Siz herkesi aynı kefeye koyamazsiniz.Ay valla o teyze senden benden zengin şekerim. Yolunu bulmuş iki emekli maaşı alıyor biri kocasından biri annesinden.Jeep alacak araba bakıyor tatlım. Ağlıyor mu evet ağlıyor. Neden biliyor musun Arnavutköy deki arsası bu sene prim yapmamış ama bilmem ne kadar vergi verecekmiş.
Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)Lüks herkese göre değişiyor . Ben kol çantamı pazardan alıyorum en fazla 50 tl. Ama marka hastalığım olsaydı mesela bir Fendi çanta 2000 liradan başlıyor akmerkezde. Değil dört çocuk bir çocuk yapmazdım. Öncelikler her zaman farklıdır. Ben çocuklarımın rızkından kesip kendime harcayamam.
Devlet okulu olduğum yerdeki pilot okul ben çok memnunum. Ama nasıl memnunum biz para veriyoruz aidat olarak. Gayet temiz nezih ve sosyal bir okul. Tabi isterim ki devlet en büyük yatırımı okuluna yapsın. Yapıyor ama imamhatiplere orası da ayrı muamma. O kısmı hala anlayamadım. Onun altından çıkacak asıl bir bit yeniği
Bu arada Rabbimin nasip ettiği hayatı yaşıyorum elhamdulillah ama ağlamak istesem ağlayacak çok açık bulurum hayatım ile ilgili. Bakış açısıdır bu . Rabbim ağlatmasın .
Bir arkadaş yazmıştı yukarda alıntılayamadım benim vergimle çanta alıyor diye. Kul hakkı ödenmez arkadaşım hele ki bir toplumun hakkını yiyorsan işin çok daha zor. Toprağın altı da var . Bazı hesaplar çok istense de burada görülmüyor maalesef. Baştan beri diyorum hep de diyeceğim herkesin dini imanı para olmuş. Herşey kılıfına uydurulur olmuş. Bunun içinde siyasetçisi de var ev kadını da var işadamı da var,sağcı-solcu ne ararsan var.
İnan bende netten şimdi ona bakıyordum. Şu 2000 ₺ lik fendi çantafa neymiş diye.Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)
Ben daha hayatımda akmerkeze gitmedim.
Benim vergimle lux icinde yasayanlara
Ve bu insanlara minnet edip makarnaymis, el altindan paraymis, torpilmis alanlara hakkimi helal etmiyorum.
Yuzugunden başka hiç bir şeyi yoktu bu adamın geldiginde.
Anlatmaya gerek yok goruyoruz
Bende ilk defa duydum marka ismi falanda pek bilmem.İnan bende netten şimdi ona bakıyordum. Şu 2000 ₺ lik fendi çantafa neymiş diye.
Heh aynı noktadayız işte. Çekirdek toplumla şekilleniyor tüm toplum. Korkularım yok mu ? Çok fazla. Nereye gidiyor dünya ,bence üçüncü dünya savaşına gidiyor. Biz görür müyüz bilemem ama 4. Çocuğuma hamileyim ben evlatlarım için çok korkuyorum. Biri iktidara oy veriyor sen cahilsin koyunsun deniyor. Biri ana muhalefete oy veriyor sen salaksın oluyor. Nerde kaldı hoşgörü ve saygı. Herkes neyin eksikliğini ve acısını yaşadıysa zamanında onu tolere edene oy veriyor bence. Kişisel yaralar da var temelde diye düşünüyorum. Mesela dün biri şunu söyledi kocası fetöden içerde Tayyip çıkarıcam desin ona oy vericem çıkarmazsa Meral e oy vericem. Devlet umurumda değil kocamı istiyorum ben diyor. Oy verecek bu kitleye gidişat ekonomi ya da tarım hiçbir şey ifade etmiyor.
Cokta şeyapmamak lazimEşiniz emekli kucuk bebeğimiz var?
Kaç yaşında emekli oldu öyle
Emekli olduğu halde hala iş bakıyorsa o para size yetmiyor demektir bu
Neresini anlamak zor.
O parayla gecinin ozaman yetiyorsa.
Gençler is bulamıyor sonra
Emekliler hala calisiyor.
Adam emekli maaşı veriyor mis gibi yeter de artar diyor bakanın biri.
Benimde yeni bebegim olacak kocamin emekli olmasina 15 sene var.Cokta şeyapmamak lazim
Pardon hanımefendi bunlar derken!!Bende ilk defa duydum marka ismi falanda pek bilmem.
Bunlar bizden iyi biliyorlar.
Risk değil rızk o.Çok zengindim de 16 yilda fakirleşmedim.
Hiç zengin bir akrabam olmadi.45 yilda yasadiklarim degismedi.degistirecek varsa gelsin.hayaller gerceklestirecek varsa.
Faili mechuller,isyanlar,darbeler,yokluk son 16 yilda olmadi.15 temmuza bile kurmaca denildi.
Yaa birilerinin cani yandimi yakanin eli opulmez.kovanina comak sokulan ari saldirir.
Etek yuzunden siddet te oluyor,dayak yiyen muezzin de var.
Sol twix sag twix farketmiyor.
15 temmuzda amacina ulasamayan heralde karsi cikacak.yada baska sekilde.
Secileceklerden kim acaba maaslari yukseltecekmis.yada huzuru garanti kilacakmis.yada tarimda,egitimde herkesimi memnun edecekmis.
Hic birii.
Sadece cani yanan isyan edecektir.
Yada daha iyisi icin mucadele edecektir.
Benim paramla diye birsey yok.
Agzima goturdugum lokma bile riskim degilse yere dusuyor.
Verene hamd ve senalar olsun.
Herkedin gunahi kendine.ben temiz olmaya bakarim.
Bunlar =siz!Pardon hanımefendi bunlar derken!!
Gidin hanımefendi Akmerkeze girişte Akp ki olmak gerekmiyor. Rahatça girip dolaşabilirsiniz, alışveriş yapmak zorunda da değilsiniz.Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)
Ben daha hayatımda akmerkeze gitmedim.
Benim vergimle lux icinde yasayanlara
Ve bu insanlara minnet edip makarnaymis, el altindan paraymis, torpilmis alanlara hakkimi helal etmiyorum.
Yuzugunden başka hiç bir şeyi yoktu bu adamın geldiginde.
Anlatmaya gerek yok goruyoruz
Allah size de nasip etsin inşallah hanımefendi markalı yaşamayı. Bu arada ben marka düşkünlüğüm olmadığını yazmıştım ama algı da da problem varsa demek kiBunlar =siz!
Markacı tayfa.
Ben parti ismi verdim mi?Gidin hanımefendi Akmerkeze girişte Akp ki olmak gerekmiyor. Rahatça girip dolaşabilirsiniz, alışveriş yapmak zorunda da değilsiniz.
Bu arada geçen seçimde makarnayı burada CHP dağıttı Hdp de paket paket kek dağıttı. Acaba Akp ye ettiğiniz beddua kadar o dağıtanlara da edecek misiniz çok merak ettim.
Her örneklememe bir kişi örnek olamaz diyorsunuz sadece Tayyip’ten nefret ettiğiniz için herşeyi kötülüyorsunuz. Hani bir kişi örnek olamazdı. Allah aşkına sözlerinizle çelişmeyin artık.
Emekli olan esim AKP li degil ki.Benimde yeni bebegim olacak kocamin emekli olmasina 15 sene var.
Varsa yöntemi bizde bilelim
Akpli mi olmak gerekiyor?
Elhamdulillah.Risk değil rızk o.
Evet kurmacaydı.
Ya da sevgili reyizinizin deyimiyle Allah peygamber efendimizi örümcek ağıyla koruduğu gibi reyizide korudu.
Çünkü zaat-ı muhterem
Faturaların vergilerini odemekden sira gelmiyor bize.Allah size de nasip etsin inşallah hanımefendi markalı yaşamayı. Bu arada ben marka düşkünlüğüm olmadığını yazmıştım ama algı da da problem varsa demek ki
Peygamberle bir tutup elhamdulillah diyorsunuz bir deElhamdulillah.
Evt de klavyenin azizligi ve bazen cok hizli yazmam gerekiyor.farkedemeden gonderiyorum.duzeltyiginiz icin tesekkurler
Emekli olan esim derken?Emekli olan esim AKP li degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?