İtirazlar olmasın diye Kasap et fiyatının en düşük olanını baz aldımNerede bu kıyma , 42 TL kilosu
van münit diyorum ve arttırıyorum israil de bizden korkuyor
boşu boşuna seçim oluyor bence sonucu onlar şimdiden biliyorlar niye bizi yoruyorlar ki oraya kadarSeçime kadar nabzı ölçelim. Hakaret etmeden karşıt görüşlere saygı duyarak ....
Serbest kürsü olsun bu başlık.
Bizim burada da en düşüğü 42, hatta Bursa yıldırım diyeyimde sehirdaşlarım içlerini döksün, herşey çok pahalıİtirazlar olmasın diye Kasap et fiyatının en düşük olanını baz aldım
Evet maalesef normalde 40 lira ve üstüne çıktı et fiyatlarıBizim burada da en düşüğü 42, hatta Bursa yıldırım diyeyimde sehirdaşlarım içlerini döksün, herşey çok pahalı
Normal et yiyemiyoruz, insan eti yiyelim. HammmmYiyin birbirinizi
ya ben seni yerimmm sen ne kadar güzel yazıyorsun valla ben yazamıyorumYok yok tüm dünya bizden korkuyor, bizim gelişen ekonomimizi, kişi başına düşen gayri safi milli hasılamızı, paramızın onlara göre baya baya değerli oluşunu, kendi kendimize yetmemizi, herşeyi kendimiz üretiyor oluşumuzu, hiiç ithal ürün almayıp heep ihraç etmemizi kıskanıyorlar kolay mı kendi arabamızı telefonumuzu falan yapıyoruz. Hatta Iphone telefonu benim babam üretti :) ithal et alıp onlar gibi hayvancılığı, bakliyat, pirinç, mercimek alıp çiftçiyi de biz batırmadık hepsi Avrupa Amerika işi zaten onlar batık biz o kadar üstünüz ki çatlıyorlar seçimden dolayı dolar düştü ahh napcaz şimdi diye dövünüyorlar
sevgili mune,
üzülerek belirtmek isterim ki verdiğin verilerin hiç bir hükmü yok.
işsizlik oranı, dolar, enflasyon ne bileyim asgari ücret,benzin vs.
senin benim ekonomim değil üst kaymağın ekonomisi mali krize girerse demek istedi bence kazen:))
sevgiliMinnoşum diyorsun ki ne gerek var, ben yaşlı bir kadınım çenem durmaz oldu, beni de böyle kabul buyursunlar :) gereksiz bilgileri de pek severim, birkaçını daha paylaşayım.
Dış borç 130 milyar dolardan 453 milyar dolara çıktı.
Sonra lütfen Resmî Gazete'nin 11 Nisan 2018 tarihli sayısına bakılsın.
Artık Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz, 11 Nisan 2018 tarihli Resmî Gazete de Bakanlar kurulu açıklaması yayımlandı, Bosna Hersek'ten bu yıl 20 bin ton Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz ve bu şekerin gümrük vergisi kaldırıldı.
İthal edilecek "Nişasta" (Mısır Şurubu) bazlı şekerin faydaları araştırılsın, şeker pancarının faydalarıyla kıyaslansın.
Avrupa ülkelerinde Mısır şurubu kotası ortalama %2, bizdeki kota Bakanlar Kurulu kararıyla %10'dan %50'ye çıkarılmıştır.
Alpullu Şeker Fabrikası’nın yıllık 25 bin ton pancar şekeri üretim kotası bulunmaktadır.
Erzincan Şeker Fabrikası’nın 26 bin 500 ton.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da 32 bin 700 ton üretim kotası bulunuyor.
Açık ara en sevdiğim bayıldığım öldüğüm bittiğim Reis sözü ''Sen kimsin ya?'' Şahane değil mi?Sana bi "Eyyyyy Depresifffff sen kimsin ?kimsin sen?" dersem görersin korkuyu
Bize ölün diyorlar kısaca canımBizde tavuk yiyoruz o tavukları yemeyin diyorlar hormonlu bilmem nenapak taş mı yiyek o tavukların kilosu bile 15 tl hamur yiye yiye hamur olduk
Aman peynir ekmek neyimize yetmiyor ameriga kıskaniyor bizi nede olsaBize ölün diyorlar kısaca canım
Bize ölün diyorlar kısaca canım
peynir derken bibim peynirde 1 gram süt yokmuşAman peynir ekmek neyimize yetmiyor ameriga kıskaniyor bizi nede olsa peynir mi dedim kilosu ne kadardıekmek candır
Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.sevgiliMune mısır şurubunun iç organlara çok zararlı olduğunu okumuştum yanlışmı biliyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?