Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

ben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)
genç kızım var onun için kaygılanıyorumda....
Ayrıca ben imanlı biriyim kendimi öldürmem Allahın verdiği canı Allah alır..
İyi kendine yaparsın zaten.
ağzına sağlık canm

Ne güzel her gün aksiyon yaşıyoruz. Eskiden huzur vardı ama sıkıcıydı hayat yaniiiii :) Biz de hiçbir şey beğenmiyoruz yani nakörüz nankör :))
Coluga çocuğa, kediye, köpeğe,ata,esssege,kuzuya daha sayardim da neyse migdem kaldirmiyor.Cocuklugumu ozledim evet hicbirseyimiz yoktu ama gece yarısına kadar sokaklarda rahatça oynuyabiliyorduk.Simdi kim çocuğunu rahatça sokağa salabiliyor?Tabi canım Yeni Türkiye bir harika!

ee koskoca cumhurbaşkanı kandırılınca sorun yoksa hapistekiler ne iş? onların kandırılmış olma hakkı yok mu?
Nasıl bir insansın anlamadım gitti anlamakta istemiyorum senin gibi dostum olmasın inşallah. Her insan kandırılır diğer partilerde ki adamlar da kandırılmıştır biz bişey diyormuyuz sen yada senin yakınında olan biri birine inanıp gerçek yüzünü görüpte doğru yola devam ettikten sonra o kişiye yada kendine aptal diyomusn Allah’ın yolundan gitsen dersin ki şükürler olsun doğru yolu buldum Allah’a dua edersin ama nerdeee

Haa tabii kıbleyi bilince iş çözülüyor. Neyi çözdü neyi? Siz dünyaya baş kaldıran lider demiyor musunuz? 15 senedir devletin içine başka devketi sokan! ne istediniz de vermedik diye itiraf eden bir adam! sonra da kandırıldık diyor yersen!!!

Eğer baştan önlemini alıp bu ülkeye 2. bir devlet sokmasaydı o Fetö kişisi kpss sınavında usulsüzlük yapıp adamlarını yerleştiremezdi hepsinden zaten gayet haberi vardı! bu ülkeyi darbenin eşiğinde getiren bir insanla mı övünüyorsunuz gerçekten? ayrıca kurunun yanında yaşta yandı birçok insan ihraç edildi zamanında bu önlemler alınsaydı şimdi o ihraçlara gerek de kalmayacaktı.

Herşeyi yapıp sonra kandırıldık çok komik! Hadi kandırıldı ya kardeşim 15 senedir bu ülkeyi yönetiyorsun nasıl tüm ülkeye yayılmışlarda uyudun diye hesap sormuyor da, çözdü diyorsuuz Ohal neden hala kaldırılmıyor çünkü haksız yere ihraç edilenlere dava yolu açılacak da ondan ah ahhh kime anlatıyorumm.. Ülkede ekonomi kalmamış, hiçbirşey üretemiyoruz herşeyimiz ithal, tüm mal varlıklarımız elimizde bir bir gidiyor benzin et fiyatları uuçmuş tuzu kuru olanlar konuşuyor büyk dünya Lideriniz yeni Cumhurbaşkanlığı şimdiden hayırlı olsun

Bizim komsunun emekli maaşı, kirası 800 TL
En düşük emekli maaşı deyince şaşırdım. Çünkü Sgk içinde çalışan biri olarak medya da çıkanların çoğu asılsız. Maalesef aylıklar- maaşlar git gide düşüyor. Üsletilk ensflasyon farkını bile saymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…