Savundugum tam da bu.Bakin bu da doğru
Ben ünv.de acıktım 5 yıl oldu kapanalı
Unv.nin kapısında acarlardi başlarını şimdi düşünüyorum da yapamazdım ne zor bisey o. Bazıları peruk takardı ama bi ara ona da taktılar
Kampüs içinde sırtı açık mini etekli kızlar olurdu. Ya başı kapalıya bu yapılıyorsa kılık kıyafet yönetmeliği gelsin bunlarda böyle giyinmesin demistim. Benimde basim açıktı ama üzülürdüm o kızlara
Bir arkadaşımda ramazanda yemek yerken muhtemelen sağ görüşlü bi genç gelip neden oruçlu değilsin demiş bu da adet günümün hesabını sana mi vereceğim denis genç utanıp gitmiş
Yani sağ sola sol sağa saygılı olmadığı surece ülkede kardeşlik yerini düşmanlığa birakacak
Bizde saygı yok. Benim çevremde solcusu sağcısı hepsi var. Okadar güzel dinliyorum ki onları onlarda beni dinliyor. Anlayissiz bir milletiz vesselam düşman olduk birbirimize yazıkSavundugum tam da bu.
Bilmiyorum ki bir şeyi çok yanlış yapıyorum demek ki:)="Bibibella, post: 55802906, member: 185176"]Birşey soracağım neden alıntılarınızın hepsi bozuk
Bildirim dusmesin diyeBirşey soracağım neden alıntılarınızın hepsi bozuk
Herseye ramen humanistim.Bizde saygı yok. Benim çevremde solcusu sağcısı hepsi var. Okadar güzel dinliyorum ki onları onlarda beni dinliyor. Anlayissiz bir milletiz vesselam düşman olduk birbirimize yazık
Sondaki buyuk parantezi silmeyin.Bilmiyorum ki bir şeyi çok yanlış yapıyorum demek ki:)
Aslında silmiyorum tam tersi köşeli parantezin teki olmuyor onu ekliyorum sonradan. Onu eklemezsem yazılar birbirine giriyor daha kötü oluyor. Sanırım telefonun ayarlarında bir sorun var.="blackseea, post: 55803163, member: 397743"]Sondaki buyuk parantezi silmeyin.
Bilemedim simdi.Aslında silmiyorum tam tersi köşeli parantezin teki olmuyor onu ekliyorum sonradan. Onu eklemezsem yazılar birbirine giriyor daha kötü oluyor. Sanırım telefonun ayarlarında bir sorun var.
Yok doğru yerde="blackseea, post: 55803502, member: 397743"]Bilemedim simdi.
Tamamen kapatip acmayi denemissinizdir telefonu heralde.
Yada imleç yanlis yeremi yapisiyorki
Cevaplaya tikla hic bir yere basmadan enterla sonra yaz belki düzelir cok garip bir alınti oluyorBilmiyorum ki bir şeyi çok yanlış yapıyorum demek ki:)
şu an öyle yapıyorum bakalim ne olacakCevaplaya tikla hic bir yere basmadan enterla sonra yaz belki düzelir cok garip bir alınti oluyor
Şaka yapıyorsunuz gerçekten değil mi?Saatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
O zaman şu durumda elektriği,suyu kaçak kullanıyorsunuz ??Saatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
Senin yazini begenmek biraz zor oldu. bu mesaji begenmek istediginizden emin misiniz?O zaman şu durumda elektriği,suyu kaçak kullanıyorsunuz ??
Birşey yazarken biraz daha inandırıcılığı yüksek şekilde yazın
Bizde saygı yok. Benim çevremde solcusu sağcısı hepsi var. Okadar güzel dinliyorum ki onları onlarda beni dinliyor. Anlayissiz bir milletiz vesselam düşman olduk birbirimize yazık
Bakin bu da doğru
Ben ünv.de acıktım 5 yıl oldu kapanalı
Unv.nin kapısında acarlardi başlarını şimdi düşünüyorum da yapamazdım ne zor bisey o. Bazıları peruk takardı ama bi ara ona da taktılar
Kampüs içinde sırtı açık mini etekli kızlar olurdu. Ya başı kapalıya bu yapılıyorsa kılık kıyafet yönetmeliği gelsin bunlarda böyle giyinmesin demistim. Benimde basim açıktı ama üzülürdüm o kızlara
Bir arkadaşımda ramazanda yemek yerken muhtemelen sağ görüşlü bi genç gelip neden oruçlu değilsin demiş bu da adet günümün hesabını sana mi vereceğim denis genç utanıp gitmiş
Yani sağ sola sol sağa saygılı olmadığı surece ülkede kardeşlik yerini düşmanlığa birakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?