- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Herşeyi biliyorsun ya bilirsin bunuda. Bilmiyorsan bekle görürsünne oluyor mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyi biliyorsun ya bilirsin bunuda. Bilmiyorsan bekle görürsünne oluyor mesela?
Herşeyi biliyorsun ya bilirsin bunuda. Bilmiyorsan bekle görürsün
Oy ver diye zorla tutmuyorum seni. Zamnında öyleydi şimdi bak kimin düşman kimin dost olduğu ortada. Arkadaşım mesajları okumadan diğer mesajları görürsen orda da söyledim herkes hata yapabilir.Arkamızdan iş çevirenler için mi Amerika dostumuz diyordu Obama ile nerdeyse kankaydı bu adam. Ayy Fetö gibi Amerika'da mu kandırmış yoksa ileri görüşlü sayın Erdoğan'ı :)) valla kusura bakmayın da 15 senedir dünyaya hükmediyorum diyen adam hocamız dediği adam tarafından kandurıldıysa ki ne istedim de vermedik zaten herşeyin danışıklı olduğunu gösteriyor ben bu adama oy veremem her halukarda..Hangi.alanda geliştik bir örnek verseniz yok ben nereyi tutsam elimde kalıyor daa:))
Bundan da mi haberin yok? Yazip duruyorsun burada, dunyadan haberin yok.. 90 yillik enkaz diyenler kim Cumhriyet icin? Bakanlik tabelalarindan TCyi kaldiranlar kim? Osmanli diye yirtinanlar kim? Ille de alenen Cumhuriyeti yikacagiz diye bagirmalarini mi bekliyorsun anlamak icin? Gerci bagirsa da inkar edersiniz ya.. Kraldan cok kralcisiniz. Icraatleri kendilerini ele vermiyor mu? Soylemleri birsey anlatmiyor mu? Saka gibisiniz.Yok artık bu kadarına ben inanmıyorum. Kim yıkacakmış söylermisn bi daha :)
Oy ver diye zorla tutmuyorum seni. Zamnında öyleydi şimdi bak kimin düşman kimin dost olduğu ortada. Arkadaşım mesajları okumadan diğer mesajları görürsen orda da söyledim herkes hata yapabilir.
Az önce de aynısı bana yapıldı ? Ben biliyorum uzatmıcm artık çıkacam zatenama sürekli kaçak göçek cevaplar veriyorsun..
ortaya koyabileceğin hiç bilgin yok mu?
Az önce de aynısı bana yapıldı ? Ben biliyorum uzatmıcm artık çıkacam zaten
Emekli diyorsun kalan çocuğu var mı biliyorum farzettiği yok bugün birden bire emekli olmadı illaki bi işi vardı birikmiş parası yokmuydu kirasını döndürmesi için. Farz edelim oda yok lüksü bir ev sanırım kendine göre eve taşınabilir diye düşünüyorum ne bilim hem lüks ev hem emekli maaş bu durumda çalıştığı parası olması gerek yada eşi olması gerek ben o kadar para alsam düşük kirada oturum şahsen
Ben biiey demedim hepsini sen söyledin. Ben farzet dedim sadece. Şuan bekar çocukları varsa bilemem ama evliyse ikisi o zaman düşünürdüm şahsenHanımefendü bilip bilmeden konuşmayın yaa valla dalga geçiyorsunuz galiba süz bu ülkede yaşamıyorsunuz!işçi maaşıyla boşanmış bir kadın iki çocukla nasıl ev alabilir?nasıl birikim yapabilir yaa kim birikim yapabiliyor çok iyi mesleği olmadıkça.
Benim ANNEM BOŞANMIŞ iki çocukla nafaka vermeyen bir babaya karşı iki çocuk büyütmüştür anladın mı nereye birikim?
her çalışan insanın evi var sanuyorsunuz da rüya alemindesiniz galiba biz ancak geçindik!kaldı ki bu kadar düşük maaş verip aman ev almıştır birikim yapmıştır yapsaydıyla açıklanamaz bu nasıl mantıktır ya şaka gibi!! 920 diyorum hanımefendii!!
sizin tuzunuz gerçekten kuru halkın kaç parayla geçinmeye çalıştığundan haberiniz yok! biraz çıkın bakın etrafa olur mu iki kişi bile çalışsa bu ülkede biri kira verip biri.anca geçim sağlıyor çocuk okutuyor ne evi.ne yaşlılık için birikimi!yurtdışındaki emekli maaşlarından haberiniz var mı?pembe gözlükler yakışmışş
Ben biiey demedim hepsini sen söyledin. Ben farzet dedim sadece. Şuan bekar çocukları varsa bilemem ama evliyse ikisi o zaman düşünürdüm şahsen
Bizim şuan dostumuz yok. Oda hainlik yapıyor herşey zamnla ortaya çıkıyor işte Zamanında Amerika haşnler gibi yüze gülüp arkadan iş çevirdi ki bunu Erdoğan bile biliyordu bence. Biz amacımıza ulaşacğız o yüzden bunları görmemiz iyi oldu
Son 30 yilin sehit rakamlari , maalesef sehit vermeye devam ediyoruzRica ederim. Destek vereceğim. Terör her yer de oldu yurtdışında Türkiye de. Canlı bombalar falan onları ben kenara koyuyorum. Ben çok takip ettim eskilerde şehitler bitmezdi artık dizi gibi olmuştu haberler illa duymamız lazımdı bir değil ikimdeğil çok sayıda şehit veriyorduk sebepsiz yere çünkü terör haince vuruyordu. Neyse ki bitti ben Doğunun bir şehirindeyim burası eskiden terörden geçilmiyormuş ve bi kaç sene önce de şehirdelermiş karışmış yani burası ama şimdi terörle alakası olmayan bi yer oldu sadece bazı alanlar onlarada askerler polisler müdahale ediyorlar şimdi polis asker öğretmen olanların canı yokmu hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz kelimesi yada çok şükür Tayyip Erdoğan bi şeyleri yoluna getirdi yada akp geldi düzene girdi az da olsa sizin gözünüzde teşekkür etmedniz böyle şeyler demediniz yazık insan bi iyi şeyini söyler bi kötüsünü maşallah neymişsiniz siz. ben burda oldum olalı hep niyetiniz kötülemeoldu hep iyi yaptıklarını değil kötü olanı dediniz oda neymiş fetövüyle böyle böyleydi bidaha oldu mu Olmadı yani sana değil kk olan herkese diyorum.
Google acin , son 30 yillil sehit sayisi yazin20 sene önce şehitler oluyordu o zaman kimin suçu oldu ? Üstelik toplu toplu geliyordu. Akp şehitleri çoğalttı diyemezsin ki zaten vardı zaten terör almış başını gidiyordu ama ne oldu Erdoğan artık terör için dur demiyor mu. Şehit sayısı bitecek çünkü terör bitecek yaknda
Ya ben burada hep soru soruyorum ama hiç cevap alamıyorum neden ki ?
K. Kılıçdaroğlu ile ilgili sgk iddiasina karşılık ben de şeker fabrikalarının akibetini sormuştum noldu o iş ?!
Son 30 yilin sehit rakamlari , maalesef sehit vermeye devam ediyoruz
Google acin , son 30 yillil sehit sayisi yazin
Rakamlar cikiyor , 2016 senesinde 700 sehit vermisiz
Bari savundugunuz seyi bi arastirip da savunun
Biz ezbere konusmiyoruz , acip okuyoruz
Saka gibisiniz gercekten hani rakamlari gormesek dediginize inanacagiz
2007 den sonrasi nerede ???