.her erken evlilik kötüdür diye bir kaide de yok ama ne biliyim,allah mutluluğunuzu daim etsin.

haklısın erken yaşta evlenmek çok sıkıntı ben eşim için üniversiteyi bıraktım bi telaş içine giriyorsun hele bide çocuğun özürlü ise allahım gerçekten çok zor

erkende evlenmıs olsan gecde evlenmıs olsan bence karsındakı ınsna onemlı o yuzden bosanmalar oluyor her ıkı tarafda ınatcı olursa sonucu bosanmakla bıtıyor erken evlenmısın sonun bosanma ıle bıtecek dıye bı kaıde yok bence

haklısın erken yaşta evlenmek çok sıkıntı ben eşim için üniversiteyi bıraktım bi telaş içine giriyorsun hele bide çocuğun özürlü ise allahım gerçekten çok zor[/QUOTE

canım,allah sabır versin..
bak mesela eğitimine son vermişsin,buna da çok üzüldüm.
yani demek istediğim şu,hep kadınlar taviz veriyo,eğitimler yarıda bırakılıyo ya da hiç başlanmıyo,aileler geride bırakılıyo bazen.sonra gene size ne iyiler denk gelmiş,herkes mutlu okuduğum kadarıyla,mutluluğu da daim etsin allahım.ama öyle adamlar var ki işte,okuyruz sık sık,gidecek yeri olmayan mesleği olmayan kadınları sömüren,evden kovan,ne bilyim işte..
sert bir eleştiri değildi amacım,anlayan anladı beni,herkesin mutluluğu daim olsun arkadaşlar.

haklısın erken yaşta evlenmek çok sıkıntı ben eşim için üniversiteyi bıraktım bi telaş içine giriyorsun hele bide çocuğun özürlü ise allahım gerçekten çok zor[/QUOTE

canım,allah sabır versin..
bak mesela eğitimine son vermişsin,buna da çok üzüldüm.
yani demek istediğim şu,hep kadınlar taviz veriyo,eğitimler yarıda bırakılıyo ya da hiç başlanmıyo,aileler geride bırakılıyo bazen.sonra gene size ne iyiler denk gelmiş,herkes mutlu okuduğum kadarıyla,mutluluğu da daim etsin allahım.ama öyle adamlar var ki işte,okuyruz sık sık,gidecek yeri olmayan mesleği olmayan kadınları sömüren,evden kovan,ne bilyim işte..
sert bir eleştiri değildi amacım,anlayan anladı beni,herkesin mutluluğu daim olsun arkadaşlar.

açık öğretim sınavlarına hazırlanıcam bu sene aslında güvenlik görevlisi sertifikam da var ama allah bana 2 dünya güzeli sorunlu çocuk verdi ilk kızımı evlendikten tam 9 ay sonya kucağıma aldım 1 yaşını geçti konuşmadı 2 yaşına geldi konuşmadı anladık bir sorun olduğunu o 6 yaşındayken 2.si oldu oda aynı şimdi 7 yaşına geldi hala konuşmuyor yoksa eşim iyi bir insan bizim çocuklarımız böyle olunca zorluk çektik

Back