Askere git görürsün o zaman öyle klaviye delikanlı olmakla bi yere varamazsınz
Git dizide oyna dedi bana zengin olmak istiyorsan dedi.
Dizilerden teklif bekliyoreee araba alicam
Binicem fıstığa vurucam kirbaci.
20 sene önce şehitler oluyordu o zaman kimin suçu oldu ? Üstelik toplu toplu geliyordu. Akp şehitleri çoğalttı diyemezsin ki zaten vardı zaten terör almış başını gidiyordu ama ne oldu Erdoğan artık terör için dur demiyor mu. Şehit sayısı bitecek çünkü terör bitecek yakndaSenin mi gozun acik? Senin gozun gerceklere tamamen kapali, yazdiklarindan belli. AKP bu ulkeyi 2001 de yil boyunca 7 sehit ile devraldi, iktidari boyunca her gecen sene sehit sayisi artarak gitti. Oyle ki, sadece 7 haziran-1 kasim 2015 arasi uc ayda sehit sayisi 5000lere vurdu. Sen kimi kandirmaya ugrasiyorsun burada?
Ustelik kendileri bile bu ulkeye zarar verdiklerini inkar etmiyorlar. Zarar veriyorlar, sonra cikip falanca bizi kandirdi, o yuzden.. Filanca bizi kandirdi o yuzden deyip sizden tekrar sans istiyorlar. Her seferinde sizler tekrar destekleyip tekrar sans veriyorsunuz, nereye kadar? Zarar verdiler, ama Amerika kandirmisti.. Zarar verdiler, ama PKK kandirmisti.. zarar verdiler, ama FETO kandirmisti. Hayat tekerrurden ibaret. Sonunda Turkiye battiginda kim kandirmis olacak cok merak ediyorum. Bunlarin zararini neden kendileri odemiyor da Turk halki oduyor her seferinde? Ben soyleyeyim: sizin yuzunuzden! Sizin verdiginiz sonsuz kredi yuzunden! Lanet olsun!
Erdoğan basa geldiğinde teror bitme noktasindaydi. O dediginiz gunde 8 10 18 sehitler bizzat Erdogan doneminde geldi yalniz. Sehitlere kelle diyen birini bir asker esi olarak nasil bu kadar savunabiliyorsunuz. İnanılır gibi degil.Bak benim eşim asker ilk başta ben istemem böyle haberlerin gelmesini psikolojik olarak bu konu etkiliyor beni benim şehitlere saygım sevgim sonsuzdur Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Benim örnek verdiğim konu şöyle geriye bakarsak siyasete artık başta kimler varsa bir gün 8 bir gün 18 bir gün 10 toplu toplu ŞEHİT geliyordu içimiz kan ağlıyordu şuan bi tane geliyor değil mi yine kan ağlıyor ben şehitlerimize asla laf ettirmem ben kendim asla edemem. Şimdiki döneme bakıyorum şehit sayısı azaldı o zamanlar çoktu şimdi az geliyor hiç gelmesin keşke öyle bişey olsa en çok ben sevinecm. Benim demek istediğim Erdoğan başa geçmeseydi devam edecekti azalma olmayacaktı azaldı dediğim kötü anlamda değil çok sıcak bir çatışmaya giriyorlar hainlerin tuzağına düşüyorlar Rabbim hepsini korusun. Eski zamanda şöyle vardı yolda araçla giderken tuzak mı desem karakola basmalar mı desem hani bu dönemi söylüyorum söylerken ben asla 1 şehit yada 10 şehit sayısını küçümsemem burda biri yanlış anladı sende onlar gibi anlıyorsun umarım benim ne demek istediğimi anlamışsındır. Bugün bu saatten itibaren olmasın şehit bugünden itibaren hiç olmazsa devletle ilgili bi sorun diyorum eskiden önemsemediler burda sanki ben başındaydım ben önemsemedim gibi tavır gördüm. Allahım hepsini korusun
20 sene önce şehitler oluyordu o zaman kimin suçu oldu ? Üstelik toplu toplu geliyordu. Akp şehitleri çoğalttı diyemezsin ki zaten vardı zaten terör almış başını gidiyordu ama ne oldu Erdoğan artık terör için dur demiyor mu. Şehit sayısı bitecek çünkü terör bitecek yaknda
Başta fetocular çünkü askerlerin polislerin içinde olanlar Yok muydu??? İşte o fetöcüler yalan bilgiler söylüyolardı derken ya tuzak yada boş iş. Ben Erdoğan’ı baş tacı yapmıyorum ama o çok şey yaptı görüyorum o yüzden tutuyorum.Sana tek ve son sorum olacak ikna et, mantikli cevap ver hersey icin ozur dileyecegim.
Hani onceden 10-15 sehit varmis ya(hangi yillari kastettigini hala anlamadim ama) erdogan c.baskani olunca ne yapti da bunlar 3-5 e dustu?
Anlaşılan siz 15 sene önce haberleri izlememişsinizErdoğan basa geldiğinde teror bitme noktasindaydi. O dediginiz gunde 8 10 18 sehitler bizzat Erdogan doneminde geldi yalniz. Sehitlere kelle diyen birini bir asker esi olarak nasil bu kadar savunabiliyorsunuz. İnanılır gibi degil.
Nerden tutsak elimizde kalıyor
Cvp yok
Başta fetocular çünkü askerlerin polislerin içinde olanlar Yok muydu??? İşte o fetöcüler yalan bilgiler söylüyolardı derken ya tuzak yada boş iş. Ben Erdoğan’ı baş tacı yapmıyorum ama o çok şey yaptı görüyorum o yüzden tutuyorum.
Verdim cevabıneye cevabı var ki?
sayfalar önce bir sürü sordum..
şehitler bitecek masalına inanmış..
fetö akp yi nasıl kandırmışsa akp de bu garipleri kandırıyor..
15 senede bitiremediği terörü bitirecekmiş..
Ben başa gelmekten sıkıldım.fetöcüleri askeriyeye kim soktu?
bitsin bu hasret dön artık diye zırlayan kimdi?
Verdim cevabı
ya cidden hiç bir bilgiye sahip olmadan bu kadar komik savunmalar nasıl yapabiliyorsunuz?
c.başkanı maaşı ne kadar biliyormusunuz?
karısını hastane ortağı oğlunu gemicik sahibi yapacak kadar çok aldığını falan mı sanıyorsunuz?
bu paraların kaynağı nereden geliyor sizce?
size akp ye oy vermenizdeki aynı mantıkla soruyorum bunları..
ve ayrıca obama nın başkanlık süresi bittiğinde borç batağında olduğunu biliyormusunuz?
aldığı maaş dışında katıldığı resepsonlarda bile eşinin kıyafetini karşılamadığını abd hükümetinin?
abdullah gül ün dış işleri bakanıyken yaptığı şahsi harcamaları nedeniyle hakkında açılan davayı kaybettiği için ve ısrarla devletin parasını ödemediği için evine icra gittiğini biliyormusunuz?
Bilmiyorum açıkçası bilmekte istemiyorum şuan zor durumda olsaydı belli olurdu. Adamın şuan derdi Türkiye’yi terörden temizlemek Türkiye için iyi şeyler yapsın yeter.yoo vermedin..konuyu değiştirip durdun.
buyur soru burada.
Ya bak kimi tutarsan tut. Bir yerde mhp chp falan demissin. Ben partisinde sununda bununda degilim. Ben senin " 10ar 15er sehit haberi gelmiyor" cumlendeyim. Madem esin asker, hem de tuncelide. O zaman birak erdogan i kilicdaroglunu otur dua et Rabbim cumlesini esirgesin diye. Siyaseti de yere batsin partisi de. 1 can da candir, 10 can da. Ama haklisin maalesef 10 sehit haberi gelince bir sokaklara dokuluyoruz, bayraklari asiyoruz. 1-2 sehitte sus pus kanal degistiriyoruz. Partisi iktidari muhalefeti gecicidir. Baki olan insanlarin hayatlaridir. 20 yasinda 25 yasinda sonup giden fidanlardir.Başta fetocular çünkü askerlerin polislerin içinde olanlar Yok muydu??? İşte o fetöcüler yalan bilgiler söylüyolardı derken ya tuzak yada boş iş. Ben Erdoğan’ı baş tacı yapmıyorum ama o çok şey yaptı görüyorum o yüzden tutuyorum.
Senin bakışınla benim bakışım ayrı sevda diye bişey Yok doğruyu gördüğümüz için tamam hadi Erdoğan böyle yaptı başa kim geçecekte doğruyu gösterecek ???Bir hukumetin bir kere yanlis yapma luksu vardir, ikincisine sira kalmaz, cunki bir daha oy alamaz, gelemezler. arkadas, bu nedir yav? Afrika'da yok boylesi bir zihniyet..
Binlerce sehit, ulkeye doldurulmus binlerce terorist, milyonlarca multeci, tepetaklak giden tarim, hayvancilik, ekonomi.. Yakilip satilan ormanlarimiz Araplara peskes cekilen topraklarimiz.. Yunana verilen adalarimiz, bozulmus milli sinirlarimiz.. Turkler nerdeyse ulkede azinlik olmak uzere.. Egitimde dunya siralamalarinda okudugunu dahi anlamayan cocuklar yetistirmede en dusuk seviyelere dusmusuz. Milli yemegimiz kurufasulyeyi bile ithal eder duruma dusmusuz. Yolsuzlukta dunya siralamalarinda 13.luge yukselmisiz.. Yapilan antlasmalarla kendi fabrikalarimizi kapatip Israil, amerikan mallarina ve dahi tarim urunlerine acik pazar haline getirilmis, uretim ulkesi olmaktan tuketim ulkesi olmaya cevrilmisiz. Sirbistanin hastalikli etlerine mahkum edilmis, dunyanin yasakladigi GDOlu mallarinin tek pazarlandigi, halkina yedirildigi ulke haline getirilmisiz. Kadin cinayetleri, tecavuzler 10 yilda 14 kat artmis. Ulkenin basinda da ellerinde Kuran, 15-20 yilda yer sofrasindan, Forbes dergisine kadar giren dunya trilyonerleri arasina girmis, coluk cocuk torununa kadar dunyaligini yapmis insanlar.. Ceylan derisi koltuklarindan indikleri anda yargida yuzlerce yolsuzluk davasinin sirada bekledigi, bu yuzden inmemek icin Ortadogu cehenneminde Turk askerini yakabilecek kadar, dunya savasina Turkiyeyi sokabilecek kadar gozleri kararmis insanlar..
Hala AKP sevdasi, hala Tayyip sevdasi.. Bu ne yav? Saka gibi.. Okuyorum, ama okuduklarima inanamiyorum. Bir insan ulkesine dusman olsa ancak bu kadar yapabilir. Kusura bakmasin kimse, ama dusuncem de, hissettiklerim de bu yonde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?