Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Siz herkesi aynı kefeye koyamazsiniz.
Allah önce vicdan rahatlığı versin herkese.

Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)
Ben daha hayatımda akmerkeze gitmedim.

Benim vergimle lux icinde yasayanlara
Ve bu insanlara minnet edip makarnaymis, el altindan paraymis, torpilmis alanlara hakkimi helal etmiyorum.
Yuzugunden başka hiç bir şeyi yoktu bu adamın geldiginde.
Anlatmaya gerek yok goruyoruz

İnan bende netten şimdi ona bakıyordum. Şu 2000 ₺ lik fendi çantafa neymiş diye.

Herkes Maddi durumuna göre yer içer giyer sıkıntı bu değil. sıkıntı adil gelir dağılımın olmaması.
Sıkıntı Dolar 4 TL Euro 5 TL Benzin 6 TL olmuşken, bu ekonomiyi düzeltecek bir aday yokken, bu duruma sebep olanlara mahkum olmamız.
Sebebide
" benim için fark etmez ben hep 50TL benzin alıyorum"
" arabası olan düşünsün"
"dolar euro uğraşan düşünsün " zihniyetler.
sonuç ekonomiden anlamayan kişilere özenir oldum. Hakkımızda hayırlısı...

Çok zengindim de 16 yilda fakirleşmedim.
Hiç zengin bir akrabam olmadi.45 yilda yasadiklarim degismedi.degistirecek varsa gelsin.hayaller gerceklestirecek varsa.
Faili mechuller,isyanlar,darbeler,yokluk son 16 yilda olmadi.15 temmuza bile kurmaca denildi.
Yaa birilerinin cani yandimi yakanin eli opulmez.kovanina comak sokulan ari saldirir.
Etek yuzunden siddet te oluyor,dayak yiyen muezzin de var.
Sol twix sag twix farketmiyor.
15 temmuzda amacina ulasamayan heralde karsi cikacak.yada baska sekilde.
Secileceklerden kim acaba maaslari yukseltecekmis.yada huzuru garanti kilacakmis.yada tarimda,egitimde herkesimi memnun edecekmis.
Hic birii.
Sadece cani yanan isyan edecektir.
Yada daha iyisi icin mucadele edecektir.
Benim paramla diye birsey yok.
Agzima goturdugum lokma bile riskim degilse yere dusuyor.
Verene hamd ve senalar olsun.
Herkedin gunahi kendine.ben temiz olmaya bakarim.

Cokta şeyapmamak lazim

Yakin zamandaki secim vaadlerinde birileri 5 bin lira maas vaadediyordu.
Bilmiyorum secildi mi.
Maaslar hala ayni.
( ben demiyorum,konu komşu diyor)
Halk neyin ne oldugunu biliyor.kimse bu milleti kucumsemesin.kimse cahil degil
Herkes herseyin farkinda.

Risk değil rızk o.
Evet kurmacaydı.
Ya da sevgili reyizinizin deyimiyle Allah peygamber efendimizi örümcek ağıyla koruduğu gibi reyizide korudu.
Çünkü zaat-ı muhterem

Gidin hanımefendi Akmerkeze girişte Akp ki olmak gerekmiyor. Rahatça girip dolaşabilirsiniz, alışveriş yapmak zorunda da değilsiniz.
Bu arada geçen seçimde makarnayı burada CHP dağıttı Hdp de paket paket kek dağıttı. Acaba Akp ye ettiğiniz beddua kadar o dağıtanlara da edecek misiniz çok merak ettim.
Her örneklememe bir kişi örnek olamaz diyorsunuz sadece Tayyip’ten nefret ettiğiniz için herşeyi kötülüyorsunuz. Hani bir kişi örnek olamazdı. Allah aşkına sözlerinizle çelişmeyin artık.

Ben parti ismi verdim mi?
Akp dedim mi?
Kim yiyorsa helal etmiyorum dedim.
Siz hemen savunmaya geçmeye alıştığınız icin.
Bir de savunma ihtiyacı neden duyuyorsunuz??

Risk değil rızk o.
Evet kurmacaydı.
Ya da sevgili reyizinizin deyimiyle Allah peygamber efendimizi örümcek ağıyla koruduğu gibi reyizide korudu.
Çünkü zaat-ı muhterem
Elhamdulillah.
Evt de klavyenin azizligi ve bazen cok hizli yazmam gerekiyor.farkedemeden gonderiyorum.duzeltyiginiz icin tesekkurler

Allah size de nasip etsin inşallah hanımefendi markalı yaşamayı. Bu arada ben marka düşkünlüğüm olmadığını yazmıştım ama algı da da problem varsa demek ki
Faturaların vergilerini odemekden sira gelmiyor bize.
Kocamda emekli degil vakti yok 2.is yapamiyor.
Kendi yağımızda kavrulan ortadiregiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…