- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- Konu Sahibi noclearmind
Ev alıp kiraya ver. Araba şu fiyatlarla bomboş bir yatırım. Hem evlenmeden önce kendi evini alman daha iyi kendini garantiye almış olursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle merhaba diyerek konuya girmek istiyorum
24yaşındayım, mezun olduğumdan beri aile borclarına yardım ettim kasımda bitiyor çok şükür
Aylık gelirim cok olmamakla 3 bin lira şuan.
Kasımdan sonra ek olarak ailemin katkı da bulanacagı ek bin lira gelirim olacak.
Yatırım amaçlı ev almak istiyorum, istanbulda yaşıyoruz burada evler en asağıya 300 binle başlıyor. Yani bu demek oluyor ki uzun yıllar bankaya borçlanacagım. Siz olsanız bu yaşta cok yüklü bi borcun altına girer miydiniz?
Yoksa bu ev alma işini daha sonraki yıllara ötelermiydiniz?
Ek olarak önümüzdeki 2 3 sene evlenme gibi bi durum yok. Zaten aday adayım bile yok :)
Öncelikle merhaba diyerek konuya girmek istiyorum
24yaşındayım, mezun olduğumdan beri aile borclarına yardım ettim kasımda bitiyor çok şükür
Aylık gelirim cok olmamakla 3 bin lira şuan.
Kasımdan sonra ek olarak ailemin katkı da bulanacagı ek bin lira gelirim olacak.
Yatırım amaçlı ev almak istiyorum, istanbulda yaşıyoruz burada evler en asağıya 300 binle başlıyor. Yani bu demek oluyor ki uzun yıllar bankaya borçlanacagım. Siz olsanız bu yaşta cok yüklü bi borcun altına girer miydiniz?
Yoksa bu ev alma işini daha sonraki yıllara ötelermiydiniz?
Ek olarak önümüzdeki 2 3 sene evlenme gibi bi durum yok. Zaten aday adayım bile yok :)
aynen diyorlar adam maasini aileye harcıyorBi memur tanıdığımız var kadın yıllardır birikimiyle ev almış araba almış evlenince eşi, senin ne de olsa evin var orda oturalım işte dedi. Kadının arabasını da adam kullanıyor. Yani ben böyle şeylere sıcak bakmıyorum yıllarca çalış didin ev araba al sonra hazıra konsun adam.