- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Ben hiç bir partili değilim.Ama Allaha hamd olsun imanım yerinde.yani oyle olması için mücadele veren bir insanım.Ak partili degilsen kesin dinsizsindir canim onlara gore oyle :) siz hic kul hakki yiyin rusvet yiyin diye bir vaaz duydunuzmu kuranda okudunuzmu
Valla üzülüyorum bacım uzun uzun yazıyorsun anlayacaklar gibi adamı peygamber ilan etmişler resmenÇok komiksiniz.. Fetöyü bu ülkenin başına bela eden ta kendisi zaten. Türkiye kültür başkenti olimpiyatlarında ne olur dön artık bu hasret bitsin diye ona seslenen kimdi? 2010 kpss sınavlarında tüm fetöcüler her yere yerleştirilmiş ama Erdoğan'ın haberi yok öyle mi? her yere dağılmışlar haberi yok. Bu ülkede biz bu adam ülkeye bela olacak derken tüm akp liler doğru konuş sayın hocamız hakkında diyorlardı ne oldu?
Satılan şeker fabrikaları, çaykur, bir çok boğaz kıyısı yalı falan araplara satıldı hala satılıyor. Gidin Yalova'ya falan Arap dolu ülkemde. Suriyeliler geldi kiraları verildi maaşlar verildi. Benim 3 kuruş asgari ücretimden dünyanın vergisi alınıyor ama. Dolar uçmuş altın uçmuş ekonomi uçmuş insanlar meyve yiyemiyor et yiyemiyor sizin asgari ücretten haberiniz yok sanırım. Eti bile ithal ettiğimizden, samanı, bakliyatı ithal aldığımızdan da haberiniz yoktur sizin. Satılan onca yerle neler yapılırdı. Kendine yeten ülkeyken bizi başkalarına muhtaç eden kim?
Onlara karşı çıka aleyhlerine yazan gazetecilerin başına ne geldiğinden protesto eden öğrencilerin terörist ilan edildiğinden evet çok özgür bir ülkeyiz! Akp iktidara geldiğinden beri neden çocuk istismarı arttı ve bunu yapan ensar vakfı kapatılmadı? çocuk gelinler, çocuk yaşta doğumlar, kadına şiddet. Sen tutup kadını kendi ağzınla yerersen başı açık kadın perdesiz evdir falan dersen erkeklerde kadına herşeyi hak görür. Şort giydiği için darp ediliyor kadınlar oruç tutmayanlar ayıplanıyor bu nedir bu sadece şuraya sığdırdıklarım. Bu ülkede benim yaşadığım şehirde gencecik bir üniversite öğrencisi sırf protesto ettiği için elinde hiçbir silahı birşeyi olmadığı halde linç edilerek dövülerek öldürüldü. ALİ İSMAİL KORKMAZ ve daha niceleri.. Vicdan diyorum güzel birşey.
Sevmek zorunda değiliz,ama saygisizlikta yapmayiz.Peki sizin kitle Atatürk'u sevmiyor,onu bir aciklayabirmisiniz?Biz de Atatürk'ü sevmeyeni sevmiyoruz..Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
Gerçekten bir insan olarak çok üzüldüm. Kimsenin inancı dini ya da İbadeti bizim ilgi alanımız olamaz. İnanç kişiseldir ve inanç gereği herkese saygı duyulması gerek. En büyük sorun bu zaten. İman ve paranın kimde olduğu belli olmaz demişler atalarımız. Görüneni değil uygulamaya bakmak gerek. Başımıza geçecek ister müslümn olsun ister başka dine inansın isterse inançsız olsun. Bu dikkate alınmamalı. Nitekim görüldüğü üzere inanılan dinle kişilik parelel değil. İnsan vicdana sahipse kim olursa olsun içinde iyilik olur. Ama vicdanı yoksa cenaze namazı bilse ne bilmese ne?Kardeşim git kime vereceksen ver oyunu. Ben örnek olarak söyledim adam hem kandırıldı hem çözdü hem de herşeyin altından kalkabiliyor Kılıçdaroğlu na bak oturup oturup boş boş konuşuyo kimsenin arkasında durmuyo cenaze namazı kılarken bile kıble nerde bilmiyor. Bahçeli desen akp yanında size ben laf anlatamam walla
Şaka misiniz?Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
onlar dün tükürdüklerini bugün yalayanlar ama gelde iktidarı tutanlara anlat cnmDüne kadar da erken seçim ve koalisyon vatana ihanet, dış mihrakların oyunu, kıskanç Avrupa'nın hasetiydi.
İktidarı anlamak daha zor sanki.
Hist sen beni sevsen ne olurrr sevmesen ne olurrr bir soyle bakalim?Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
Turkiye dusmani olsak geri kalmisligimizla mutlu olmamiz lazim. Tarim bittiyse,hayvancilik bittiyse,fabrikalar satildiysa ,nitelikli isgucu yurt disina gidiyorsa,universite mezunlari issizse, dolar euro alip basini gittiyse,benzin fiyatlari uctuysa, elektrik su gibi temel seylerin bile uretimi dagitimi devletin elinde degil de onun bunun elindeyse, temiz gida yerine gdolu uretime tesvik varsa, ulkedeki sapiklar ahlaksizlar ceza bile almiyorsa,tam tersine ustu ortuluyorsa,din iman uzerinden siyaset yapiliyorsa, zina suc olmaktan ciktiysa kimin eli kimin cebinde belli degilse ve bu duruma devlet canak tutuyorsa insan oturup da bir acaba neden diyemiyorsa orada bir durup dusunmek gerekmez mi?Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Yapmayın. İstedikleri kıyas bu zaten.Sevmek zorunda değiliz,ama saygisizlikta yapmayiz.Peki sizin kitle Atatürk'u sevmiyor,onu bir aciklayabirmisiniz?Biz de Atatürk'ü sevmeyeni sevmiyoruz..
Canim bende diyorumki isteeee hani burda cok para kazaniyoruz yaa ulkemize gelemiyoruz oyuzden kapiş okadar cok kazaniyoruzkii bilet almaya paramız yokıyı işte diyorum ya sıkıntı cekmeyın Hollandalarda Türkiye de bolluk ferahlık ozgurluk var memleketınıze dönün.
Benim bünye antrenmanlı, akşam yemeği sonrası enerji toplamak için uyuyup sabaha kadar sitede kalabiliyorum, şimdilerde çok çarpışma olmaz ama seçime bir hafta kala tüm kılıçlar kuşanılır, seçim gecesiyse kıyamet koparBiri de bu kadincagiza acisin yav
Bu arada imza toplanirsa girebilirmisSayın (!) Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener korkusuyla tutuştuğunun ispatıdır. Yarım saatte alınan bi karar. Üstelik sınav günü. Allah sonumuzu hayretsin.
Tabi öyle görünmüyor.. Bende bu ülkenin vatandaşıyım, pazara gidiyor, kredi odüyorum. Ay sonunu getiremiyorum.ordan bakınca oyle mı gozukuyor ?
bende ekonomiden eğitimden girdim git kendini öldür açlıktan ölüyorsun galiba dedi.Turkiye dusmani olsak geri kalmisligimizla mutlu olmamiz lazim. Tarim bittiyse,hayvancilik bittiyse,fabrikalar satildiysa ,nitelikli isgucu yurt disina gidiyorsa,universite mezunlari issizse, dolar euro alip basini gittiyse,benzin fiyatlari uctuysa, elektrik su gibi temel seylerin bile uretimi dagitimi devletin elinde degil de onun bunun elindeyse, temiz gida yerine gdolu uretime tesvik varsa, ulkedeki sapiklar ahlaksizlar ceza bile almiyorsa,tam tersine ustu ortuluyorsa,din iman uzerinden siyaset yapiliyorsa, zina suc olmaktan ciktiysa kimin eli kimin cebinde belli degilse ve bu duruma devlet canak tutuyorsa insan oturup da bir acaba neden diyemiyorsa orada bir durup dusunmek gerekmez mi?
En iyisi Adnan Oktar aday olsun da kazansinbir de onu gorelim. Simdikilerden bile iyi olacagi kesin
yapmayın Allah askına her ulkede evsız var, o yasına kadar bırıkım yapmamıssa bız napalım. almanyada 20 bın tl olan arac burda 100 bın, bırak onu yakıt fıyatı , egıtım ucretlerı hastaneler . kıyaslama yaparken duzgun yapınAlmanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Benim bünye antrenmanlı, akşam yemeği sonrası enerji toplamak için uyuyup sabaha kadar sitede kalabiliyorum, şimdilerde çok çarpışma olmaz ama seçime bir hafta kala tüm kılıçlar kuşanılır, seçim gecesiyse kıyamet kopar
Seçime hazırlıklarım tamam barikat kurdum, kaskımı taktım, cımbızım elimde, yöneticilerimde gece kumanya bırakır nöbet bölgeme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?