Erken uyanma taktikleriii

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
o kadar özenmişimdir ki erkenden kalkan her işini öğlene kadar bitiren kadınlara.çok takdir ediyorum sizi,ben kaçta yatarsam yatayım 12 den önce kalkamıyorum.siz kaçta kalkıyorsunuz?kaç saat uyuyorsunuz? Az uyumak erken uyanmak için bi Öneriniz var mı?bekliyorum

Bende uyku cok sevenlerdenimm..
Fakat evlendigimden bu zmana kadar hic uyumadim. Cünku esim erken kalkiyor oyuzden benide uyandiriyor.. kizimi 7 de kaldiriyorum 8 de evde cikiyor uykum kactiysa yatmiyorum. Islerimi bitirip , öglen sekerleme yapiyorum.

Çok etkili bir önerim var. Çocuk yap

Sorma ben de aynıydım ta ki 2 gün öncesine kadar. Sleep if u can diye bir uygulama indirdim. Alarm aslında. Ama seni kalkmaya mecbur bırakan özellikleri var. 2 gündür 8de kalkıyorum.

Ha ben baya bi uyandıktan sonra da uyurum diyorsan onu bilemem.

Bu aralar uyanmakta bende zorluk çekiyorum ama bence psikolojik.erken uyanmam gerektiği zaman saat çalmadan uyaniyorum.uyumadan beyine komut vermek lazımmış bir yerde okumuştum.gerçekten de oluyor.bu aralar çok uyumamın sebebi de böyle bişey.stres sıkıntı çok fazla olduğu için sadece uyurken tam mutluyum o yüzden keyfi oluyir biraz da

beyninizde bitirin uyku işini

mesela bir reklam var işte türkiye de insanların çoğu sabah alarmlarını en az bir kere erteliyor diye

hayatımda bunu hiç yapmadım

kaçta kalkmam gerekiyorsa o saate kurdum ve kalktım

yıllarca istisnasız 6.30 da kalktım

bir dönem 7.30 da kalktım

örneğin geçen sene 07.25 de kalkıyordum sonra kedim oldu ve artık 07.15 te kalkıyorum 10 dakika da kediyi sevme zamanı için erken kalkıyorum

bu arada sabah 5 te de yatsam kalkarım akşamına erken uykum gelir belki ama tüm gece uyumasam da ertesi günü çıkarabilirim

12 de kalkmak boş olmakla ilgilidir.

kendinize bir meşgale bulun erken yapılması zorunlu olan hatta dizi tv programı vs bile olur

kalkın bir süre sonra vücut alışır

akşam da 12 gibi yatın yeter zaten 8 saat uyku rahat rahat

bunu yazmak icin konuya girmistim
cocuk yapsin, gece de gunduz de uyumadan yasar, kendisi de sasirir

yok oyle gece gunduz uykusuz kalan cok cocuklular

tek cocuk olup bebegim uyumuyor diyenlerin konularinda ozellikle dikkat ediyorum, sabah da uyandiramiyorum diyor konu sahibinin tek cocugu olursa eger gece oturup gunduz uyurlar bence

Tek çözüm söylüyorum ,
Horlayan koca benim gibi 4’ten beri uyanık olursun...

Çocuk yok galiba

Sabah 6’da kalktım. Güneş doğduğunda kahvaltı faslı bile bitmişti. Sabah 6’da, bazen de 7’de kalkan biri olarak ben bile daha erken kalkmayı hedefliyorum. Çok faydası var erken uyanmanın. 12 çok geç hayatınızı uykuda harcıyorsunuz. Bir hafta boyunca kendinizi zorlayın. Vücut alıştıktan sonra kendi kendinize uyanırsınız.

çalışıyorum hafta içi erken kalkıyorum ama bu haftadan itibaren bende erken kalkacam cumartesi ve pazar günü
çünkü sabah erken uyanmaya alıştıgım için haftasonları başım ağrıyor

bakalım yarın kalkabilecekmiyim

Telkin yontemi.
Ben ogrencilik hayatim boyunca erken yatip erken kalktim. Ailemin bana kazandirdigi bir duzendi. Yani cocuklugumdan beridir duzene alismisim.

Calisirken 12de yatip 6da kalktim. Simdi calismiyorum 1.30-2 gibi yatip 5-5.30 gibi kalkiyorum. Bana yetiyor. Ama bunun disinda da telkin yontemiyle uyanmak istedigim saati yuksek sesle tekrar edersem istedigim saatte uyanirim. Mesela 2 gundur oglumun atesi var diye birer saat arayla uyanmam gerekiyordu,kendi kafamda kendimi kurdum kalktim siz de kendinizi uyanmak istediginiz saate gore telkin edin. Her gun 12ye kadar uyumak her seyden once sagliginiza zarar. Ev isi falan hikaye,yapmasaniz da olur

+1 işe gir :)

cok etkili bir yöntem tatil gunleri bile kacta yatmıs olursam olayım 7 de uyanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…