How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ben daha yeni düşünüyorum bebek işini arkadaş birwz haddini aştı ama Allah’a havale ettim her konuda ayrıca herkesi burda Allah’a havale ediyorum eğer ki benimle uğraştıysnz
Ben şahsım adına neden senle uğraşıyım tanımıyorum bile aksine insan olarak seviyorum kanım kaynıyor endişem hepimizin geleceği çoçuklarımıza geleceği senin fikrini değiştirmek senin fikrine saygızlık yapmak değil seni anlamaya çalışıyorum sende bizleri anlamaya çalışarak okudunmı yazılanları önyargılı olmasan düşünürek ben okudum sizinkileri anlamaya çalıştım doğrumu diye ama sizin söyledikleriniz hiç bir somut gerçeği Yok farkında değilsiniz

Muhalefetin karşı ciktigini nerede duydunuz,okudunuz böyle bir şey yok lütfen iyi dinleyin asil muhalefet istiyor iktidar karşi çikiyordu.
İşte ben de onu diyorum zaten alıntıladığınız mesajımda. Aynı şeyi söylüyoruz. İktidarı anlamak zor diyorum ya.

Maalesef siz kendinizi kandırmışsınız. Hayırlısı olsun bakalım umarım gözünüzü bir gün açarsınız benim ki açık. Siz geriden geliyorsunuz ileriyi düşünmüyorsunuz. Çünkü akıl geriyle meşgul her başa geçenin bir oyunu var o zaman. Kılıçdaroğlu Akşener de öyle olacak
Biz mi geriden geliyoruz yoksa "eskiden tüp için sıraya girerdik" diyerek akp'ye oy verenler mi :KK70:
Geleceğe dair nasıl bir umudun var mesela, bilim ve sanatta ne kadar yol alacağız aktarır mısın yenilikçi düşüncelerini?

Ben şahsım adına neden senle uğraşıyım tanımıyorum bile aksine insan olarak seviyorum kanım kaynıyor endişem hepimizin geleceği çoçuklarımıza geleceği senin fikrini değiştirmek senin fikrine saygızlık yapmak değil seni anlamaya çalışıyorum sende bizleri anlamaya çalışarak okudunmı yazılanları önyargılı olmasan düşünürek ben okudum sizinkileri anlamaya çalıştım doğrumu diye ama sizin söyledikleriniz hiç bir somut gerçeği Yok farkında değilsiniz
Bende sizin söylediklerinize bir anlam bulamıyorum. Hep eski şeyleri öne getiriyorsunuz bu zamanda pek faydası olmaz yanı vatandaş iyi geleceğine bakar durumuna bakar ona göre karar verir eskileri kimse konuşmaz kimsede ona göre oy vermez. Sadece iyi şeyler yaptıysa yapıyorsa devamı da gelecektir bu zamana kadar elinden geleni yaptı bundan sonra yapacaklar benim için önemli ben ona bakarım.

Ben daha yeni düşünüyorum bebek işini arkadaş birwz haddini aştı ama Allah’a havale ettim her konuda ayrıca herkesi burda Allah’a havale ediyorum eğer ki benimle uğraştıysnz
Yoo bebek konusunda kimseyle dalga gecmem.
Okudugunuzu anlamadiginiz buradan belli.
Oyle Allah a havale ediyorum demekle olmuyor bu isler. Ciddi ciddi burada siyaset yapmamanizi oneriyorum. Cunku hicbir mesaja ikna edici mantikli bir cevap veremediniz ve cirpiniyorsunuz. Madem bebek calismalari icindesiniz, stresten uzak durmalisiniz. Ama siz resmen stresin icine kosarak daliyorsunuz. Cunku her cumleniz bir facia ve dogal olarak tepki goruyorsunuz.
Ayrica cevap yazmayin diyorsunuz ama her seferinde giyabimda konusup bana soz hakki doguruyorsunuz.

Evet. Neyse tartıştık birbirimizi anlamaya çalıştık sorulara cevap verdik. Buraya kadar aetık ne yazarsanız yazın ben cevap vermiyorum sizinle uğraşamayacağım. Zaten akpli olarak bi ben varım şuan beni de ezmeye çalışıyosunuz buldunuz tek kişiyi işiniz bu neyse işte kalın sağlıkcakla. Bebek içinde düşünmüyorum canm artık neyse ama bazı kişiler var insanlık sıfır. Ben gidiyorum kendi kendinize tartışın siyasetinizi tamam istediğiniz kişiyi söyleyin.

Ne alakası var ?
Olurmu yazıp duruyorsun burada sen ve reisi anlamıyor kimse
Ben seni şuan iyi anlıyorum
Bende kendimi dışardaki insana ifade edemiyorum
Misal Ayşe teyze diyorum
Dini kulanıyorlar
Tövbe de diyor
Hakkı olmayanlar haketmediği kazanç sağlıyor diyorum
Ne var bunda diyor
Sağlık sektörü kötü diyorum
Benim dişlerimi yaptırdı ama vuruyor pek takamıyorum ya neyse diyor
Suriyede ne işimiz var diyorum
Vatan millet sakarya diyor
Ama diyorum sus diyor

Evet. Neyse tartıştık birbirimizi anlamaya çalıştık sorulara cevap verdik. Buraya kadar aetık ne yazarsanız yazın ben cevap vermiyorum sizinle uğraşamayacağım. Zaten akpli olarak bi ben varım şuan beni de ezmeye çalışıyosunuz buldunuz tek kişiyi işiniz bu neyse işte kalın sağlıkcakla. Bebek içinde düşünmüyorum canm artık neyse ama bazı kişiler var insanlık sıfır. Ben gidiyorum kendi kendinize tartışın siyasetinizi tamam istediğiniz kişiyi söyleyin.
Argümanların sıfırın altında. Bir sen varsın da bir insana da makul bir cevap, somut bir örnek verdiğini göremedim. Sanat ve bilimle ilgili soruma da cevap vermemene kırıldım.

Sana dokunmayan yılan bin yaşasın.

Maalesef siz kendinizi kandırmışsınız. Hayırlısı olsun bakalım umarım gözünüzü bir gün açarsınız benim ki açık. Siz geriden geliyorsunuz ileriyi düşünmüyorsunuz. Çünkü akıl geriyle meşgul her başa geçenin bir oyunu var o zaman. Kılıçdaroğlu Akşener de öyle olacak
Canım benim sürekli ettiğim bir dua var.
Allhım eğer ben yanlış yoldaysam beni doğrula sevk et eğer onlar yanlış yoldaysa onlara doğruyu göster. Dediğin gibi biz kandırdıysak kendimizi Allah ıslah etsin yok sen kandırılmışsan ve bı şekilde konuşuyorsan da Allh ıslah etsin diyoruö. Aynı şekilde ben hiç bir şekilde hak yiyen ve bu hak yiyenleri destekleyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Sende etme hak önemlidir.

Geriyi düşünen sürekli geçmişle uğraşanlardır. !!!

Olurmu yazıp duruyorsun burada sen ve reisi anlamıyor kimse
Ben seni şuan iyi anlıyorum
Bende kendimi dışardaki insana ifade edemiyorum
Misal Ayşe teyze diyorum
Dini kulanıyorlar
Tövbe de diyor
Hakkı olmayanlar haketmediği kazanç sağlıyor diyorum
Ne var bunda diyor
Sağlık sektörü kötü diyorum
Benim dişlerimi yaptırdı ama vuruyor pek takamıyorum ya neyse diyor
Suriyede ne işimiz var diyorum
Vatan millet sakarya diyor
Ama diyorum sus diyor
Ne kdr saçma neyse yorum yok.

Argümanların sıfırın altında. Bir sen varsın da bir insana da makul bir cevap, somut bir örnek verdiğini göremedim. Sanat ve bilimle ilgili soruma da cevap vermemene kırıldım.

Sana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Sana cevap vermiyorum zaten çıkıyorum normal konuşanlara bakıp, daha da rahatsız etmem.

Canım benim sürekli ettiğim bir dua var.
Allhım eğer ben yanlış yoldaysam beni doğrula sevk et eğer onlar yanlış yoldaysa onlara doğruyu göster. Dediğin gibi biz kandırdıysak kendimizi Allah ıslah etsin yok sen kandırılmışsan ve bı şekilde konuşuyorsan da Allh ıslah etsin diyoruö. Aynı şekilde ben hiç bir şekilde hak yiyen ve bu hak yiyenleri destekleyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Sende etme hak önemlidir.

Geriyi düşünen sürekli geçmişle uğraşanlardır. !!!
Aynen bende öyle düşünüyorum ama doğru yolda olduğumuzu da düşünüyorum. Hayırlısı neyse öyle olsun zaten bende bizi kandıran insanlara ve benimle burda gırgır edenler ve özellikle uğraşanlara hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.

Screenshot_20180422-210730.jpg

Ahh Atam ne guzel demissin yillar once En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Senin mi gozun acik? Senin gozun gerceklere tamamen kapali, yazdiklarindan belli. AKP bu ulkeyi 2001 de yil boyunca 7 sehit ile devraldi, iktidari boyunca her gecen sene sehit sayisi artarak gitti. Oyle ki, sadece 7 haziran-1 kasim 2015 arasi uc ayda sehit sayisi 5000lere vurdu. Sen kimi kandirmaya ugrasiyorsun burada?
Ustelik kendileri bile bu ulkeye zarar verdiklerini inkar etmiyorlar. Zarar veriyorlar, sonra cikip falanca bizi kandirdi, o yuzden.. Filanca bizi kandirdi o yuzden deyip sizden tekrar sans istiyorlar. Her seferinde sizler tekrar destekleyip tekrar sans veriyorsunuz, nereye kadar? Zarar verdiler, ama Amerika kandirmisti.. Zarar verdiler, ama PKK kandirmisti.. zarar verdiler, ama FETO kandirmisti. Hayat tekerrurden ibaret. Sonunda Turkiye battiginda kim kandirmis olacak cok merak ediyorum. Bunlarin zararini neden kendileri odemiyor da Turk halki oduyor her seferinde? Ben soyleyeyim: sizin yuzunuzden! Sizin verdiginiz sonsuz kredi yuzunden! Lanet olsun!

Rica ederim. Destek vereceğim. Terör her yer de oldu yurtdışında Türkiye de. Canlı bombalar falan onları ben kenara koyuyorum. Ben çok takip ettim eskilerde şehitler bitmezdi artık dizi gibi olmuştu haberler illa duymamız lazımdı bir değil ikimdeğil çok sayıda şehit veriyorduk sebepsiz yere çünkü terör haince vuruyordu. Neyse ki bitti ben Doğunun bir şehirindeyim burası eskiden terörden geçilmiyormuş ve bi kaç sene önce de şehirdelermiş karışmış yani burası ama şimdi terörle alakası olmayan bi yer oldu sadece bazı alanlar onlarada askerler polisler müdahale ediyorlar şimdi polis asker öğretmen olanların canı yokmu hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz kelimesi yada çok şükür Tayyip Erdoğan bi şeyleri yoluna getirdi yada akp geldi düzene girdi az da olsa sizin gözünüzde teşekkür etmedniz böyle şeyler demediniz yazık insan bi iyi şeyini söyler bi kötüsünü maşallah neymişsiniz siz. ben burda oldum olalı hep niyetiniz kötülemeoldu hep iyi yaptıklarını değil kötü olanı dediniz oda neymiş fetövüyle böyle böyleydi bidaha oldu mu Olmadı yani sana değil kk olan herkese diyorum.
Cunku azalmadi hala neredeyse her Allahin gunu sehit geliyor. Ama senin umrunda mi?
IMG-20180420-WA0026.jpg

Bak bu cocuk sehit olali 3 gun oldu. Ben takip etmiyorum umrumda degil demiyor da sehit gelmiyor diyor.

Ayiptir yaziktir gunahtir.

Cunku azalmadi hala neredeyse her Allahin gunu sehit geliyor. Ama senin umrunda mi? Eki Görüntüle 2139497
Bak bu cocuk sehit olali 3 gun oldu. Ben takip etmiyorum umrumda degil demiyor da sehit gelmiyor diyor.

Ayiptir yaziktir gunahtir.
Bak benim eşim asker ilk başta ben istemem böyle haberlerin gelmesini psikolojik olarak bu konu etkiliyor beni benim şehitlere saygım sevgim sonsuzdur Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Benim örnek verdiğim konu şöyle geriye bakarsak siyasete artık başta kimler varsa bir gün 8 bir gün 18 bir gün 10 toplu toplu ŞEHİT geliyordu içimiz kan ağlıyordu şuan bi tane geliyor değil mi yine kan ağlıyor ben şehitlerimize asla laf ettirmem ben kendim asla edemem. Şimdiki döneme bakıyorum şehit sayısı azaldı o zamanlar çoktu şimdi az geliyor hiç gelmesin keşke öyle bişey olsa en çok ben sevinecm. Benim demek istediğim Erdoğan başa geçmeseydi devam edecekti azalma olmayacaktı azaldı dediğim kötü anlamda değil çok sıcak bir çatışmaya giriyorlar hainlerin tuzağına düşüyorlar Rabbim hepsini korusun. Eski zamanda şöyle vardı yolda araçla giderken tuzak mı desem karakola basmalar mı desem hani bu dönemi söylüyorum söylerken ben asla 1 şehit yada 10 şehit sayısını küçümsemem burda biri yanlış anladı sende onlar gibi anlıyorsun umarım benim ne demek istediğimi anlamışsındır. Bugün bu saatten itibaren olmasın şehit bugünden itibaren hiç olmazsa devletle ilgili bi sorun diyorum eskiden önemsemediler burda sanki ben başındaydım ben önemsemedim gibi tavır gördüm. Allahım hepsini korusun

Back