Lüks herkese göre değişiyor . Ben kol çantamı pazardan alıyorum en fazla 50 tl. Ama marka hastalığım olsaydı mesela bir Fendi çanta 2000 liradan başlıyor akmerkezde. Değil dört çocuk bir çocuk yapmazdım. Öncelikler her zaman farklıdır. Ben çocuklarımın rızkından kesip kendime harcayamam.
Devlet okulu olduğum yerdeki pilot okul ben çok memnunum. Ama nasıl memnunum biz para veriyoruz aidat olarak. Gayet temiz nezih ve sosyal bir okul. Tabi isterim ki devlet en büyük yatırımı okuluna yapsın. Yapıyor ama imamhatiplere orası da ayrı muamma. O kısmı hala anlayamadım. Onun altından çıkacak asıl bir bit yeniği
Bu arada Rabbimin nasip ettiği hayatı yaşıyorum elhamdulillah ama ağlamak istesem ağlayacak çok açık bulurum hayatım ile ilgili. Bakış açısıdır bu . Rabbim ağlatmasın .
Bir arkadaş yazmıştı yukarda alıntılayamadım benim vergimle çanta alıyor diye. Kul hakkı ödenmez arkadaşım hele ki bir toplumun hakkını yiyorsan işin çok daha zor. Toprağın altı da var . Bazı hesaplar çok istense de burada görülmüyor maalesef. Baştan beri diyorum hep de diyeceğim herkesin dini imanı para olmuş. Herşey kılıfına uydurulur olmuş. Bunun içinde siyasetçisi de var ev kadını da var işadamı da var,sağcı-solcu ne ararsan var.