Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

20 sene önce şehitler oluyordu o zaman kimin suçu oldu ? Üstelik toplu toplu geliyordu. Akp şehitleri çoğalttı diyemezsin ki zaten vardı zaten terör almış başını gidiyordu ama ne oldu Erdoğan artık terör için dur demiyor mu. Şehit sayısı bitecek çünkü terör bitecek yaknda

Erdoğan basa geldiğinde teror bitme noktasindaydi. O dediginiz gunde 8 10 18 sehitler bizzat Erdogan doneminde geldi yalniz. Sehitlere kelle diyen birini bir asker esi olarak nasil bu kadar savunabiliyorsunuz. İnanılır gibi degil.

Nerden tutsak elimizde kalıyor

seçim bitsin akp kazansın.
buradayız bekleriz..

Sana tek ve son sorum olacak ikna et, mantikli cevap ver hersey icin ozur dileyecegim.
Hani onceden 10-15 sehit varmis ya(hangi yillari kastettigini hala anlamadim ama) erdogan c.baskani olunca ne yapti da bunlar 3-5 e dustu?
Başta fetocular çünkü askerlerin polislerin içinde olanlar Yok muydu??? İşte o fetöcüler yalan bilgiler söylüyolardı derken ya tuzak yada boş iş. Ben Erdoğan’ı baş tacı yapmıyorum ama o çok şey yaptı görüyorum o yüzden tutuyorum.

Anlaşılan siz 15 sene önce haberleri izlememişsiniz

fetöcüleri askeriyeye kim soktu?
bitsin bu hasret dön artık diye zırlayan kimdi?

yoo vermedin..konuyu değiştirip durdun.

buyur soru burada.

Bir hukumetin bir kere yanlis yapma luksu vardir, ikincisine sira kalmaz, cunki bir daha oy alamaz, gelemezler. arkadas, bu nedir yav? Afrika'da yok boylesi bir zihniyet..

Binlerce sehit, ulkeye doldurulmus binlerce terorist, milyonlarca multeci, tepetaklak giden tarim, hayvancilik, ekonomi.. Yakilip satilan ormanlarimiz Araplara peskes cekilen topraklarimiz.. Yunana verilen adalarimiz, bozulmus milli sinirlarimiz.. Turkler nerdeyse ulkede azinlik olmak uzere.. Egitimde dunya siralamalarinda okudugunu dahi anlamayan cocuklar yetistirmede en dusuk seviyelere dusmusuz. Milli yemegimiz kurufasulyeyi bile ithal eder duruma dusmusuz. Yolsuzlukta dunya siralamalarinda 13.luge yukselmisiz.. Yapilan antlasmalarla kendi fabrikalarimizi kapatip Israil, amerikan mallarina ve dahi tarim urunlerine acik pazar haline getirilmis, uretim ulkesi olmaktan tuketim ulkesi olmaya cevrilmisiz. Sirbistanin hastalikli etlerine mahkum edilmis, dunyanin yasakladigi GDOlu mallarinin tek pazarlandigi, halkina yedirildigi ulke haline getirilmisiz. Kadin cinayetleri, tecavuzler 10 yilda 14 kat artmis. Ulkenin basinda da ellerinde Kuran, 15-20 yilda yer sofrasindan, Forbes dergisine kadar giren dunya trilyonerleri arasina girmis, coluk cocuk torununa kadar dunyaligini yapmis insanlar.. Ceylan derisi koltuklarindan indikleri anda yargida yuzlerce yolsuzluk davasinin sirada bekledigi, bu yuzden inmemek icin Ortadogu cehenneminde Turk askerini yakabilecek kadar, dunya savasina Turkiyeyi sokabilecek kadar gozleri kararmis insanlar..
Hala AKP sevdasi, hala Tayyip sevdasi.. Bu ne yav? Saka gibi.. Okuyorum, ama okuduklarima inanamiyorum. Bir insan ulkesine dusman olsa ancak bu kadar yapabilir. Kusura bakmasin kimse, ama dusuncem de, hissettiklerim de bu yonde.

Neyse benim şuan derdim sizin sorununuz değil. Ben şehitler için yazdım ne derseniz diyin kafama şuan takmıyorum çünkü biriniz derdi bitiyo diğerin ki başlıyor çok mu derdiniz var cumhurbaşkanına mektup yazın faksla gönderin tamam mı zor bişey değil. Bu arada şehit derken yakında savaş başlarsa omunda Erdoğan’ın bileceksiniz galiba... Amerika herkesin beynini yemiş bizim düşmanımız Amerika .

Ya bak kimi tutarsan tut. Bir yerde mhp chp falan demissin. Ben partisinde sununda bununda degilim. Ben senin " 10ar 15er sehit haberi gelmiyor" cumlendeyim. Madem esin asker, hem de tuncelide. O zaman birak erdogan i kilicdaroglunu otur dua et Rabbim cumlesini esirgesin diye. Siyaseti de yere batsin partisi de. 1 can da candir, 10 can da. Ama haklisin maalesef 10 sehit haberi gelince bir sokaklara dokuluyoruz, bayraklari asiyoruz. 1-2 sehitte sus pus kanal degistiriyoruz. Partisi iktidari muhalefeti gecicidir. Baki olan insanlarin hayatlaridir. 20 yasinda 25 yasinda sonup giden fidanlardir.
Sandiga gittiginde kime oy verirsen ver. Fakat cikip da sehit gelmiyor deme. 1 kisi icin de 10 kisi icin de ayni yansin canimiz. Her birinin anasinin cigeri nasil yaniyorsa bizim de yanmali.
Ve bir din, iki sehit uzerinden siyaset ucu bucagi olmayan bir dongudur. Cirkindir.

Senin bakışınla benim bakışım ayrı sevda diye bişey Yok doğruyu gördüğümüz için tamam hadi Erdoğan böyle yaptı başa kim geçecekte doğruyu gösterecek ???

Şimdi kriz paylak verecek ya. Olurda akp seçilmez başka parti ya da partiler geçerse işte o zaman diyecekler akp gitti kriz olduGerçi Halkta bir devrim olmazsa bu seçimde yine akp kazanacak gibi ondan sonra ki süreci merak ediyorum gerçekten. Özellikle ekonomiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…