:)kız nooption sen kaç yaşındasın yaşını söyle de ablamız rahatlasın.
Farkindayim olsun iltifat kabul et , gencsin dedi sana :)he öyleymişte ortaya koyduğu birşey yok.
önüne gelene babana sor yada oku araştır.
verecek cevabı olmayanların en güzel kaçma yöntemi
yazdıkları zaten geçen referandum sürecinde ki söylemler.
Trump erken seçime gidiyorlar şimdi s..tık diye acil koduyla toplantı ayarlamış. Öyle diyollaDün düştü dolar ama 4 ün altına henüz düşmedi tabiki ama seçim ;bu korku bile ABD ye yetti
Trump erken seçime gidiyorlar şimdi s..tık diye acil koduyla toplantı ayarlamış. Öyle diyolla
Kanuna bakarsanız bu seçim/sistem gerekli yasalar çıkarılmadığı için usulsüz zaten.seçim kanununa bakarsan giremeyeceği belli onu demek istedim.Eylül de seçim olsa girebiliyor .Bahçeli Ağustos demişti ama haziran oldu
Sadece ekonomi mi bozuldu binlerce mülteci geziyor ülkemizde ve artık vatandaşlık verildiği yönünde söylentiler de çabası.Amerikanın ve emperyalist güçlerin ortadogu hakkındaki emellerinden bahsederiz yıllardır ama her konudada yandaş olmaktan vazgeçemeyiz.Bir avuç pkk ile zorla başedeiyoruz yıllardır fakat fetö bir zamanlar neredeyse ülkeyi yönetiyordu sonra azıllı terörist çıktı.Ülkemizin ne sorunları var ya nasıl ilerliyecegiz biz.Enflasyona her dakika zam gelirken;kişi başına düşen milli gelir seviyesi hala çok düşük.ekonomiyi bozan seçimi kazanınca sihirli değnekle düzeltme yetisine kavuşacak.
Dün düştü dolar ama 4 ün altına henüz düşmedi tabiki ama seçim ;bu korku bile ABD ye yetti
rüyalarda buluşalım :)))Çok şey istemiyorum ya.. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen insanlar istiyorum.. Doğruyu daha da güzelleştirmeye çalışan, yanlışı düzeltmeye çalışan insanlar.. Bu kadar..
vatandaşlık verilenler varmış ama ..esası binlerce çocuk doğmuş türk vatandaşı olarak :) ve maşallah halada doğanlar varSadece ekonomi mi bozuldu binlerce mülteci geziyor ülkemizde ve artık vatandaşlık verildiği yönünde söylentiler de çabası.Amerikanın ve emperyalist güçlerin ortadogu hakkındaki emellerinden bahsederiz yıllardır ama her konudada yandaş olmaktan vazgeçemeyiz.Bir avuç pkk ile zorla başedeiyoruz yıllardır fakat fetö bir zamanlar neredeyse ülkeyi yönetiyordu sonra azıllı terörist çıktı.Ülkemizin ne sorunları var ya nasıl ilerliyecegiz biz.Enflasyona her dakika zam gelirken;kişi başına düşen milli gelir seviyesi hala çok düşük.
Çok merak ediyorum ABD bizim neyimizden korkuyor? bir anlayamadım şunu anlatıverin.
yaşın küçük galiba babana sor yada oku öğren
biz üremeyiz artık onlar bolca üresin.Kendi ülkemizde yabancı olduk artık.vatandaşlık verilenler varmış ama ..esası binlerce çocuk doğmuş türk vatandaşı olarak :) ve maşallah halada doğanlar var
Yakında ülkenin sahibi olmasınlar mi çoğunluk olarak..aşırı bir üreme durumları var çünkü Suriyeli insanların..nasil bir rahatlıkbiz üremeyiz artık onlar bolca üresin.Kendi ülkemizde yabancı olduk artık.
Dün düştü dolar ama 4 ün altına henüz düşmedi tabiki ama seçim ;bu korku bile ABD ye yetti
değil mi ya zamanında ülkeye göçmüş olan başka göçmenler tokrak talep ediyor ya nir süre sonra onlarda talep edecek zaten.Yakında ülkenin sahibi olmasınlar mi çoğunluk olarak..aşırı bir üreme durumları var çünkü Suriyeli insanların..nasil bir rahatlık
Herşey biran da nasıl olabilir.Ülke çok zor bir süreçten geçiyor .Bunları burraya uzun uzadıya yazamam araştır oku bence
Ben bunu biliyorum zaten yanlis alinti yaptiniz sanirim
Benim alintiladigim uyeye aciklamak lazim bunu
Sana bi "Eyyyyy Depresifffff sen kimsin ?kimsin sen?" dersem görersin korkuyuÇok merak ediyorum ABD bizim neyimizden korkuyor? bir anlayamadım şunu anlatıverin.
Cumhurbaşkanı erken seçime karşıydı fakat Bahçeli ikna etti demekki bir risk sezdi ve biran önce piyasaların rahatlamasını ve istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek için böyle bir şey istedi.Herşey daha güzel olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?