- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.252
-
- Konu Sahibi noclearmind
Ben muslumanım ama okuyanından ezbere degıl mantıkla okuyan müslümanın şükür :)İkisi de haram kılındığı için herhalde, ev kelimesi sesteş oldu
Tabii herkes müslüman olmak zorunda çünkü...
Altina yatirim yapmani oneririm hele ki su sira dusmusken bugun icin piyasayi bilmiyorin amaÖncelikle merhaba diyerek konuya girmek istiyorum
24yaşındayım, mezun olduğumdan beri aile borclarına yardım ettim kasımda bitiyor çok şükür
Aylık gelirim cok olmamakla 3 bin lira şuan.
Kasımdan sonra ek olarak ailemin katkı da bulanacagı ek bin lira gelirim olacak.
Yatırım amaçlı ev almak istiyorum, istanbulda yaşıyoruz burada evler en asağıya 300 binle başlıyor. Yani bu demek oluyor ki uzun yıllar bankaya borçlanacagım. Siz olsanız bu yaşta cok yüklü bi borcun altına girer miydiniz?
Yoksa bu ev alma işini daha sonraki yıllara ötelermiydiniz?
Ek olarak önümüzdeki 2 3 sene evlenme gibi bi durum yok. Zaten aday adayım bile yok :)
İllaha İstanbul'dan olması mı gerekiyor? Yatırımlık,nasılsa oturmayacaksiniz. Çok daha ucuz fiyata - hatta kiracisiyla satılık evler var Anadolu'da. Boyle bir yer alsanız sanki daha rahat olur sizin için. Kira parası+ailenizin katkısı+ sizin ödeyeceğiniz parayla daha kısa sürede bitirebilirsiniz borcu.
Bankadan altin hesabi actirin inan ki 3 4 yila bir altin iki katina 3 katina cikiyorİşime güveniyorum sağlıktayım cünkü ben cıkmadan kimse beni cıkarmaz o yüzden bi borca girmeyi düşünüyorum Dediğinizde mantıklı tabiki ama ben daha cok bankaya atacagımı borca ödeyeyim ev dha cok değerlenir diye düşünmüştüm
2 sene önce ev aldık 33 yaşındaydım 10 yıllık çektik krediyi..Öncelikle merhaba diyerek konuya girmek istiyorum
24yaşındayım, mezun olduğumdan beri aile borclarına yardım ettim kasımda bitiyor çok şükür
Kasımdan sonra ek olarak ailemin katkı da bulanacagı ek bin lira gelirim olacak.
Yatırım amaçlı ev almak istiyorum, istanbulda yaşıyoruz burada evler en asağıya 300 binle başlıyor. Yani bu demek oluyor ki uzun yıllar bankaya borçlanacagım. Siz olsanız bu yaşta cok yüklü bi borcun altına girer miydiniz?
Ek olarak önümüzdeki 2 3 sene evlenme gibi bi durum yok. Zaten aday adayım bile yok :)
Bence ev yerine altın tercih edebilirsiniz yatırım amaçlı evet yıllar sonra 300 bine aldığınız ev 400 olacak ama ödediğiniz faiz vs ile hiç bir karınız olmayacakÖncelikle merhaba diyerek konuya girmek istiyorum
Siz olabilirsiniz, konu sahibi değilse?Ben muslumanım ama okuyanından ezbere degıl mantıkla okuyan müslümanın şükür :)