ERKEN YAPILAN GEBELİK TESTİ SİLİK ÇIKMASI

tubiiiiiiiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
8
0
1
29
merhaba arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı fotoğrafları ekliyorum. belimde ağrı ve ara sıra kasıklarıma batma oluyor. reglime 3 gün var
teste sizde bakar mısınız yanlış mı görüyorum. umutlanmak ta istemiyorum bugün tekrar test yapsam mı

Eklentiler

• IMG_2312.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 528
  • IMG_2313.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 491
Days doctor veya artımedse yalancı çizgi çıkarıyor.

olada bilir olmayada bilie yalancı çizgi oluyor böyle çok umutlanma hemen ama gün gün takip et kırmızılık atracak mı

Bende 5 gün kala freely ve 4 gün kalada softec erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır

Merhaba, laboquick marka ultra erken gebelik testi yaptım, durum bu, bu ay sadece 3 gün değişik bi regl oldum, ilk gün pembe hafif kanama, sonrası kahverengi ve 3. Gün olmadan bitti adetim, 3 4 gün sonra içime bi şüphe düştü ve bugün testi yaptım, durum bu, sizce hamile olabilir miyim, bu markayı kullanan var mı, güvenilir midir?

Eklentiler

• 1000041925.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 375
Lütfen bunada bakar mısınız reglime 6 gün var kasıklarımda aşırı sancı var ben testin kapağını çıkarıp baktım

Eklentiler

• IMG_6580.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 358
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…