Din saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Minik tayyip daha annesinin karnindayken annesi muayeneye gitmis.. Baslamis sikayetini anlatmaya.. Doktor, demis.. her ezan caldiginda bu cocuk karnimda hareketleniyor, yerinde duramiyor, nedir bu, korkuyorum demis. Doktor da hanimi ultrasona almis ezan okunurken (65 yil once nerden bulduysa ultrason cihazini) Bakmis bakmis, gozleri dolmus.. Kizim demis, hic korkma, bu bebek cok mubarek bir zattir, her ezan okundugunda namaz kilmaya basliyor, hissettigin odur demis..
Ahanda bu da halkin arasinda din ile, Tayyiple ilgili yaydiginiz safsatalardan biri.. Nasil, hosuna gitti mi?
Buna inanan o kadar çok kişi var ki.Din saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Minik tayyip daha annesinin karnindayken annesi muayeneye gitmis.. Baslamis sikayetini anlatmaya.. Doktor, demis.. her ezan caldiginda bu cocuk karnimda hareketleniyor, yerinde duramiyor, nedir bu, korkuyorum demis. Doktor da hanimi ultrasona almis ezan okunurken (65 yil once nerden bulduysa ultrason cihazini) Bakmis bakmis, gozleri dolmus.. Kizim demis, hic korkma, bu bebek cok mubarek bir zattir, her ezan okundugunda namaz kilmaya basliyor, hissettigin odur demis..
Ahanda bu da halkin arasinda din ile, Tayyiple ilgili yaydiginiz safsatalardan biri.. Nasil, hosuna gitti mi?
Delil demişken noldu reisin diploması biz görmedik.Ne güzel söylemiş Mevlana Celaleddini Rumi ''Bir Delil ile 40 Alimi Yendim,ama 40 delil ile bir cahili yenemedim ''Diye !.....
Sözün Bittiği yer Bu olsa gerek..........
Yok artıkDin saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Kendi getirdikleri onu eller mi? Onlar icin de kanun cikartti, 15 Temmuz'da oldurulen, El Nusrali teroristler tearafindan basi kesilen askerlerin ve sokaga cikanlar olur da daha da oldururlerse bundan sonra da hic birinin hesabinin sorulmayacagina ve ceza almayacaklarina dair. 696 no.lu KHK.ne ilginçtir ki o patlamalar akepe mitinglerinde olmadı.insanlar yürüyüş yapmak istese engel olundu patlama olur diye kendileri rahat rahat yaptı mitinglerini.
haaa bir de en ilginci 15 temmuz sonrası bu terör örgütleri pek anlayışlıydı.. insanlar günlerce sokakta olduğu halde hiç etkinlikleri olmadı.
Yok artık
Bunu mu anlatıyorlar gerçekten
Ay bunlar aşmış kendiniSimdi, Kardelen konuyu acti, ben de bir iki ornek vereyim dedim, yanlis anlasilmasin. Ama bu cok guzel, bunu paylasmak farz oldu:
birgün rte hazretleri ulu önderimiz allahın yeryüzündeki golgesi cuma gunu cuma namazına gitmek için abdest alacakmış. saatine bakarken kor seytan hemen saatini 2 saat geriye almıs. basbakanımız da daha 2 saat var diyerek hurma yiyip zemzem icmis. ezana 1 saat kala hz. emine sulatınımız annemiz başbakanımızı uyarmıs ve doğru saati söylemiş. başbakanımız en ön safa geçmek ve orda namaz kılmak için hz. hızır misali abdest almış. fakat istanbulun trafiği yoğun olduğundan yetiştiremeyeceğinden korkup hıçkıra hıçkıra ağlamıştır.hz. emine sultanımız annemiz bas örtüsü-i şerifi yere sermiş ve başbakanımıza binmesini söylemiştir. başbakanımız bindiği gibi başörtüsü kuş misali uçup en ön safa zütürmüştür basbakanımızı. istanbulda uçan bas ortusunu gören milyonlarca insan vardır fakat basbakanımız kendisinin peygamber sanılmaması icin olayı engelliyor.
Bi aydınlanma yaşıyorum şu anSimdi, Kardelen konuyu acti, ben de bir iki ornek vereyim dedim, yanlis anlasilmasin. Ama bu cok guzel, bunu paylasmak farz oldu:
birgün rte hazretleri ulu önderimiz allahın yeryüzündeki golgesi cuma gunu cuma namazına gitmek için abdest alacakmış. saatine bakarken kor seytan hemen saatini 2 saat geriye almıs. basbakanımız da daha 2 saat var diyerek hurma yiyip zemzem icmis. ezana 1 saat kala hz. emine sulatınımız annemiz başbakanımızı uyarmıs ve doğru saati söylemiş. başbakanımız en ön safa geçmek ve orda namaz kılmak için hz. hızır misali abdest almış. fakat istanbulun trafiği yoğun olduğundan yetiştiremeyeceğinden korkup hıçkıra hıçkıra ağlamıştır.hz. emine sultanımız annemiz bas örtüsü-i şerifi yere sermiş ve başbakanımıza binmesini söylemiştir. başbakanımız bindiği gibi başörtüsü kuş misali uçup en ön safa zütürmüştür basbakanımızı. istanbulda uçan bas ortusunu gören milyonlarca insan vardır fakat basbakanımız kendisinin peygamber sanılmaması icin olayı engelliyor.
Gördün mü doğru yolu buldun sonundaBi aydınlanma yaşıyorum şu an
Pehs.Bu gerçek mi yaDin saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Simdi, Kardelen konuyu acti, ben de bir iki ornek vereyim dedim, yanlis anlasilmasin. Ama bu cok guzel, bunu paylasmak farz oldu:
Şuan yapılması gereken en önemli icraatlar
-eğitim, sağlık-ekonomik-tarım, sanayi üzerinde olmalı. Bunların hızla iyileştirilmesi demek kalkınmayı hızlandırmak demek. Tabi bunlardan önce gerçekten anlamda ülkenin alacak-borç tablosu, ayrılan bütçeler irdelenmeli ve bu seçimden sonra eğer başka bir parti gelecekse ilk icraatı yapılmış olanları mevcut durumu halka göstermeli ve çalışmaları halkın erişeceği şeffaflıkta yapmalı. Ancak bu şekilde toparlanırız ve destek oluruz diye düşünüyorum.
yasak tabiki.ama neden bu kadar tarım ve üretim üzerine bu yaptırımlar.Ne güzel ama maalesef artık yerli tohum üretmek yasak, bu yıldan itibaren sertifikasız tohum kullanan çiftçilere destek verilmeyecek, tohumlara sertifika veren tek yetkili yer Türk Tohumcular Birliği, bu birlik çok uluslu yani yabancı şirket ortaklı.
Kaynak:
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/11/20061108-1.htm
İsrail'den getirilen biberi kızartıp üzerine İsrail domatesinden sos yapıp yiyoruz.
Gereksiz bilgilerimi paylaşmaya devam, tohumda bile dışa bağımlıyız, adamlar tohum vermiyoruz artık derse ekmeklik buğdayımız, salçalık domatesimiz olmayacak, salça ekmek bile yiyemeyeceğiz.
TÜİK kaynaklı verilerimi ekleyeyim.
Eki Görüntüle 2138952
Eki Görüntüle 2138953
2012'den bu yana sürdürülebilir kalıcı ekonomik çözümlerimiz yok, hala yok, olmamaya devam ediyor.
Kaynak Ekonomi Bakanımız Mehmet Şimşek
Eki Görüntüle 2138954
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bakan-simsekten-sok-itiraf-zor-durumdayiz-152073h.htm
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...Simsek_ten_enflasyon_ve_dolar_aciklamasi.html
Onlar araştırmakdan haz etmiyorlar cumhurbaşkanları ne derse oŞimdi de adnan menderesi yad ediyorlar. O adamın neler yaptığını bi araştırın isterseniz. Mütevaziymiş peh
Sadece gülüp geçiyorum sizin gibi düşünen insanalara
Erdoğan, o kadar ZEKİ bir insan ki, yıllardır meydan da kazanılamayan ZAFERİ Masada kazandı ELHAMDÜLİLLAH
Bu ülke 30 yılda 35 bin fidanını Şehid verdi. Peki 35 bin canın karşılığında ne kazanıldı?!
Olan sadece yitip giden fidanlarımıza ve o savaşta harcanan cephanelerimize paralarımıza oldu.
Savaşarak kazanılamayacagını anlayan Erdoğan, çözüm sürecini gitti ve o pkk'lı alçakların agzına bir parmak bal sürüp derin uykuya yatırdı.Onlar çözüm sürecinde barış oyuncağıyla oynayıp avunurken, ülke olarak bizler ne yaptık peki?!
Yıllardır dışa bagımlı olan ve pkk savaşmak için dış güçlerden cephane almakdan başka bir şey yapamayan bu ülke, çözüm sürecinde kazanılan ''ZAMANINI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı.Savaşta kaybedilen ''ZAMAN ve PARAYI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı!!!!
Bizler şuanda,abd,ingilize, fransıza,yahudiye rağmen Durmadık yılmadan yıkılmadan mücadelimizi verdik!
Kandili başlarını Yıkdık mı? YIKTIK!!!..
Sınırlarımızı aşıp, onların kalplerine demir yumruğu indirdik mi?! İNDİRDİK!!!...
Afrin harakatı da, bize gösterdi ki, pkk aslında basit bir örgüt değil.Arkasında abd,almanyanın,ingilterenin velhasılı tüm şer odaklarının destegini alan bir hain örgüttür.
Biz o barışı yapmasaydık.Hala şehid vermeye devam edecektik.Savaşta harcadıgımız o zaman ve para boşa gidecekti.
Şuanda dünyaya meydan okuyabilen DEV BİR DEVLET OLDUK ELHAMDÜLİLLAH
Narkoz etki etmedigi icin namaz kilarken ameliyat daha efsane benceDin saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Delil demişken noldu reisin diploması biz görmedik.
Size göstermiştir belki
Zaten olması gereken bu herkes eğitim aldığı yere göre atansa seçilse sıkıntı olmaz.Maalesef öyle bir şeffaflık mümkün olmuyor.
A gitse b gelse, koalisyon olsa bin takla atsa da olmuyor. Ortada alınan bir kararla ilgili herkesin bilgilendirilmesi daha büyük karmaşaya yol açacağı için millet vekillerini seçiyor ve 550 milletvekili ile ortak bir şeyler çıkarmaya en azından onlara şeffaf olmaya çalışıyorlar.(mevcutta durumda onlara bile şeffaflık olduğundan emin değilim.)
550 kişi ile bile iş yürümüyor, gördüğünüz üzere Meclis’te sandalyeler havada uçuyor, vekiller birbirinin kulağını ısırıyor, diğeri tekme atıyor.
Şeffaflık demek bu kargaşayı halka yaymak demek. Kargaşa olmasın derseniz, eli sopalı güvenlik güçleri ortada dolaşmalı falan...
Mesele işi ehline vermekte. Ki gözümüz arkada kalmasın.
Türkiye’nin yetiştirdiği çok kıymetli eğitimciler var mesela. Bunlar dünya çapında eğitim modellerine hakim, kendi eğitim modellerini kurmaya çalışan, üstelik ne güzeldir ki genç insanlar.
Eğitim için bir o bakan bir bu bakan atanacagına, bakan önderliğinde, işi bilene teslim etmek üzere, ortak uzlaşılan isimlerden bir komisyon kurulmalı. Her yıl sınav sistemi değişecegine, bir kere adam akıllı yapılsa su iş. Hepimiz rahatlasak...
Bu sadece bir örnek.
Hemen her alan için durum bu. İşi ehline vermek yerine, tanıdık yada torpil ile yürütüyorlar.
Hala 1. Derecede gözetilen fayda değil rant.
Bu durumun a,b,c partisi İle de alakası yok. Bana sorarsanız hepsi aynı şeyi yapıyor yada yapacak.
Bu anlayışı çevremizden başlayıp, genele yine biz yayacağız.
Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz, demişler, Benim de inancım bu yönde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?