Yada şeker fabrikalarını sattılar
O paraları nereye harcayacaklar niye açıklanmıyor
Emine Erdoğan neden 30 bin tl lik çanta takıyor
Bakanlıklara milyonlarca ödenek ayrılıyor bu ödenekler neden ‘Antalya Hilton da 1 hafta seminere’ ayrılıyor
Bakanlık üst düzey çalışanları ödeneklerle yurt dışında 5 yıldızlı otellerde seminer düzenliyor benim vergimden ayrılan ödenekle
Neden o ödeneklerle halka hizmet edilmiyor
Devletin satılan mallarıyla niye fabrika açılmadı 15 yıldır
Bakanlıkların hepsinde daire başkanlarına neden son model araç veriliyor buna ayrılan ödenek neden halka hizmete ayrılmıyor
Tayyip Erdoğan geçen sene neden Coca Cola fabrikasının açılışına katıldı ve neden medya meşrubat firması açılışı diye gösterdi Biz İsrail ile düşman değil miydik
.... uzar gider sorularım
Ben sıcak bakmadım erken seçime iyi parti giremiyor büyük ihtimalle
Ya bir partiyle destekleme yapacak öyle girecek yada devre dışı
Artık seçimlerden gınaa geldi
Ilk özelleştirmeyi rahmetli Ecevit yapti bu ülkede. Özelleştirmelere karsi olan dunyadaki tek toplum bizde var sanirim. Ozellestirme her zaman vardir. Ciller de ekonomik buhran zamanlari özelleştirme yaomak istedi ama ekonomisi berbat olan bi ulkede ihaleye katılan bile olmadi. Inanılır gibi degil tekel bile devletteydi bunlar devlete yuk arkadaslar. Torku girisim kısmında devlet destekli ama nihayetinde ozel bi firma. Vergisini veriyor mu ülkenin ihracatina katki sağlıyor mu buna bakin. Ozelmis devletinmiş cok komik cidden.
Eşim kamuda çalışıyor bakanlık yöneticileri inanın tüm ödenekleri 5 yıldızlı otellerde harcıyorDevlet baskanlari hanimlari oyle? Ben gormedim hic 30 bin tllik canta taktigini anlamam. Ancak Ataturk te yillar once chanel den giyiniyordu. Bize bu vatani armagan eden ulu ondere hemen hirsiz yaftasi mi vuralim chanelden giyindi diye?
Seminerler dunyanin hangi ulkesinde mahalle kahvesinde yapiliyor acaba? Ornek gösterin haklisiniz diyecegim. Yada 2002 den onceki hangi hukumet seminerlerini gidip dugun salonunda yapmış? Odeneklerin otellere aktarildigini veya nekadar ödendiğini hatta ucret odendigini nerden biliyorsunuz. X parti yönetime geldiginde bu farkli mi olcak zannediyorsunuz?
Erken secimi isteyen Bahçeli, o da muhalefetlikten çıkalı yüzyıl oldu
Yok yok sen bi a haberi izle istersen erken seçimi muhalefet istemiş.Erken secimi isteyen Bahçeli, o da muhalefetlikten çıkalı yüzyıl oldu
Devlet baskanlari hanimlari oyle? Ben gormedim hic 30 bin tllik canta taktigini anlamam. Ancak Ataturk te yillar once chanel den giyiniyordu. Bize bu vatani armagan eden ulu ondere hemen hirsiz yaftasi mi vuralim chanelden giyindi diye?
Seminerler dunyanin hangi ulkesinde mahalle kahvesinde yapiliyor acaba? Ornek gösterin haklisiniz diyecegim. Yada 2002 den onceki hangi hukumet seminerlerini gidip dugun salonunda yapmış? Odeneklerin otellere aktarildigini veya nekadar ödendiğini hatta ucret odendigini nerden biliyorsunuz. X parti yönetime geldiginde bu farkli mi olcak zannediyorsunuz?
Ev kredisi ödeyip elinde kalan 650 lira ile çocuk okutup ay sonunu getireni de tanıyorum ,6500 lira aylık alıp ilk 15 günden sonra borç yapan insanı da tanıyorum. Bizim fakirliğimiz lüks fakirliği. Trafikte giderken bir tane kötü araç görmüyorum ben. Herkes ötv den şikayetçi ama kimse de almayalım hadi boykot edelim tepki gösterelim demiyor. Bu konudan şikayet eden adamın altında en pahalı araba var. Herkes menfaati nerdeyse ona oy veriyor. Herşey hikaye. Tarımmış şekermiş hepsi fasa fiso. Adam devlet niye Arapları ülkeye doldurdu diye devlet erkanına ana avrat sövüyor , arkasından ev arsa satacak zengin Arap arıyor. Kimse kendi yüzsüzlüğü ile yüzleşemiyor maalesef.
Tabi tabi Hükümet muhalefetin bi dediğini ikiletmiyor yaaa ondan kılışdaroğlu istemiş bunlarda hemen kabul etmişler. Hatta bunla ilgili Kahtalı mıçının bir konuşması var isterseniz izleyin yani tevelerdeTabi tabi chp istemese erken seçim yapmazlardi
Atatürk ile şimdi ki devlet başkanını mukayese etmekDevlet baskanlari hanimlari oyle? Ben gormedim hic 30 bin tllik canta taktigini anlamam. Ancak Ataturk te yillar once chanel den giyiniyordu. Bize bu vatani armagan eden ulu ondere hemen hirsiz yaftasi mi vuralim chanelden giyindi diye?
Eşim kamuda çalışıyor bakanlık yöneticileri inanın tüm ödenekleri 5 yıldızlı otellerde harcıyor
Yada makam arabalarına harcanıyor
Başka partiler gelince böyle yolsuzluklar olacağını nerden bilebiliriz ki ama şuan hükümet yapıyor bunu değiştirmek bizim elimizde
Başka hükümet yapsa ben yine karşısında dururum
Ama Siz neden karşısında değilsiniz ihalede fesatlar sizin için önemsiz mi ?
İşte hep o bi tek yüzzüğün kerameti bunlar. Allah verdikçe veriyor. Onlarda aldıkça alıyorlar. Faturayı kim ödemiş acaba
Ataturk ile simdiki ni mukayese etmedim asla sozkonusu bile olamaz. Giyim uzerinden ornek verdim ozamanlar devlet savastan cikmis yoksulluk egitimsizlik diz boyu buna ragmen Ataturk chanel den giyindi ve asla vay Ataturk chanelden giyinmis demedim. Tabiki giyinecek. Butun toplantı yemek masalarinda jilet gibi tarzı yakisikliligi ile dikkat çekiyordu. Ben nundan gurur duyuyorum.Atatürk ile şimdi ki devlet başkanını mukayese etmek
Hiç denk bir örnekleme değil bana göre
niye akmerkez size uzak mı..Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)
Ben daha hayatımda akmerkeze gitmedim.
Benim vergimle lux icinde yasayanlara
Ve bu insanlara minnet edip makarnaymis, el altindan paraymis, torpilmis alanlara hakkimi helal etmiyorum.
Yuzugunden başka hiç bir şeyi yoktu bu adamın geldiginde.
Anlatmaya gerek yok goruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?