Erken uyanma taktikleriii

o kadar özenmişimdir ki erkenden kalkan her işini öğlene kadar bitiren kadınlara.çok takdir ediyorum sizi,ben kaçta yatarsam yatayım 12 den önce kalkamıyorum.siz kaçta kalkıyorsunuz?kaç saat uyuyorsunuz? Az uyumak erken uyanmak için bi Öneriniz var mı?bekliyorum
kacta yatarsam yatayım sabah 6 ayaktayım en gec 7 bunun sebebı hem calısıp hem okudugum zaman erken kalkmak zorundaydım ve gec yatmak zorundaydım ısten cıkar okula gıder okuldan gelır ders calısır ev ıslerı yapar gerı ıse gıderdım alısmısım

uyanır uyanmaz 1-2 saatde tum ıslerım bıter kahvaltımı da yapmıs olurum
oglen ofıse ugrarım 2 saat durur eve gelır aksam yemegımı yaparım

ısım bıter bende muzık dınlerım kızımla oyunlar oynarım ona vakıt harcarım babası gelene kadar
babası gelınce benım mesaı bıter :KK70:

Bazenleri ne kadar uyku isteğimiz tükenmez. Onun için kendinize bir uğraş edinin. Bir iş olabilir (evdeki ekonomiye katkıda bulunursunuz) bir spor olabilir (günlük 20 dakika yürüyüş bile olabilir) gününüzü dolu dolu yaşayın, bu bir alışkanlık haline gelir ve orantılı olarak erken kalkmış olursunuz :)

Erkek kalkan erken yol alir. Anneme ben kalkmazam 1 br. suyu boşalttira boşalttıra alistim bende :anneadayı:
Zira ona kalksa kiyamiyor. 'Anne gözünü kapat direkt bosalt acıma' dedim kendim için :eek:

geçen sene sabahçıydı kız bu sene öğlenci o yüzden bende geç kalkıyorum marttan sonra inşallah 2 kız bi bebek bende erken kalkarım geç dediğim de 9 yada 10 ama işler yetişmiyo çünkü kahvaltı hazırla ye topla derken zaman geçiyo
ben saat kursam kalkarım aslında ama hormonlardan mı uyudukca uyuyasım geliyo ayy şuan da uyucam fırsat bulursam

Back
X