Yaa bu dedikleriniz dogru da sizin dogrunuz benimkine uymuyor diye uc maymunu oynayan oluyorum.empati yaparak benim yetimden bakmayi denerseniz de bende sizler icin ayni seyleri dusunebilme hakkina sahip olmaliyim.kendi dogrumu savunmaliyim.Bir yerde bir sorun varsa elestirilmeli.
Bir hataniz oldugunda sizi elestirmek yerine alkislasalar ister miydiniz?
3 maymunu oynamak mi gerekiyor?
İnceldigi yerden koparmanin kolay yoludur.Tavir tarz hep ayni sikisinca yazik :)
Ben sizin bu cumlenize istinaden 3 maymun ornegini verdim.Kimi sececegiz onu deyin helee.
Esk.merkezden selamlar.
Ya sanki ben yatlar katlar istemezmisim verselerde.
Ama imkanlarimi yasanir kiliyorum.ne yapayim aglayayim mi
He. HeeBen sizin bu cumlenize istinaden 3 maymun ornegini verdim.
Fakat siz halinizden memnunsunuz, sarayin ihtisamiyla mutlu oluyorsunuz madem, bize de halt etmek duser
Gercekten kaç yaşında olduğunuzu merak ettim. Konuyla alakası ne demeyin tam da konuyla alakalı merak ettim="blackseea, post: 55800859, member: 397743"]He. Hee
Özetle ekonomi cokkk eyiiSaatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
Bu konuda katiliyorum ama hadi bizi gectim.sozce cocuklarimiz simdi boyle olan ulkede mi buyumeliİnceldigi yerden koparmanin kolay yoludur.
Gercekten kaç yaşında olduğunuzu merak ettim. Konuyla alakası ne demeyin tam da konuyla alakalı merak ettim
44 musGercekten kaç yaşında olduğunuzu merak ettim. Konuyla alakası ne demeyin tam da konuyla alakalı merak ettim
İste ezberlenmis şeylerle konuşuyor. Cevap bulamayinca- çalışmadığı yerden geldiyse demek- hee hee diyor. Acaba dedim 18 yaşından sonra başka iktidar gördü mü? Yoksa geçmişi falan da iki yerde okudugi duyduguyla mi degerlendiriyor="dejavu_one, post: 55801746, member: 143327"]Cevap veremeyince he he diye geçiştiriyor çokta şeyapmamak lazım :) ye kürküm ye dış politikada yeterliymii gösterişli bir sarayınız olunca tüm dünya bizi gelişmiş ülke sanıyormuş resmen komedi
Himm demek ki görmüş başka iktidarlar. Ben oy vermeye başladığımdan beri göremedim de 32 yaşındayım. 18 den öncesi pek ilgilenmiyordum zaten. Garip geliyor bana bu hem de fazlasıyla.="Jet-sosyete, post: 55801807, member: 869116"]44 mus
Evt iki univ. Okudugum doğrudur.yasim da 44 degil 45 dir.siz onu kinayrde soyledinizya gercegide odur.İste ezberlenmis şeylerle konuşuyor. Cevap bulamayinca- çalışmadığı yerden geldiyse demek- hee hee diyor. Acaba dedim 18 yaşından sonra başka iktidar gördü mü? Yoksa geçmişi falan da iki yerde okudugi duyduguyla mi degerlendiriyor
Saldırgan olan ben değilim. Hee hee diyenler bence karsisindakinin psikolojisiyle oynuyor. Bu daha kötü bir saldirganlik. Ki ben size bir şey bile demedim öyle. Böyle konularda tartışmayı bıraktım. Üniversiteyle ilgili de hiçbir şey sormadim ama araya sıkıştırdığıniz iyi oldu="blackseea, post: 55802063, member: 397743"]Evt iki univ. Okudugum doğrudur.yasim da 44 degil 45 dir.siz onu kinayrde soyledinizya gercegide odur.
Ben bilmiyorumya.sizin bildiklerinizi de goruruz elbet.bir 45 daha yasarsam inş.
Asil sizin ezberlefiginiz bir camur atma politikasiyla kirlendi bu dunya.
Ben saygimi korudukca cehaletle suclaniyorumya.kendimle biraz daha gurur duyuyorum.bu ne saldirganliktir.caresizlik icinde
O güzel yorumlarınızı burada yazmayın çünkü sizi bastırmak için uğraşacaklar. Yorulmayın diye dedim. Bende yazdım şikayet etmişler beni de ha yazdigimdan değil içerik sildigim için ban aldim o ayrı. Şimdi sizi de şikayet ederler cevap yazıp uğraşmayın bence.Evt iki univ. Okudugum doğrudur.yasim da 44 degil 45 dir.siz onu kinayrde soyledinizya gercegide odur.
Ben bilmiyorumya.sizin bildiklerinizi de goruruz elbet.bir 45 daha yasarsam inş.
Asil sizin ezberlefiginiz bir camur atma politikasiyla kirlendi bu dunya.
Ben saygimi korudukca cehaletle suclaniyorumya.kendimle biraz daha gurur duyuyorum.bu ne saldirganliktir.caresizlik icinde
Birşey soracağım neden alıntılarınızın hepsi bozukSaldırgan olan ben değilim. Hee hee diyenler bence karsisindakinin psikolojisiyle oynuyor. Bu daha kötü bir saldirganlik. Ki ben size bir şey bile demedim öyle. Böyle konularda tartışmayı bıraktım. Üniversiteyle ilgili de hiçbir şey sormadim ama araya sıkıştırdığıniz iyi oldu
Bakin bu da doğruYada birakin ben yoneteyim.
Yada herkes sirayla kendi kabilesinin reisi olsun.
Basi ortulu insanlar az mi cekti.
Bas ortusu kullanmiyorum.
Univ.okurken 96 larda.ramazan ayinda iftar saati.hizla yurda doğru kosturuyoruz iki arkadas.bizden 5-6 yas buyuk bir erkek yanimiza yaklasarak iftar saati disarda,oruc tutulmuyor demekki.gibi itamlarla hakaretlerde bulundu.bunlari yasadim.
Yani gucu yeten digerini eziyor.
İster sağ twix olsun ister sol twix.ister muhafazakar.
He hee reklamimi yapmisim,iyi olmusSaldırgan olan ben değilim. Hee hee diyenler bence karsisindakinin psikolojisiyle oynuyor. Bu daha kötü bir saldirganlik. Ki ben size bir şey bile demedim öyle. Böyle konularda tartışmayı bıraktım. Üniversiteyle ilgili de hiçbir şey sormadim ama araya sıkıştırdığıniz iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?