Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ben parti ismi verdim mi?
Akp dedim mi?
Kim yiyorsa helal etmiyorum dedim.
Siz hemen savunmaya geçmeye alıştığınız icin.
Bir de savunma ihtiyacı neden duyuyorsunuz??
Siz vermeyebilirsiniz parti ismi ben veriyorum bunda problem var mı? Yaptığınız örneklerle kimi işaret ettiğiniz anlaşılıyor zaten. Neyse size doyum olmaz çocuğumun ders saati geldi. Akıllı evlatlara çok ihtiyaç var ileriki zamanlarda. Boş bırakmamak lazım Allah muhafaza

Mustafa Kemal Ataturku.
Canakkaleyi.
Savaşlarımızı falanda anlatin.
Silmeye calisiyorlarla ya.

Kız deme öyle elhamdulillah demek de yasaklı kelimelerden demek ki
Kafanı niye ağrıtıyorsun bular kafasında kurduğunu söylüyolar hiç uğraşma 24. Haziran da görecekler nasıl olsa. Sen bişey söylersin bazıları başka yerinden anlıyor ona göre.

Akp li arkadaşlar

Geçen haftalarda diyanet işleri başkanının oğlunun şirketi PTT alarm sistemi ihalesini almış
20 milyon maliyetli işi 100 milyona almışlar ve ihaleye sadece hükümetten şirketler çağırılmış haberlere bakanilirsiniz

Yolsuzluk ihaleye fesat devlet kaynaklarının böyle harcanması ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu Akp lilerin böyle trilyoner olması sizi niye rahatsız etmiyor ???

Yada şeker fabrikalarını sattılar

O paraları nereye harcayacaklar niye açıklanmıyor

Emine Erdoğan neden 30 bin tl lik çanta takıyor

Bakanlıklara milyonlarca ödenek ayrılıyor bu ödenekler neden ‘Antalya Hilton da 1 hafta seminere’ ayrılıyor

Bakanlık üst düzey çalışanları ödeneklerle yurt dışında 5 yıldızlı otellerde seminer düzenliyor benim vergimden ayrılan ödenekle

Neden o ödeneklerle halka hizmet edilmiyor

Devletin satılan mallarıyla niye fabrika açılmadı 15 yıldır

Bakanlıkların hepsinde daire başkanlarına neden son model araç veriliyor buna ayrılan ödenek neden halka hizmete ayrılmıyor

Tayyip Erdoğan geçen sene neden Coca Cola fabrikasının açılışına katıldı ve neden medya meşrubat firması açılışı diye gösterdi Biz İsrail ile düşman değil miydik

.... uzar gider sorularım

Güzel sorular yalnız cevabını vereceklerini sanmıyorum.

Zira bu devlete vergiyi sadece biz ödüyoruz galiba öyle bir his var içimde :/

Halinden memnun olan cenah ya vergi ödemiyor ya da alın teriyle kazandığı paranın başkaları tarafından yenmesinden büyük zevk alıyor

Bilemedim

Dur ben cevaplayim
He hee

Hiçbir mesajımda çamur atma yapmadım çamur atmak olmayan birşeyi iftira ederek dile getirmektir ama biz olan biten şeyleri yazdık. Bir tane de bu çamur atmadır diyebileceğiniz birşey gösterir misiniz? cevap veremeyince he he deyip geçiştirmek cevap vermek olmuyor. Benim yazdığım çoğu şeyde cımbızla işinize gelen yerleri alıp öyle cevap verdiniz.

Saray yapmakla dış politikada yerimiz olduğunu tüm dünyanın bizi gelişmiş ülke sınıfına koyduğunu düşünen bir insanın çok siyaset bildiğini ya da farklı pencerelerden baktığını düşünmüyorum siz kişiye bağlısınız oysa gerçekler geneldir.

Hangi alanda geliştiğimizi de açıklayamadınız hani paramız diğer paralara göre değer mi kazandı dedim tık yok, hangi üretimi yapıyoruz dedim tık yok, neden herşeyi ithal alıyoruz o kadar geliştiysek diyorum tık yok, madem herşey çok güzel neden erken seçime gidiyoruz, yok istikrar lazımsa bu devlet istikrar sağlayamıyor demektir o zaman neden aynı kişide ısrar ediyoruz daha birkaç ay önceye kadar Erdoğan kendisi diyordu hükümetimizin erken seçime ihtiyacı yok istikrar var gücümüz var diye ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…