Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

En basta yazdim.kendimce dusuncelerimi.sorulan sorulata ve elestirilere de cevap verdim yine kendi dusuncem dahilinde.ve yine anlasilmasinda sorun oldu diye defalarca acikladim.
Ve dedim ki peki doğrusu,iyisi kim?.cevap verdiniz mi.rahmetlileri orneklediniz.Ataturk u unutmadik tabi.
Yine diyorum ki;
Mevcutta doğrusu kim?
Cevap yok.hep bir sataşma politikasi.
O halde diyorum ki sizin doğrunuz size,benim doğrum bana.
80 milyonun yarisi kör cahil.diger yarisi herseyin farkinda madem.o farkinda olanlar niye sadece satasiyor da.uretmiyor.ha simdi bu uretmekte tarima baglanarak yorumlanmasin.
Cogunluk memnunsa demekki dogru olan birseylerde var.
Diyorum ki daha doğru olan kim.onerin bakalim

Bir yerde bir sorun varsa elestirilmeli.
Bir hataniz oldugunda sizi elestirmek yerine alkislasalar ister miydiniz?
3 maymunu oynamak mi gerekiyor?
Yaa bu dedikleriniz dogru da sizin dogrunuz benimkine uymuyor diye uc maymunu oynayan oluyorum.empati yaparak benim yetimden bakmayi denerseniz de bende sizler icin ayni seyleri dusunebilme hakkina sahip olmaliyim.kendi dogrumu savunmaliyim.
Birine gereksiz gorunen saray,bence olmasi guzel olan birseydir.iyiki olmuş.
Benim dogrum.

Kimi sececegiz onu deyin helee.
Esk.merkezden selamlar.
Ya sanki ben yatlar katlar istemezmisim verselerde.
Ama imkanlarimi yasanir kiliyorum.ne yapayim aglayayim mi
Ben sizin bu cumlenize istinaden 3 maymun ornegini verdim.
Fakat siz halinizden memnunsunuz, sarayin ihtisamiyla mutlu oluyorsunuz madem, bize de halt etmek duser

Saatlersir yaziyom.ornekliyom.daha ne istiyorsunuz ki.
Bende kendi orneklerimi veriyorum.elimde sigara ve son model telefonumla,internetten yaziyorum.bulasigi makine camasiri mmak yikarken sizinle yazisiyorum.
Gelirimiz sadece 1375 tl.evim kira
Özetle ekonomi cokkk eyii

Gercekten kaç yaşında olduğunuzu merak ettim. Konuyla alakası ne demeyin tam da konuyla alakalı merak ettim

Cevap veremeyince he he diye geçiştiriyor çokta şeyapmamak lazım :) ye kürküm ye dış politikada yeterliymii gösterişli bir sarayınız olunca tüm dünya bizi gelişmiş ülke sanıyormuş resmen komedi

İste ezberlenmis şeylerle konuşuyor. Cevap bulamayinca- çalışmadığı yerden geldiyse demek- hee hee diyor. Acaba dedim 18 yaşından sonra başka iktidar gördü mü? Yoksa geçmişi falan da iki yerde okudugi duyduguyla mi degerlendiriyor

="Jet-sosyete, post: 55801807, member: 869116"]44 mus
Himm demek ki görmüş başka iktidarlar. Ben oy vermeye başladığımdan beri göremedim de 32 yaşındayım. 18 den öncesi pek ilgilenmiyordum zaten. Garip geliyor bana bu hem de fazlasıyla.

Hanımlar tartışmanız belli seviye de ve üslupta olduğu sürece sıkıntı yok ama lütfen karşılıklı fikir alışverişleriniz de seviyeyi koruyun, hiçbiriniz diğerinin düşmanı değil, herkes vatan ve halk için yazıyor, sizi ayrıştıran, olaya farklı pencereden bakmanız o kadar.

Erken seçim ne kazandırmış çok merak ediyorum. Ust uste yapilan fuzuli harcamalar gibi geliyo bana. Bu seçimde oyum cok degiskenlik gosterecek

Evt iki univ. Okudugum doğrudur.yasim da 44 degil 45 dir.siz onu kinayrde soyledinizya gercegide odur.
Ben bilmiyorumya.sizin bildiklerinizi de goruruz elbet.bir 45 daha yasarsam inş.
Asil sizin ezberlefiginiz bir camur atma politikasiyla kirlendi bu dunya.
Ben saygimi korudukca cehaletle suclaniyorumya.kendimle biraz daha gurur duyuyorum.bu ne saldirganliktir.caresizlik icinde

Saldırgan olan ben değilim. Hee hee diyenler bence karsisindakinin psikolojisiyle oynuyor. Bu daha kötü bir saldirganlik. Ki ben size bir şey bile demedim öyle. Böyle konularda tartışmayı bıraktım. Üniversiteyle ilgili de hiçbir şey sormadim ama araya sıkıştırdığıniz iyi oldu

O güzel yorumlarınızı burada yazmayın çünkü sizi bastırmak için uğraşacaklar. Yorulmayın diye dedim. Bende yazdım şikayet etmişler beni de ha yazdigimdan değil içerik sildigim için ban aldim o ayrı. Şimdi sizi de şikayet ederler cevap yazıp uğraşmayın bence.
Günlerdir eskiden şehit fazla şimdi daha fazla diyorlar. Ocalanin güçlenip yakip yıktığı dönemleri çok iyi hatırlıyorum. 35 yaşındayım. O adamlarla anlaşılmadığı sürece doğu bölünüp afrin bırakılıp pkk hoş görülmediği sürece biz şehit veririz.kimse şehit vermek istemez ama onlara boyun mu eğelim? Sozde adamın biri 15 temmuzda devlete ihanetin peşinde olan 20 yıldır bu anı hedefleyen adama usaklik peşinde olanları savunmak içi sözde milletvekili ama özde pkk lı olanlarla yan yana özgürlük yürüyüşü yaparken mi bitirecek terörü?
Birde demezler mi Afrine neden gittik diye gitmesek ne olacaktı bilgileri var mi? O teröristler haydi biz burda takılalım diyeceklerdi hic güçlenmeyecek Turkiyenin stratejik topraklarını ele geçirmeyeceklerdi
Pembe gözlük taktınız diyenlere siz de at gozluklerinizi çıkarın derim. Düşmanlık ile kin ile hayat devam etmez. Daha burda kendi düşüncesini savunanlara tahammülleri yok karşılıklı dinleseler anlayacaklar da. Yanı boşverin ellerinize yazik

Birşey soracağım neden alıntılarınızın hepsi bozuk

Bakin bu da doğru
Ben ünv.de acıktım 5 yıl oldu kapanalı
Unv.nin kapısında acarlardi başlarını şimdi düşünüyorum da yapamazdım ne zor bisey o. Bazıları peruk takardı ama bi ara ona da taktılar
Kampüs içinde sırtı açık mini etekli kızlar olurdu. Ya başı kapalıya bu yapılıyorsa kılık kıyafet yönetmeliği gelsin bunlarda böyle giyinmesin demistim. Benimde basim açıktı ama üzülürdüm o kızlara
Bir arkadaşımda ramazanda yemek yerken muhtemelen sağ görüşlü bi genç gelip neden oruçlu değilsin demiş bu da adet günümün hesabını sana mi vereceğim denis genç utanıp gitmiş
Yani sağ sola sol sağa saygılı olmadığı surece ülkede kardeşlik yerini düşmanlığa birakacak

He hee reklamimi yapmisim,iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…