• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bakin bu da doğru
Ben ünv.de acıktım 5 yıl oldu kapanalı
Unv.nin kapısında acarlardi başlarını şimdi düşünüyorum da yapamazdım ne zor bisey o. Bazıları peruk takardı ama bi ara ona da taktılar
Kampüs içinde sırtı açık mini etekli kızlar olurdu. Ya başı kapalıya bu yapılıyorsa kılık kıyafet yönetmeliği gelsin bunlarda böyle giyinmesin demistim. Benimde basim açıktı ama üzülürdüm o kızlara
Bir arkadaşımda ramazanda yemek yerken muhtemelen sağ görüşlü bi genç gelip neden oruçlu değilsin demiş bu da adet günümün hesabını sana mi vereceğim denis genç utanıp gitmiş
Yani sağ sola sol sağa saygılı olmadığı surece ülkede kardeşlik yerini düşmanlığa birakacak
Savundugum tam da bu.

="blackseea, post: 55803163, member: 397743"]Sondaki buyuk parantezi silmeyin.
Aslında silmiyorum tam tersi köşeli parantezin teki olmuyor onu ekliyorum sonradan. Onu eklemezsem yazılar birbirine giriyor daha kötü oluyor. Sanırım telefonun ayarlarında bir sorun var.

Aslında silmiyorum tam tersi köşeli parantezin teki olmuyor onu ekliyorum sonradan. Onu eklemezsem yazılar birbirine giriyor daha kötü oluyor. Sanırım telefonun ayarlarında bir sorun var.
Bilemedim simdi.
Tamamen kapatip acmayi denemissinizdir telefonu heralde.
Yada imleç yanlis yeremi yapisiyorki

="blackseea, post: 55803502, member: 397743"]Bilemedim simdi.
Tamamen kapatip acmayi denemissinizdir telefonu heralde.
Yada imleç yanlis yeremi yapisiyorki
Yok doğru yerde
Bu baya uzun zamandir böyle. En az 3 aydır. Hem o kadar da kötü görünmüyor ya:)

Turk halki nasil da kaderci. Kimi secelim? Kimi secelim? AKPlilkerin dedigi dogru galiba. Siz en iyisi dua edin de Tayyip hic olmesin. Olurse Mekke gider, Kabe gider, Turkiye gider, Muslumanlik biter, dunya batar.. Hasa Allah bile olebilir yane... Birakin Turkiye batacaksa bile o batirsin. Biri yiyecekse hep o yesin.. Hahaha... valla guluyorum halinize.. 100 yillik Turkiye Cumhuriyetinin bekasini bir kisinin sagligina getirip bagladiniz sonunda.. Olurse ne yaparsiniz?

Cellatina asik olmussa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. itiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet..
imza: Omer Hayyam.. Ne kadar da dogru demis..

Sizler Kilicdaroglu'nu denediniz, Meral Aksener iktidarinda omur gecirdiniz, hepsinin iktidarda ne yapabileceklerini veya ne yapamayacaklarini gordunuz ve en sonunda karar verdiniz ki en iyisi gene Tayyiptir...:KK70::KK70::KK70:

Hepiniz ne kadar da kendinden emin konusuyorsunuz.. Alternatifsiz AKP he mi? Onu alternatifsiz yapan sizlersiniz.. Sizin bu yikanmis beyinleriniz.. Goruyorum ki AKP asil bunu becermekte cok basarili olmus. Gozunuzun onunde hukugu bitirdigi, yolsuzlugu hirsizligi ayyuka cikardigi, butun vatani satisa cikardigi, her dalda uretimi sifirlayip ulkeyi tamamen, sonuna kadar disa bagimli hale getirdigi ve ulkeyi terorist cennetine cevirdigi yetmiyormus gibi bir de Ortadogu cehennemine soktugu halde bir baskasi gelse daha da kotu olacagina sizi nasil da inandirmis.. Bravo diyorum, baska da birsey demiyorum bu konudaki sorulariniza.. Allah iflah etsin.

Saatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
Şaka yapıyorsunuz gerçekten değil mi?
300₺ sigara,
500₺ kira (desek),
Bulaşık makinası tableti 40₺,
Su 50₺ (desek),
Çamaşır deterjanı+yumuşatıcı 40₺
Elektrik 50 (desek)
İnternet 30₺ (desek) ki bu parantez içindeki faraziler min.hesaplama
Toplam 1010₺ yapıyor.bize ferah ferah yazarken bile oturduğunuz yerden bu kadar harcıyorsunuz.
Size kalan 365₺
E hergün 1 ekmek alıyorsunuzdur,30₺ de o.
günlük 2 lt su içmek gerekiyor,60₺ de o.
Kaldı mı 275₺
Eşiniz de sigara içiyorsa her ay 25₺ borç yapmanız gerekir.

Yani şimdi hiçbirşey yapmadan, evden çıkmadan, sadece ekmek ve su bile tüketseniz her ay 25₺ niz yetmiyor :deli:

Saatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
O zaman şu durumda elektriği,suyu kaçak kullanıyorsunuz ??
Birşey yazarken biraz daha inandırıcılığı yüksek şekilde yazın ;)

Bizde saygı yok. Benim çevremde solcusu sağcısı hepsi var. Okadar güzel dinliyorum ki onları onlarda beni dinliyor. Anlayissiz bir milletiz vesselam düşman olduk birbirimize yazık

Kesinlikle haklısın... Düsünüyorum lise 1 yıllarımda henüz siyaseti yani anlıyorken sınıfımda alevisi, sünnisi, solcu, sağcı, aşırı kürtçu veya ülkücü hatta çerkez o kadar samimiyet vardı ki. 7-8 yıl oldu hala ayni samimiyet devam eder çünkü siyasi goruslerimizi sonra farkettik ama saygı duyduk. Samimiyet devam etti. Fakat üniversite veya evlilik sonrasi tanıştığım evli bayanlar siyasi konuda o kadar anlayişsiz geliyor ki bana. Karşıma gecip senin hdp'ye oy veren arkadasin mi var.Çok tehlikeli diyen olmuştur. Bak bu onun karari ayni siyasi goruste değilim diye afaroz mu etmem lazım desem de zihniyet vasat veya sen kürtsün o kiz ülkücü neden gorusüyorsun diyen oldu. Hatta yanımda aynı ortamda alevi bi arkadasimiz varken baska arkadasimiz alevileri . çok üzücü... Yanı başımda kürt oldugumu unutup haberleri islerken pis kürtler diyen. Insanlar ayrım yapmak için bahane arar olmiş. İnsan insan oldugu için sevmeliyiz. Siyasi düsünceler veya dinler mezhepler bunlari göz önunde bulundurursak ülke kendi içinde bölünür.Herseyden once görüslere ırklara dinlere saygi duyup anlayışlı olunmalı.... Seçim sonucu insAllah ülkemiz için hayırli olur. Düşman ülkelere karşı güçlü kendi icimizde birlik içinde tek bayrak altında mutlu günler yaşatsın Allah.

Bakin bu da doğru
Ben ünv.de acıktım 5 yıl oldu kapanalı
Unv.nin kapısında acarlardi başlarını şimdi düşünüyorum da yapamazdım ne zor bisey o. Bazıları peruk takardı ama bi ara ona da taktılar
Kampüs içinde sırtı açık mini etekli kızlar olurdu. Ya başı kapalıya bu yapılıyorsa kılık kıyafet yönetmeliği gelsin bunlarda böyle giyinmesin demistim. Benimde basim açıktı ama üzülürdüm o kızlara
Bir arkadaşımda ramazanda yemek yerken muhtemelen sağ görüşlü bi genç gelip neden oruçlu değilsin demiş bu da adet günümün hesabını sana mi vereceğim denis genç utanıp gitmiş
Yani sağ sola sol sağa saygılı olmadığı surece ülkede kardeşlik yerini düşmanlığa birakacak

Sınav heycanı stresi içinde girişlerde baş açarken birde onun stresiyle sınava girmek... Millet olarak herkesi anlamaya çalışmalıyız... Geçmişten bu yana bakarsak ülke çok badire atlattı ve çok şükür aşıldı. Ben sadece bu güç devam eder mi ondan kararsızım. Şunu da düsünuyorum onca badireyi göğüsleyen gelebilecek başka çöküş veya sorunlara da hazırlıklı olur çözümde kolay olur diyorum ama bilemiyorum güç azaldı mı yoksa artar mı. Bence önemlı olan sag sol partisinden ziyade, ırk partilerinden veya dini partilerden ziyade ülkeyi en güzel yöneten hangisi.?

Halk olarak sorayruk?
Nedir bu dikta baskı.
20180426_071246.png

Back