- Konu Sahibi naughty_girl
-
evlilik erken yada genç olarak değerlendirilmemeli mutlu olup olmamak da buna bağlı değil bence ama ben 19 yaşındayım üniversite okuorum ve evliliği hiç düşünmedim amaçlarım var onları gerçekleştirdikten sonra Allah nasip ederse iyi bir evliliğim olmasını isterim tabiki.Erken evliliği onaylamıorum heleki lisede falan sevip kaçmak saçma gelio sonuçta koca da kaçmıo ya eğitimde çok önemli,kaçıpta sonra oturup evde çocuk büyüt kadınlarla günlere git kilo al diyet yap çok sıkıcı deil mi yaw? Ama geç kalmakta iyi değil 30 yaşından sonra evlenmekte zor oluo yani kısacası herşey zamanında olsa çok iyi olur...
18 yaşımda evlendim tek kelime ile çok mutluyum iyiki evlemişim 23 haziranda 6.senemizi dolduracağız...
Ya arkadaşlar ben şunu merak ediyorum erken yaşta evlenipte mutsuz olanınız varmı yani bana evliliği tavsiye edebilcek birileri varmı ben erken evlendim çok mutluyum diyen. Bide merak ediyorum yani evlendikten sonra nsl oluyo yaa
ben 20 yaşında evlendim gerçi henüz çok yeni ama ewlilik eğer doğru eşi bulursan dünyada ki en güzel şey bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?