- 2 Ocak 2025
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi tubiiiiiiiiiiii
-
Days doctor veya artımedse yalancı çizgi çıkarıyor.merhaba arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı fotoğrafları ekliyorum. belimde ağrı ve ara sıra kasıklarıma batma oluyor. reglime 3 gün var
teste sizde bakar mısınız yanlış mı görüyorum. umutlanmak ta istemiyorum bugün tekrar test yapsam mı
Pozitif kesinlikleBuna da bakar mısınız
Güvenilir bir test ise kesin pozitifBuna da bakar mısınız
Markası predictor, diğerlerine göre baya pahalı bi testti orjinal olduğunu söyledi eczacıGüvenilir bir test ise kesin pozitif
Yaaa inanamıyorum halaPozitif kesinlikle
Öyleyse bebişiniz hayırlı olsunnnnMarkası predictor, diğerlerine göre baya pahalı bi testti orjinal olduğunu söyledi eczac
İnşallah ya heyecanla bekliyorumÖyleyse bebişiniz hayırlı olsunnnn
İnşallah ya heyecanla bekliyo
Normalde kaç gün var adetine ya da gecikti miİnşallah ya heyecanla bekliyorum
4-5 gün varNormalde kaç gün var adetine ya da gecikti mi
Bence gebelik var4-5 gün var
Farklı marka yapmışsınız yanıldığını sanmıyorum, tebrik ederimBende 5 gün kala freely ve 4 gün kalada softec erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır
Eki Görüntüle 3531864
Lütfen bunada bakar mısınız reglime 6 gün var kasıklarımda aşırı sancı var ben testin kapağını çıkarıp baktımmerhaba arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı fotoğrafları ekliyorum. belimde ağrı ve ara sıra kasıklarıma batma oluyor. reglime 3 gün var
teste sizde bakar mısınız yanlış mı görüyorum. umutlanmak ta istemiyorum bugün tekrar test yapsam mı
Ben göremedim ama canlıda belki vardır markası nedirLütfen bunada bakar mısınız reglime 6 gün var kasıklarımda aşırı sancı var ben testin kapağını çıkarıp baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?