Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ekonomiden anlamayı bırakın haftada bi gün açıp gazete okuyan insanlar 2.dünya savaşından sonra Türkiye’yi bekleyen en büyük ekonomik krizin kapıda olduğunu söylüyolar.Benzin 6 lirayı geçti, dolar euro aldı başını gitti.Güney Afrika’nın ekonomisi bile bizden iyi durumda.Amerikayla küsünce araplar sıcak paralarını ülkeden çektiler.Birilerinin halifecilik sevdası yüzünden ortadoğu pisliğinden çıkamıyoruz.Elektriğe yüzde otuz zam geldi.Et sebze meyve aldı başını gitti.GDO’lu gıdalara vergi muafiyeti/indirimi geldi.Bugün baktım yurtdışı alışveriş gümrük limiti 30 eurodan 22 euroya düşürülmüş.Çocuklarımızın bizlerin güvenliği ülkede bitik durumda.Çocuk tecavüze uğruyor suçlular salınıyor sen dolandırılıyosun evine hırsız giriyor polise gidiyosun adam üstüne bi bardak su için diyip seni yolluyor.Daha sayarım da yaşayan zaten biliyor bu ülkedeki survivor hayatını.

Bunları biz yaşarken birileri sarayında birileri Avrupa medeniyetlerinde bi eli yağda bi eli balda oturduğu yerden akıl verip şükür öğretiyor.

Eşimin ilk zamanlarında bi foruma uyeydik birlikte ordan kavga ettiğimizi hatırlıyorum fetocularla hocam hocam diye ölüp bitiyorlardı ters şeyler yazdığımız için yemediğimiz küfür kalmıyordu bi 12 sene öncesinden bahsediyorum şimdi vatan haini oldular kandırıldılar cok üzülüyorum

Olayi kisisellestirdigin burdan belli kimse tayyibin dusmani degil cunku o herhangi birisi biz ulkeyi kotuye goturen herkese dusmaniz bu ahmet degil.mehmette olabilir bence sizde kisilere degil cebinizdeki paraya bakin

Sayın (!) Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener korkusuyla tutuştuğunun ispatıdır. Yarım saatte alınan bi karar. Üstelik sınav günü. Allah sonumuzu hayretsin.

Başka bir yalan iftira bulamadiklari zaman hakarete başvuruyorlar...ama en medeni en kültürlü saygili . Zeki insan onlar..:).
Evet ve bunu çok yapiyorlar. Muhabbet hemen kabak tadı veriyor. Biraz saygi, insan sevgisi nerede. kaderi ilahi ya herkes kendi hür iradesiyle oyunu veriyor saygı aşmaya gerek yok.

Olayi kisisellestirdigin burdan belli kimse tayyibin dusmani degil cunku o herhangi birisi biz ulkeyi kotuye goturen herkese dusmaniz bu ahmet degil.mehmette olabilir bence sizde kisilere degil cebinizdeki paraya bakin
Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz

ben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)
genç kızım var onun için kaygılanıyorumda....
Ayrıca ben imanlı biriyim kendimi öldürmem Allahın verdiği canı Allah alır..
Ak partili degilsen kesin dinsizsindir canim onlara gore oyle :) siz hic kul hakki yiyin rusvet yiyin diye bir vaaz duydunuzmu kuranda okudunuzmu

En düşük emekli maaşı 950 lerde, ekonomisi harika olan bir ulkeyiz
Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...

Memleketimiz için hayırlısı olsun,hayırlı olan ne ise o olsun.

Mesaj gelmiş diye geldim.
Umarım bu topiğe girip girip,kendimi tutamayıp banlanmam.
Hatta umarım ilk ve son girişim olur.

Hayırlar olaa

Ayakta alkislanir yazın,helalin var!

Koskoca reisi devletin başını arkadaşınızla kıyaslayıp kandırılabilir diye düşünüyorsanız bu da sizin vizyonunuz

İsterdim ki erken seçimde muhalefetin de fikri alınsın. Bu durum bile ne kadar demokratik (!) olduğumuzun kanıtı sanırım!
Tek dileğim adil bir seçim olması ve seçime gölge düşmemesi. Sonuç ne çıkarsa çıksın bu sefer gönlümüzün ferah olmasını istiyorum.

Ben paraya bakmam tayyıp akpyi türkiyeye onunla desteklenmeyeni ben sevmiyorum kusura bakılmasın. Adam o kadr şey yapmış küçük gördünüz
Kiz napmis soylesene bizde bilelim mazot benzin dolar altin ciftci uretim findiklar noldu sahi yetmedi seker fabrikalari sayista oda yetmedi bak millet kayisi bahcelerini kesiyor neden hepsi kafayimi yedi napti soyle bileyim ? Oldurulen kadinlarin kqtilleri nerde 5 yasindaki cocuga tecavizuz edenlere noldu nerde ulkede adalet napti soyle bilelim bu arada dolarin son artisiyle turk lirasi %3.7 deger kaybetti haberiniz varmi yoksa benmi kacirdim evet tayyip yapti yapacagini milletin bir tarafinda don yok isme degil ulkeye bakin diyorum son belli isterse simdide geksin basa hic farketmez ... tabi birde hic uhruna oldurulen avlatlarimiz cigeri daglanan abalarimiz var niye toprakmi genislettik noldu yani gazeli okumadan once Allahtan korkun bu arada beni sevmeni istemiyorum ulkeni sev yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…