Turk halki nasil da kaderci. Kimi secelim? Kimi secelim? AKPlilkerin dedigi dogru galiba. Siz en iyisi dua edin de Tayyip hic olmesin. Olurse Mekke gider, Kabe gider, Turkiye gider, Muslumanlik biter, dunya batar.. Hasa Allah bile olebilir yane... Birakin Turkiye batacaksa bile o batirsin. Biri yiyecekse hep o yesin.. Hahaha... valla guluyorum halinize.. 100 yillik Turkiye Cumhuriyetinin bekasini bir kisinin sagligina getirip bagladiniz sonunda.. Olurse ne yaparsiniz?
Cellatina asik olmussa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. itiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet..
imza: Omer Hayyam.. Ne kadar da dogru demis..
Sizler Kilicdaroglu'nu denediniz, Meral Aksener iktidarinda omur gecirdiniz, hepsinin iktidarda ne yapabileceklerini veya ne yapamayacaklarini gordunuz ve en sonunda karar verdiniz ki en iyisi gene Tayyiptir...
Hepiniz ne kadar da kendinden emin konusuyorsunuz.. Alternatifsiz AKP he mi? Onu alternatifsiz yapan sizlersiniz.. Sizin bu yikanmis beyinleriniz.. Goruyorum ki AKP asil bunu becermekte cok basarili olmus. Gozunuzun onunde hukugu bitirdigi, yolsuzlugu hirsizligi ayyuka cikardigi, butun vatani satisa cikardigi, her dalda uretimi sifirlayip ulkeyi tamamen, sonuna kadar disa bagimli hale getirdigi ve ulkeyi terorist cennetine cevirdigi yetmiyormus gibi bir de Ortadogu cehennemine soktugu halde bir baskasi gelse daha da kotu olacagina sizi nasil da inandirmis.. Bravo diyorum, baska da birsey demiyorum bu konudaki sorulariniza.. Allah iflah etsin.