Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Haha oyle ete can kurban asgari ücretle geçinip her yıl 15 kilo et yiyen varsa alnından öpüyorum onu
Yok nerde ben memurum biz yine halliceyiz onların yanında maalesef. Akmasa da damlıyor hesabı, tabi yine şükrediyorum bu ekonomik şartlar altında ancak asgari ücret ve emekli maaşlarının iyileştirilmesi gerçekten şart en büyük ayıp bana göre şuan. Bizde çalışan taşeron görevlilere bazen dayanamayıp diyorum sendika yok mu itiraz edin adamlar elindekinin gideceğinden korkuyorlar. Bizler ne kadar onlar için mücadele edip söylesekte asıl onlardan destek gelmezse boşa çıkıyor bu işler. İnsanca yaşam için el atılamsı konu asgari ücretten vergi alınmaması ve aslık sınırı üzerine çıkartılmalı ama nerde

O iş bildiğin gibi değil işte. Kim dost kim düşman bilmemiz gerek öyle değil mi . Adım adım gidiyoruz

Beklediğim cevaptı teşekkürler:) Ben sana diyorum ki köprü çürük gitme sen inat edip gidiyorsun sonra köprü yıkılınca o ana kadar bilmiyordum. Eee kulağını biraz açsan aslında gitmene gerek yoktu hem o zaman nehre de düşmezdin?

Senin bilmen gerekiyor bilmediğin bir partiye oy vermezsin. Ben sadece sordum sizi kötüleyecek değilim bunu samimiyetimle söylüyorum

Diyorum ki beni temsil eden parti seçime girecekler arasında yok. Beni temsil eden parti %90 TKP ancak İl teşkilatlanmasını bitirmediği için seçimde yok. Bu nedenle şuan oyumu kullanacağım parti muamma hzırda yedek parti tutmuyorum. Ayrıca samimiyetinize inanıyorum zaten ve gerçekten samimi bir şekilde savunduğunuzu ve desteklediğinizi de anlıyorum. Benim anlamadığım tek şey koşulsuz desteklemeniz:)

Güldürdün beni

Ben Allah ın yarattığı bir canlıyım, insanım. Hata da yapa bilirim çok iyi bildiğim şey de de yanılabilirim. En büyük zarar her şeyi ben bilirim karşıdaki yanlış demektir. Kibir insanı felakete sürükler. Beni nasıl çözdünüz acaba solcu olduğum için mi? Gerçekten AKP diye ağlayacak mışım öyle mi? Ben Allah ın bana verdiği aklı kullanarak bu süreci süzgeçten geçirerek eleştirdim siz ise sorulara kaçamak cevap verip her şeyi bildiğinizi iddia ederek sonuna kadar akp diyorsunuz :)
Şuan içimden öyle bir dua ettirdiniz ki gerçekten yürekten istiyorum dilerim bu dünya da hata yapan pişmanlığını yaşar ne diyeyim:)

Sizleri çözdüm bu sayfadakilerini. Seni kastetmedim özellikle.içinde sen varsın sadece. Ayrıca kişiliğini değil konuşma tarzını diyorum

Ayrıca akp için bişey yap demiyorum ki sana ne oldu birden coştun:)))) hayırdır akpmi gelmek istiyorsun hemen transfer ederiz seni .

Hangi partiden olursan ol kardeşim alla alla banane cidden.

Helal olsun.
Bin kere, on bin kere imza atarım altına.
Ağzına, yüreğine sağlık.

Senin yazdığın yazıdan haberin yok galiba. Yazdığına cevap verdim sadece. Konuşma tarzıma gelince seninle kıyasladığımda bu konuda kendime şükrediyorum. Ben insanlarla konuşmayı, insanları anlamayı gerçekten seven biriyim. Ancak olay dalgaya gelince ya da düşünülmeden konuşulduğunda o zaman rahatsız olurum. İnan burda kimseyi tanımıyorum ama üslup ve yazılanların içeriğine baktığımda senden öğrenecek çok şeyim olmadığını düşünüyorum. Ama öğrendiğim bir şey var gerçekten kibir insanı kör ediyor. Eğer eksiğim varsa sohbet ettiğim kişiden tamamlar bak bunu da bilmiyormuşum derim ama yazdıklarının içeri bilgi değil-sağdan soldan duyulan rast gele söylemler olduğu için sohbetinden pek fayda göremedim.
Akp için söylediklerim yine yazdıklarına cevap olarak söylenmiş cümleler. AKP ne siyasi görüşüme ne hayat görüşüme ne ahlak! görüşüme ne de insanlık görüşüme uymuyor o yüzden siyasi düşüncem değişse bile bu tayfanın içinde yer alacağımı sanmıyorum. Ait olduğum kitlenin kaliteli olması taraftarıyım bir de, kendi nacizane görüşüm.
Hangi partiden olursan ol diyorsun ama kim chp li kim mhp li hangi partiye oy veriyorsun o kadar çok sordun ki buna da cevap verme gereği duydum bir insan olarak. Üstelik ben bu partiliyim demedim beni şuan için temsil edebilecek tkp dedim:) arada dağlar kadar fark var!
Artık uyuma vakti, malum insan evladı eksik yaratılmıştır ihtiyaçlarımız var:)
İyi bir gece hayırlı bir sabah diliyorum. Güzel günlere uyanırız inşallah. Yarın önemli bir günün dönümü malum. Değerini bilmek gerek.

Erken seçimi istemiyorum!ne güzel oy verecektim

Bende senden hiç bir şey öğrenemem bende sende bunu gördüm daha doğrusu hiç kimse de öğreneceğim bir şey yok sağ solda duyduklarım değil haberi izleynlerdenim takip Edenlerdenim ben burda kııçımı yırtsamda burda kimse anlamaz çünkü sizlerin görüşü böyle o yüzden ben anlatma gereği duymuyorum bu konuda vaktimi de harcamak istemiyorum anlasaydınız sabahtan beri normal bi şekilde ŞEHİTLERİMZİİ ANLATIRKEN boş yere tepkiler geldi hani gerçekten anlamak isteyen biri olsaydı mantıklı düşünüp ona göre cevap verirdi. Partiye gelince ben sadece merak ettim sordum insanlık hali insanlara nasıl hangi takımı tutuyorsun hangi partiyi tutuyorsun yada ne bilim hangi tatile gider gibi gayet açık korkmadan bir soru sordum bundan seni rahatsız eden ne anlamadım. Söylemek istemiyorm kardeşim dersin sormam amma uzattınız sizinle tartışmaktan ben vazgeçtm çünkü. 7 sinde neyse 77 inde de odur derler. Hadi size eyvallah hayırlı geceler.

Kılıçdaroğluda olmasa haberlerde kime gülecegiz
Ağlanacak halimize gülebilirsiniz mesela...
Dolar euro altın fiyatlari,benzin,meyve-sebze fiyatları uçmuş ama siz hala gülebiliyorsunuz valla pes.
Yoksa siz de banane ben dolarla alisveris yapmıyorum arabaya binmiyorum diyen überzekilerden misiniz?

kendisi nasıl başa geçecekse çok merak ediyorum Türkiye hemen batar orası kesin :)

Türkiye şu an batmıyorsa tarihin hiçbir döneminde batmaz elhamdülillah.
Şeker fabrikası sorusunu size sorayım kimse cevap vermedi siz anlatacak zekada birisiniz diye düşünüyorum. Noldu niye satılıyor sizce,satimdan gelen para nereye gidiyor olabilir,ben pek bilmiyorum da bu işleri merak ettim.
Daha tekel,telekom,seka,sümerbank da var listede ama önce en yakın olaydan başlamak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…