- 20 Ağustos 2015
- 6.508
- 15.653
- 248
Eşimin ilk zamanlarında bi foruma uyeydik birlikte ordan kavga ettiğimizi hatırlıyorum fetocularlaFetodan nefret eden ve yillardir bangir bangir bunlar cok tehlikeli bagiran bizleriz , yani ak partiye oy vermeyenler
Feto hangi donemde tum hukuk ve egitimdeki kadrolari ele gecirdi? Kimden destek gordu?
Yapmayin allah askina , bu kadar yakin tarihli olaylari unutmayin bari
Acin googlea yazin feto ile carsaf carsaf kimlerin fotografi yayinlanmis?
Biri de bu kadincagiza acisin yavMesaj alınmıştırbahar çooook sıcak geçecek, ekran karşısında ter dökeceğiz resmen :)
Olayi kisisellestirdigin burdan belli kimse tayyibin dusmani degil cunku o herhangi birisi biz ulkeyi kotuye goturen herkese dusmaniz bu ahmet degil.mehmette olabilir bence sizde kisilere degil cebinizdeki paraya bakinÇoktan merak ettiğim soru tayyıpın düşmanı çok bunu herkes kabul ediyor bu adam başa geçti diye böyle geçmeseydi ne olurdu ya o ya başkası geçecekti anlaşmaları belki kabul edeceklerdi sessiz sessiz ekonomi istediğiniz gibi olacaktı ama Türkiye’nin durumu tehlikede olacaktı bunu mu istiyorsunuz ? Sen herhalde açlıktan ölüyosn ki bu kadar üzerine düştün yoksa niye ekonomiden bahsedeceksin ki
bana açLıktan ölüyorsun dedi bu hangi gruba giriyor sizce ? birde intihara teşvik edildim?
Evet ve bunu çok yapiyorlar. Muhabbet hemen kabak tadı veriyor. Biraz saygi, insan sevgisi nerede. kaderi ilahi ya herkes kendi hür iradesiyle oyunu veriyor saygı aşmaya gerek yok.Başka bir yalan iftira bulamadiklari zaman hakarete başvuruyorlar...ama en medeni en kültürlü saygili . Zeki insan onlar..:).
ordan bakınca oyle mı gozukuyor ?En düşük emekli maaşı 950 lerde, ekonomisi harika olan bir ulkeyiz
Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüzOlayi kisisellestirdigin burdan belli kimse tayyibin dusmani degil cunku o herhangi birisi biz ulkeyi kotuye goturen herkese dusmaniz bu ahmet degil.mehmette olabilir bence sizde kisilere degil cebinizdeki paraya bakin
Ak partili degilsen kesin dinsizsindir canim onlara gore oyle :) siz hic kul hakki yiyin rusvet yiyin diye bir vaaz duydunuzmu kuranda okudunuzmuben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)
genç kızım var onun için kaygılanıyorumda....
Ayrıca ben imanlı biriyim kendimi öldürmem Allahın verdiği canı Allah alır..
Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...En düşük emekli maaşı 950 lerde, ekonomisi harika olan bir ulkeyiz
Bunu da mune değerlendirecektir.bana açLıktan ölüyorsun dedi bu hangi gruba giriyor sizce ? birde intihara teşvik edildim?
neden cahilim sizin gibi hakaret etmediğim içinmi?
Ayakta alkislanir yazın,helalin var!Haa tabii kıbleyi bilince iş çözülüyor. Neyi çözdü neyi? Siz dünyaya baş kaldıran lider demiyor musunuz? 15 senedir devletin içine başka devketi sokan! ne istediniz de vermedik diye itiraf eden bir adam! sonra da kandırıldık diyor yersen!!!
Eğer baştan önlemini alıp bu ülkeye 2. bir devlet sokmasaydı o Fetö kişisi kpss sınavında usulsüzlük yapıp adamlarını yerleştiremezdi hepsinden zaten gayet haberi vardı! bu ülkeyi darbenin eşiğinde getiren bir insanla mı övünüyorsunuz gerçekten? ayrıca kurunun yanında yaşta yandı birçok insan ihraç edildi zamanında bu önlemler alınsaydı şimdi o ihraçlara gerek de kalmayacaktı.
Herşeyi yapıp sonra kandırıldık çok komik! Hadi kandırıldı ya kardeşim 15 senedir bu ülkeyi yönetiyorsun nasıl tüm ülkeye yayılmışlarda uyudun diye hesap sormuyor da, çözdü diyorsuuz Ohal neden hala kaldırılmıyor çünkü haksız yere ihraç edilenlere dava yolu açılacak da ondan ah ahhh kime anlatıyorumm.. Ülkede ekonomi kalmamış, hiçbirşey üretemiyoruz herşeyimiz ithal, tüm mal varlıklarımız elimizde bir bir gidiyor benzin et fiyatları uuçmuş tuzu kuru olanlar konuşuyor büyk dünya Lideriniz yeni Cumhurbaşkanlığı şimdiden hayırlı olsun
Koskoca reisi devletin başını arkadaşınızla kıyaslayıp kandırılabilir diye düşünüyorsanız bu da sizin vizyonunuzNasıl bir insansın anlamadım gitti anlamakta istemiyorum senin gibi dostum olmasın inşallah. Her insan kandırılır diğer partilerde ki adamlar da kandırılmıştır biz bişey diyormuyuz sen yada senin yakınında olan biri birine inanıp gerçek yüzünü görüpte doğru yola devam ettikten sonra o kişiye yada kendine aptal diyomusn Allah’ın yolundan gitsen dersin ki şükürler olsun doğru yolu buldum Allah’a dua edersin ama nerdeee
ıyı işte diyorum ya sıkıntı cekmeyın Hollandalarda Türkiye de bolluk ferahlık ozgurluk var memleketınıze dönün.Evlenince mecbur geldim. sapla samani karıştırmayalım.
Kiz napmis soylesene bizde bilelim mazot benzin dolar altin ciftci uretim findiklar noldu sahi yetmedi seker fabrikalari sayista oda yetmedi bak millet kayisi bahcelerini kesiyor neden hepsi kafayimi yedi napti soyle bileyim ? Oldurulen kadinlarin kqtilleri nerde 5 yasindaki cocuga tecavizuz edenlere noldu nerde ulkede adalet napti soyle bilelim bu arada dolarin son artisiyle turk lirasi %3.7 deger kaybetti haberiniz varmi yoksa benmi kacirdim evet tayyip yapti yapacagini milletin bir tarafinda don yok isme degil ulkeye bakin diyorum son belli isterse simdide geksin basa hic farketmez ... tabi birde hic uhruna oldurulen avlatlarimiz cigeri daglanan abalarimiz var niye toprakmi genislettik noldu yani gazeli okumadan once Allahtan korkun bu arada beni sevmeni istemiyorum ulkeni sev yeterBen paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?