Yumurta tavuktan,civciv yumurtadan.Parodoks
Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayı gibi:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta tavuktan,civciv yumurtadan.Parodoks
Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayı gibi:)))
Her şey iyiyse; niye erken seçime gidiyoruz?Başlığa bak, yorumları oku, çay demle
Neden ciddiye alınmıyor bu seçim? Algı oyunu, yerine mi oturuyor?
Yoksa ben mi demokrasi sevdalısıyım?
Bari burda geyik olmasın yahu.
Ben demedim erken seçim olsun.Her şey iyiyse; niye erken seçime gidiyoruz?
Her şey kötüyse; niye reyizi yeniden seçiyoruz?
Neden ciddiye alınmadığını bir nebze de olsa açıklar gibi bu sorular
Bimin kiymasindan kıllar cıktı hemde yumak yumak hayvan kiliMarketten kıyma almamaya çalışıyoruz, kıkırdak çıkmıştı içinde
Vallaha mine abla dünya sana güzel, keşke bizimde öyle şansımız olsa
hayat ateş pahası olmuş Rabbim yardım etsin.Sadece Bursa'mız mi pahalı
Fallen,
biz kötü birşey demiyoruz ki, tarımcılık hayvancılık desteklensin diyoruz, ben kendi çiftçimin ürettiğini yiyeyim, yediklerim yerli ve milli olsun diyorum, hem çiftçim kalkınsın hem de ben ülkem topraklarında yetişen mercimeğimin o güzel tadına yeniden kavuşayım diyorum, farkı bilmeyenler tadını anlamaz belki ama ben anlıyorum, sen de o farkı anlarsın Fallen, tümüyle yerli üreticiden bakliyat sağlayan bir yerel marketten Osmancık pirinciyle pilav yapıyorum, hakiki tereyağ ve zeytinyağıyla kavurduğum o pirincin lezzetini hiçbirşeye değişmem, inan bir gün o yerel markete gitmeye üşendim zincir marketlerden birine gidip pirinç alayım dedim, yine söz de Osmancık pirinci ama tövbe estağfurullah ne tat vardı ne lezzet.
Kaldı ki burada verdiğim linkler de öylesine linkler değil, ülkemin yetkili kurumlarına ait, onların yayınlarını aktarıyorum, x habere y habere bakın demiyorum, birşey daha yazayım iyice pekişsin bu tarımcılık mevzu, halkın genelinin gittiği 2 büyük zincir market var, ikisine de bakliyatı tedarik eden firma aynı firmadır, bu da çok rahat ispatlanabilir, bir tanesinde aynı tedarikçi firmanın verdiği bakliyata A ismi verilmiştir, diğerinin bakliyatına B ismi verilmiştir, iki markete gidip ellerine yeşil mercimeği alsınlar arkasını çevirsinler X marketler zinciri için xxxx tedarikçi firma adına baksınlar, sonra sağ alt kısımda Menşei kısmına baksınlar ne yazıyor? Kanada yazar. Diğer bakliyatlara da baksınlar Barbunya mesela Arjantin yazar.
1 Haziran 2018'e kadar İthal bakliyatlarda gümrük vergisi sıfır, Bakanlar Kurulunun İthalat rejimi kararı ek kararı olarak çıkarılan sıfır gümrük vergisi uygulandığının kaynak bilgisi de 02/12/2017 tarihli resmî gazetedir.
Lunya yeşil Bursa'm pahalılıkta İstanbul'a ulaşmış desene
Bizim burada hala kıyma 35-36 lira, büyük marketlerde değil ama oralarda fiyatlar uçtu, benim verdiğim bu fiyat kendi besi hayvanlarını üretip kesen yerel Kasap fiyatı, kendileri ürettiğinden fiyatları nispeten uygun, besicim kazansın deyip gidip oradan alıyorum, pazara gidince de kendi tarlasında üreten köylüden alırım sebzemi, kendi tereyağını, balını üretenden kahvaltılığımı alırım, bir tek ben alsam da en azından köylüm kazansın diyorum, hem yediğimin içtiğimin kaynağını da bilmiş oluyorum böylece, ekip biçtikleri tarlaları, besi hayvanlarının otladığı meraları biliyorum, daha ne olsun.
hayat ateş pahası olmuş Rabbim yardım etsin.
Chp nin iyi partiye milletveliki vermesini nasıl karşılıyorsunuz
Tam bir güneykarimküre vari bir yorumBen demedim erken seçim olsun.
Ortada 2 aday varken, 60 gün sonra kader oylamasına gidiyoruz.
Tehamül, devlet geleneği bir yana, ohal sürecindeyiz.
Ciddi olmamız gereken nokta bu. Dişlek emoji buraya yakışmıyor.
Seçim, sandık, oy sayım güvenliği, parlamento ikinci tura kalmazsa neyi seçtik diye eblek eblek dolanmamız, bunları yazan
Dikkati buraya çeken
Farkındalık yaratan????
Tamam, biz vatsap grubu gibi yazıp, gülelim.
+1Her şey iyiyse; niye erken seçime gidiyoruz?
Erdoğan’ın erken seçim açıklamasında iç politikanın esamesi yok.Her şey iyiyse; niye erken seçime gidiyoruz?
80 milyona yada yarisina anlayişsiz,gormeyen,duymayan demek çok saçma bence.
İnaniyorum ki yoneticimiz farkli olsaydi arap bahari midir col ruzgarimi ne bu akimin icine cekilmek zor olmayacakti.
Ama kafa tutan,heyttt diyen var.
Belkide halk bunlari goruyor.evet diyordur
Allah aşkina hep deniyorki yonetici yiyor.
Soruyorum cumhuriyet tarihinde hangi yonetici yemedi.
Kim zamaninda halk bu kadar bolluk icinde olmadi.
Sanki soylarimiz gut hastaligindan oldu.
Hep et yedi.yaslilar saglikli da hep genc nesil vitaminsiz.
Varsa daha iyisi secelim.elimizdeki en iyi bu.mevcutlardan kim gelirse daha iyi olacak.
Yaa enkazdi ulke 2003 oncesi.koalisyonlar,gunu kurtarmacalar,krizler.
O zaman seciciler baska ulkelerdenmi gelmis secmis gitmisti.ayni halkti tabi.ama elindekinin en iyisi buydu.mecburdu.
Simdi ise en iyisi bu.varsa daha iyisi.secelim.
Sol twix ne zaman tek başına iktidar oldu bu ülkede?Yada birakin ben yoneteyim.
Yada herkes sirayla kendi kabilesinin reisi olsun.
Basi ortulu insanlar az mi cekti.
Bas ortusu kullanmiyorum.
Univ.okurken 96 larda.ramazan ayinda iftar saati.hizla yurda doğru kosturuyoruz iki arkadas.bizden 5-6 yas buyuk bir erkek yanimiza yaklasarak iftar saati disarda,oruc tutulmuyor demekki.gibi itamlarla hakaretlerde bulundu.bunlari yasadim.
Yani gucu yeten digerini eziyor.
İster sağ twix olsun ister sol twix.ister muhafazakar.
Hala bitmedimi bu muhabbetler bide bunun yağ tüp kuyruğu olanlar var onları unutmuşsunuz twix ne o lakiYada birakin ben yoneteyim.
Yada herkes sirayla kendi kabilesinin reisi olsun.
Basi ortulu insanlar az mi cekti.
Bas ortusu kullanmiyorum.
Univ.okurken 96 larda.ramazan ayinda iftar saati.hizla yurda doğru kosturuyoruz iki arkadas.bizden 5-6 yas buyuk bir erkek yanimiza yaklasarak iftar saati disarda,oruc tutulmuyor demekki.gibi itamlarla hakaretlerde bulundu.bunlari yasadim.
Yani gucu yeten digerini eziyor.
İster sağ twix olsun ister sol twix.ister muhafazakar.
Niye olamadi ki?Sol twix ne zaman tek başına iktidar oldu bu ülkede?
Neyi tartisiyoruz.luks yasamlari miHala bitmedimi bu muhabbetler bide bunun yağ tüp kuyruğu olanlar var onları unutmuşsunuz twix ne o laki