Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Erken seçim değil baskın seçim. Partilerin ittifak kurmasına bile zaman yok malesef. Umarım İYİ olan kazanır

aha can alıcı bir konu daha....şeker fabrikaları kapatılıyor
mısır şurubu gıdalara basılıyor.
direk iç orgaları bitiren bir durum.
hangi tarım
hangi sağlık
hangi hayat????
Sormayi sevmeyen bir kitle var.
Araştırmaya usenen, bezmis.
Nefes alıyoruz ya yeter diyen..
Hayır bunuda alkışlıyorlar.

Fetodan nefret eden ve yillardir bangir bangir bunlar cok tehlikeli bagiran bizleriz , yani ak partiye oy vermeyenler
Feto hangi donemde tum hukuk ve egitimdeki kadrolari ele gecirdi? Kimden destek gordu?
Yapmayin allah askina , bu kadar yakin tarihli olaylari unutmayin bari
Acin googlea yazin feto ile carsaf carsaf kimlerin fotografi yayinlanmis?

:))) şuan farkında mı sen ona bak şuan dost mu değil ona bak sen böyle sözler olmuyo yani Yok fetoyu beslemişler falan sende bi zamanlar sevdiğin arkadaşınla samimiydi gerçek yüzünü ilerde gördün ilişkini bitirdin tayyıp Erdoğan da bir melek değil başından anlasın oda bir kul zamanla anlayıp kararını verdi kötü mü oldu hayır darbeyi engellediler

Yıl 2017 Şubat açılışına beyefedindinin katıldığı bı hastanede iki gün sonra şartların uygun olmadığı için doğum yapamayacagimi öğrenmiştim

Kafamdan kaynar sular döküldü noldu yine sağlık bakanlığına şikayette bulundum

Şikayette bulunmamin faydası mi oldu yoksa zaten mi açılacaktı bilmem iki gün sonra yani hastane açılışının 4. Günü telefon geldi

Hastane hazır diye :/

beleş yerleşmek ne ya lale ilk önce konuşmayı öğren sonra gel benimle tartış evet ödeyemem asgari ücret belli kendi ağzınla söylüyosun.
pardonda ne veriyorda ne vergisi istiyor...
Sormayi sevmeyen bir kitle var.
Araştırmaya usenen, bezmis.
Nefes alıyoruz ya yeter diyen..
Hayır bunuda alkışlıyorlar.
işte en tehlikeli durum bu....
sürü psikolojisi.....

Sana da geçerli yazdığım cevap

Ne varmis eski Türkiye'de huzur içinde yaşıyorduk,şimdi yeni trend herkesin birbirine vatan haini demesi değil mi:)))
Ne güzel her gün aksiyon yaşıyoruz. Eskiden huzur vardı ama sıkıcıydı hayat yaniiiii :) Biz de hiçbir şey beğenmiyoruz yani nakörüz nankör :))

valla hiç birine oy vermek istemiyorum oy kullanmayınca alacağım cezadan değil de kullanılmayan oyumun akıbetinden endişe ettiğim için kullanıcam tabi oy hakkımı ama kime oy vericem bilmiyorum bu hale de geldik yane diyeyim artık

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. --Mevlana
ve bana müsade zıvanadan çıkmadan terkediyorum
Walla bu durumda biz seni cahil görüyoruz. Bazı insanlar var okudum diye adam zanneder kendini .

Yapılması gerekenlerin yapılması nasıl birini övmek için sebep olabilir ben bunu anlayamıyorum, biri lütfen bunu anlatsın. Dünya gelişiyor, teknoloji ilerliyor ablalarım. Başkasının tankıyla, tüfeğiyle hatta ve hatta samanıyla klavye delikanlılığı yapıyoruz farkında mısınız bunun? Uçak koltuğu ürettik deyip 5 yıl bununla övünüyorlar ve siz de alkışlıyorsunuz. Açın biraz tubitaktan geri çevrilen projelere bakın. İnternet yavaşlatmalarına, wikipedia'nın yasaklanmasına bakın, kendi fikrini söyleyenlerin susturulmasına bakın, gazetecilere bakın. Biraz bakın lütfen lütfen bakın. Yol yapmak mühim değil, yollarda yürüyecek vakitleri yok insanların bakın arabadan bahsetmiyorum bile. Gelecekten borç yiyoruz hepimiz, bankalara bağımlı yaşıyoruz. Yaşamaya çalışmaktan insan olduğumuzu unutuyoruz. Ama bağırıyoruz el alemin devlet başkanına "höt" diyoruz diye kendimizi güçlü sanıyoruz. Şaka gibi gerçekten. Bu kadar kör göze parmak yapılırken her şey inatla görmeyi reddetmek bence koca bir şaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…