Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bu arada iktidara oy verenlere bel altı değilde gerçekten canınızı yakan konularda soru sorar mısınız ?

veya bahçeli için görüşleri rica edebilir miyim ?

Ben çocukken ve gençken gezerdim. Akşam gece eve gelirdim. Ortalık öyle güvenliydi ki. Bisiklet sürerdim patenle kayardım. Şimdiki çocuklara öyle üzülüyorum ki. Sokaklar berbat, eğitim berbat, iş yok, eğitim sistemi sürekli değişiyor. Suriyeliler afkanların sayısının on milyonu aştığı söyleniyordu en son o konuya girmeyeyim bile

Şaka misiniz?
Sanırım ülke sınırları dışı da yaşayıp ahkamkesengillerdensiniz...
Lütfen sağdan sağdan yürüyüp gidiniz..
Ahkam kesmiyorum gercekleri yaziyorum..inanip inanmamaniz size kalmiş o sizin sorununuz...ayrica ben istediğim zaman giderim

Senin bende şafağın yok tatlım diyemezsin. Yurtdışıyla ilk kıyaslama yapan sensin ben akp demedim ben feto demedim neyin kafasını yaşıyosun. Birde önerim MR kontrol ettir yerinde duruyor mu diye tereddütlerim var. Ben ülkemden memnunum ülkede olanlardan memnun değilim. Hakkımızı gasp eden bir iktidar istemiyorum. Zira memur maaşıyla hastaneler gemicikler saraylar alınmaz. Hakkımızı gasp eden mülteci de istemiyorum ben eşek gibi çalışıp bir şey sahibi olmaya çalışırken onların beleş yaşamasına tahammülüm yok. He bide belirteyim iyi bir şirkette iyi maaş alan insanım geçim derdim yok çok şükür. Asgari ücretle de çalışmıyorum. Para derdim sıkıntım kaygım yok kısacası olanlar için olmaması için savaşıyorum. Aramızdaki fark bu.

Her partinin tapar derecede , cahil seçmeni vardır.
Başladı karşılıklı genellemeler
Bu konunun gidişatıda belli zaten
Tarih tekerrürden ibaret
Önceki konular gibi alır yürür
Zırhsız girilmez buraya :)

Sevmek zorunda değiliz,ama saygisizlikta yapmayiz.Peki sizin kitle Atatürk'u sevmiyor,onu bir aciklayabirmisiniz?Biz de Atatürk'ü sevmeyeni sevmiyoruz..
Mideniz bulanmadı mı artık şu Erdoğan-Atatürk kıyasından.

Pfff kendi sözümü yicem,okumak istemiyorum.
Kalbimde nefret oluşturuyor bağğğzı kesimler..

Tesekkur ederim :)
Siyaset artik boyle yapiliyor, sectikleri beyefendinin uslubunu da benimsemisler
Her seyini benimsedikleri gibi
O Kuran-i Kerim’i sallaya sallaya meydanlara cikti ya. Gozumun onunden gitmiyor. Saddam da yaptiydi aynisini, Hitler de. Biraz evrensel dusunebilseler de sonunun ayni olacagini gorebilseler keske

Peki Hollanda'da et ne kadar?

Aynen öyle. Yeni bir Amerika Türkiye'ye demokrasi getiriyor filmi izleyeceğimiz bu gidişatla öyle bariz ki

Seçime haftalar kala sinirleri yıprananlar kendi yalvaracak beni banlayın diye bence, ben de onlardan biri olacağım gibi geliyor sonumuz hayır olsun abla. :)
Bir ara bu bölümde olmuştu bu olay :)))
Siyaset kıldan ince kılıçtan keskin bir konu, herkes kendisinin haklı olduğunu söyleyip diğerini susturma peşinde, aslında herkesin baktığı nokta doğru belki ama bir takım veriler paylaşıldığında da direkt inkar yerine araştırmak ve doğruluk payını sorgulamak gerek.
Siyasetin ekonomi ayağına vakıfım aslında ama bazı ekonomik veriler ve bazı yılları içine alan kalem kalem olanları yazsam olduğu gibi değerlendirilmeyecektir.

Zor birşey siyasi görüş yazmak.

Valla biz senelerdir bagiriyoruz bunlar cok tehlikeli , askeriyeyi ele gecirdiler , egitimi ele gecirdiler , devlet kadrolarini ele gecirdiler diye
Kimse bizi duymadi , ustune hakaret isittik
Simdi neler diyorlar , cehalet de bir yere kadar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…