Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ak partili degilsen kesin dinsizsindir canim onlara gore oyle :) siz hic kul hakki yiyin rusvet yiyin diye bir vaaz duydunuzmu kuranda okudunuzmu
Ben hiç bir partili değilim.Ama Allaha hamd olsun imanım yerinde.yani oyle olması için mücadele veren bir insanım.
Hayatta en korktuğum şeyde kul hakkıdır

Bu arada hükümet destekçisi Tayyip Erdoğan sevdalısı tüm arkadaşların yarın bigün yiyecek ekmek bulamadıklarında nasıl hükümet düşmanı olacaklarını tahmin etmek zor değil.

Hayat hep böyledir siyaset ve tarih asla değişmez.İnsanlar evlerine ekmek götürecek para bulamadığında en korkulan en sevilen uğruna ölünen liderler devrilmiştir.Ve üzgünüm ama Türkiye için bu zaman çok yakın.

Valla üzülüyorum bacım uzun uzun yazıyorsun anlayacaklar gibi adamı peygamber ilan etmişler resmen daha posterinin önünde namaz kıldiklarını unutmadık sözde müslumanlar

Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
Sevmek zorunda değiliz,ama saygisizlikta yapmayiz.Peki sizin kitle Atatürk'u sevmiyor,onu bir aciklayabirmisiniz?Biz de Atatürk'ü sevmeyeni sevmiyoruz..

Gerçekten bir insan olarak çok üzüldüm. Kimsenin inancı dini ya da İbadeti bizim ilgi alanımız olamaz. İnanç kişiseldir ve inanç gereği herkese saygı duyulması gerek. En büyük sorun bu zaten. İman ve paranın kimde olduğu belli olmaz demişler atalarımız. Görüneni değil uygulamaya bakmak gerek. Başımıza geçecek ister müslümn olsun ister başka dine inansın isterse inançsız olsun. Bu dikkate alınmamalı. Nitekim görüldüğü üzere inanılan dinle kişilik parelel değil. İnsan vicdana sahipse kim olursa olsun içinde iyilik olur. Ama vicdanı yoksa cenaze namazı bilse ne bilmese ne?
Bir insana cahil demek hakarete girdiği gibi onun anayasal hakkı olan kişisel hak ve özgürlüklerine bir müdahaledir dini inancını yargılayıp karalamak.

Şaka misiniz?
Sanırım ülke sınırları dışı da yaşayıp ahkamkesengillerdensiniz...
Lütfen sağdan sağdan yürüyüp gidiniz..

Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
Hist sen beni sevsen ne olurrr sevmesen ne olurrr bir soyle bakalim?

Turkiye dusmani olsak geri kalmisligimizla mutlu olmamiz lazim. Tarim bittiyse,hayvancilik bittiyse,fabrikalar satildiysa ,nitelikli isgucu yurt disina gidiyorsa,universite mezunlari issizse, dolar euro alip basini gittiyse,benzin fiyatlari uctuysa, elektrik su gibi temel seylerin bile uretimi dagitimi devletin elinde degil de onun bunun elindeyse, temiz gida yerine gdolu uretime tesvik varsa, ulkedeki sapiklar ahlaksizlar ceza bile almiyorsa,tam tersine ustu ortuluyorsa,din iman uzerinden siyaset yapiliyorsa, zina suc olmaktan ciktiysa kimin eli kimin cebinde belli degilse ve bu duruma devlet canak tutuyorsa insan oturup da bir acaba neden diyemiyorsa orada bir durup dusunmek gerekmez mi?

En iyisi Adnan Oktar aday olsun da kazansin bir de onu gorelim. Simdikilerden bile iyi olacagi kesin

ıyı işte diyorum ya sıkıntı cekmeyın Hollandalarda Türkiye de bolluk ferahlık ozgurluk var memleketınıze dönün.
Canim bende diyorumki isteeee hani burda cok para kazaniyoruz yaa ulkemize gelemiyoruz oyuzden kapiş okadar cok kazaniyoruzkii bilet almaya paramız yok

Biri de bu kadincagiza acisin yav
Benim bünye antrenmanlı, akşam yemeği sonrası enerji toplamak için uyuyup sabaha kadar sitede kalabiliyorum, şimdilerde çok çarpışma olmaz ama seçime bir hafta kala tüm kılıçlar kuşanılır, seçim gecesiyse kıyamet kopar
Seçime hazırlıklarım tamam barikat kurdum, kaskımı taktım, cımbızım elimde, yöneticilerimde gece kumanya bırakır nöbet bölgeme :)))

@perihan00 ordan cok mu cahil gorunuyoruz ordaysa neden ordasiniz gel bakalim buralara hayir ayni ulkede tanidiklar var parayla oynuyorda merak ettim hadi bize yalan soyledinde kendini niye kandiriyorsun

bende ekonomiden eğitimden girdim git kendini öldür açlıktan ölüyorsun galiba dedi.
ne olacak bu ekonomi dedim tık cevap gelmedi başladı hakarete...Allah aşkına siyaset böylemi yapılır?

ayrıca süper yazmışsınız bayıldım

yapmayın Allah askına her ulkede evsız var, o yasına kadar bırıkım yapmamıssa bız napalım. almanyada 20 bın tl olan arac burda 100 bın, bırak onu yakıt fıyatı , egıtım ucretlerı hastaneler . kıyaslama yaparken duzgun yapın

Seçime haftalar kala sinirleri yıprananlar kendi yalvaracak beni banlayın diye bence, ben de onlardan biri olacağım gibi geliyor sonumuz hayır olsun abla. :)

Genel olarak takip ettim yazılanları.Ben de şu anda iktidarın yaptıgı yanlışlıkların farkındayım ve görüyorum.Genel olarak yapılan yanlışlar yazılmış ve isyan edilmiş.Ama bi söz var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.Iktidarı eleştirenlerin az çok hangi partiyi destekledikleri belli acaba birazda desteklediğiniz partiyi eleştirmeniz gerekmiyo mu.Mualefet bile yapamayan bi parti var iktidarın karşısında keşke iyi bi muhalefet olsaydı da insanlar denize düşünce yılana sarılmasaydı...
Editolemiğe girmek için yazmadım kimseye bu anlamda cevap vermiycem.Herkese iyi günler.Rabbim vatanımızı milletimizi korusun ve bu kötü gidişten kurtarsın

Yurt dışı ülkelerini kötüleyen arkadaşlar lütfen orada yaşan akraba tanıdıklarınıza sorar mısınız sağlık ve eğitim masrafları var mı? Ne kadar. Ayrıca zorunlu sağlık kontrollerine çağrılıyor mu randevu verilerek çağırılmıyor mu.
Artı bir de ikametgaha dayallı sosyal yardım alıyorlar mı almıyorlar mı?
Lütfen bir yeri karalamak için araştırmadan kulaktan dolma şeylere itibar etmeyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…