Şuan ki İyi Parti Chp arasında destek anlaşması var. Birleşme birinin diğerinin içine kapsaması demektir. Sadece not düşmek istedim.Halkın seçtiği ve Dünyanın en kibar ve mütevazı insanı olan Başbakan''Adanan Menderesi'' Asan bir ülkenin vatandaşı olarak, Atatürk'ün kurduğu bir partinin, ''Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.." Diyen bir parti iken şimdiler de, 28 şubatta sırf şeyhler müritler partisi diye kapatılmasını isteyen kişilerin, aynı çatı altında birleşmesine şaşırmak ne kadar da KOMİK! değil mi?!
Tabii ki öyle evet. Berbat ötesi bi bi enkaz var. İşte bi tık ötesini hayal dahi edemiyorumOyle kolay ortadan kalkacak bir enkaz degil malesef. Bakalim zaman ne gösterecek
Şuan yapılması gereken en önemli icraatlarEnkazı tamir edecek insanlar gelsin de bana yeter. Daha fazla batmak istemiyorum.bi sonraki aşama kötü. Bide bugün sürpriz şekilde iyi parti öne çıktı ya bazıları seçimin iptalini yorumluyor
Aslında keşke idam edilmeseydi diyorum. Ben siyasilerin öldürülmesinden yana değilim. Kenan Evren eceliyle giderken herkes kin güttü. Bırakın herkes eceliyle gitsin ki halk idrak edebilsin, tabi edebilirse.Şimdi de adnan menderesi yad ediyorlar. O adamın neler yaptığını bi araştırın isterseniz. Mütevaziymiş peh
Sinir otesine harekat ilk siz yaptiniz he mi?Ne mutlu bana ve benim gibi düşünenlere ki, saçmalayarak! sizin gibi düşünenlerin emrine boyun egmeyerek 15 yıldır gümbür gümbür iktidara geliyoruz ELHAMDÜLİLLAH
O pkk son çırpınışlarıydı.
ERDOĞAN önce kim cesaret edip de, sınırlar ötesine operasyon düzenleyebiliyordu?! Bana bir tane örnek versene!..
Bizler abd yahudinin kıskancında olan zavallı bir devlettik. Onların verdiği bozuk külüstür silahlarla,sözde pkk mücadele ediyorduk.
Karakollara basıp,askerimizin bogazının kesildiği, köyleri basıp halkı kurşuna dizen pkk yaptıklarını ne çabuk unuttunuz?!
Başbağlar katliamın yapıldığı yılları ne çabuk unuttunuz?!
Hani dini paylaşım yasak olmasaydı şayet, size sulh yoluna gitmeyi örnek aldığımız Önderimizin hayatından en büyük örnekleri verirdim ama NEYSE.......Ne vatan sevdası ya
Sizinki rte sevdası baska bir sey değil.
Vatan sevdası olsa çözüm süreci diye vatanı ateşe atanlara alkış tutmazdınız
İdam edildiği için kahramanlaştı haklısın bence de cezasını başka şekilde çekmeliydiAslında keşke idam edilmeseydi diyorum. Ben siyasilerin öldürülmesinden yana değilim. Kenan Evren eceliyle giderken herkes kin güttü. Bırakın herkes eceliyle gitsin ki halk idrak edebilsin, tabi edebilirse.
Yoo yazabilirsin. Dini paylaşımını gerçekten merak ettim.Hani dini paylaşım yasak olmasaydı şayet, size sulh yoluna gitmeyi örnek aldığımız Önderimizin hayatından en büyük örnekleri verirdim ama NEYSE.......
Bu Cennet VATANI Çok SEVİYORUM ve o yüzden de, Bu Cennet VATANA En iyi sahip Çıkan LİDERİ'DE Sonuna Kadar Destekliyorum
Sizler, bizlerin yaşadığı zulmü yaşamadınız, o yüzden bizleri ANLAYAMAZSINIZ!!!!
Bu dediklerini birebir yapılırsa çok güzel olur bence de. Yeter ki ülkeyi seven biri gelsinŞuan yapılması gereken en önemli icraatlar
-eğitim, sağlık-ekonomik-tarım, sanayi üzerinde olmalı. Bunların hızla iyileştirilmesi demek kalkınmayı hızlandırmak demek. Tabi bunlardan önce gerçekten anlamda ülkenin alacak-borç tablosu, ayrılan bütçeler irdelenmeli ve bu seçimden sonra eğer başka bir parti gelecekse ilk icraatı yapılmış olanları mevcut durumu halka göstermeli ve çalışmaları halkın erişeceği şeffaflıkta yapmalı. Ancak bu şekilde toparlanırız ve destek oluruz diye düşünüyorum.
Sevmek var sevmek varBu dediklerini birebir yapılırsa çok güzel olur bence de. Yeter ki ülkeyi seven biri gelsin
Yazsam ne anlam ifade eder ki, çünkü onu alacak YÜREK yok sizde!!!..
O Pembe Gözlükleri almak için insan da, MANGAL gibi VATAN SEVDASIYLA Yanan Bir YÜREK Olması Lazım!!!..
Yazsam ne anlam ifade eder ki, çünkü onu alacak YÜREK yok sizde!!!..
O Pembe Gözlükleri almak için insan da, MANGAL gibi VATAN SEVDASIYLA Yanan Bir YÜREK Olması Lazım!!!..
Referandumda Fatih'te %51 evet %49 hayır çıktı. Bu seçimde daha az oy alacaklar bence. Bu akp kalesi denen ilçelerde oy oranları epey dusecek.Beşiktaş, kadıköy, bakırköy,sarıyer,şişli, silivri,çatalca, beylikdüzü, adalar
Bir de; sultangazi,esenyurt, eyüp, gaziosmanpaşa, fatih, sultanbeyli, bayrampaşa vs.
Diyeceklerim bu kadar.
Anlayan anladı.
ne ilginçtir ki o patlamalar akepe mitinglerinde olmadı.insanlar yürüyüş yapmak istese engel olundu patlama olur diye kendileri rahat rahat yaptı mitinglerini.Sinir otesine harekat ilk siz yaptiniz he mi?1996 1997lere bir bak.. O yillarda verilen sehitler harekatta kaybettigimiz askerlerimiz.. Ama sonuc olarak PKK bitirilme noktasina gelmisti. 2001de bir yillik sehit sayisi 28'e, 2002 de 7 ye inmisti.
Sonra siz geldiniz.. PKKyi guclendirmek icin elinizden geleni yaptiniz. Pismanlik yasalari cikartip Haburdan iceri davul zurna ile sokarak memleketin dort bir yanina yaydiniz, Ankara'da Istanbulda sayenizde bombalar patlamaya basladi, toplu katliamlari gorduk bu ulkede sizin sayenizde, sizin yuzunuzden.. Yollara bombalar doseyip ustunu betonla orterlerken seyrettiniz, seyrettirdiniz "dokunma!" emri verdiniz askere.. Kanla boyadiniz bu ulkeyi.. Sizin yuzunuzden binlerce sehit verdik. Sen hangi yuzle hala gelmis birseyler yaziyorsun burada? Sizin yatacak yeriniz yok.
Eheh evet doğru :)))) o gruba göre vatan=parti. Partiyi sevince vatanını otomatik olarak sevmiş varsayıyo kendini :))Sevmek var sevmek varŞuan bu forumda gördüğüm kadarıyla vatanını çok seven var:) sevginin şeklide önemlidir:)
Hayırlısı umarım daha güzel günler görürüz
Din saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..Hani dini paylaşım yasak olmasaydı şayet, size sulh yoluna gitmeyi örnek aldığımız Önderimizin hayatından en büyük örnekleri verirdim ama NEYSE.......
Bu Cennet VATANI Çok SEVİYORUM ve o yüzden de, Bu Cennet VATANA En iyi sahip Çıkan LİDERİ'DE Sonuna Kadar Destekliyorum
Sizler, bizlerin yaşadığı zulmü yaşamadınız, o yüzden bizleri ANLAYAMAZSINIZ!!!!
Ahah mesaja kahkaha attımDin saticiligi.. Yaptiginiz en iyi sey bu.. Anlat anlat.. Bu millet alisti sizin palavralariniza zaten.. Ha bir eksik, ha bir fazla.. Haa sen dur, bir tane de ben anlatayim istersen..
Minik tayyip daha annesinin karnindayken annesi muayeneye gitmis.. Baslamis sikayetini anlatmaya.. Doktor, demis.. her ezan caldiginda bu cocuk karnimda hareketleniyor, yerinde duramiyor, nedir bu, korkuyorum demis. Doktor da hanimi ultrasona almis ezan okunurken (65 yil once nerden bulduysa ultrason cihazini) Bakmis bakmis, gozleri dolmus.. Kizim demis, hic korkma, bu bebek cok mubarek bir zattir, her ezan okundugunda namaz kilmaya basliyor, hissettigin odur demis..
Ahanda bu da halkin arasinda din ile, Tayyiple ilgili yaydiginiz safsatalardan biri.. Nasil, hosuna gitti mi?
Delil görmedik daha ? Esas deliller bu tarafta. Aynen söz biteli çok olduNe güzel söylemiş Mevlana Celaleddini Rumi ''Bir Delil ile 40 Alimi Yendim,ama 40 delil ile bir cahili yenemedim ''Diye !.....
Sözün Bittiği yer Bu olsa gerek..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?