ya zor bir durum. Gecmisler olsun canim, bol bol egzeesiz ve kalsiyum al. Ben hee.gun harnup pekmezi iciyorum, kalsiyumun yuzde yuzunu karsiliyo. Zaten icer icmez tirnaklarim duzeldi ilk faydasini gordum. Bir de 10.gune 1 eczaneden dvitamini alip kirip iciyorum. Bu da sart bize. Bunlari muhakkak yap kemik erimesi icinHayatım kâbusa döndü gibi bişey daha dün hastanelik oldum Allah yardımcımız olsun inanılmaz zor bi durum
Benim de 36. Fshim 70 di. Ilk defa bu ay adetim kesildi. Dha ilaca bile baslamadim. Tarlusalla adetim gelcek ve baslayacakmisim. Hepimize gecmis olsun
Benim de 36. Fshim 70 di. Ilk defa bu ay adetim kesildi. Dha ilaca bile baslamadim. Tarlusalla adetim gelcek ve baslayacakmisim. Hepimize gecmis olsun
Benim 3 4 senedir soguk havalarda bile hep sicak basmasi yasardim ama bundan olacagini dusunmemistim. Son 7 8 aydir da adetlerimin arasi 23 24 e dusmustu. Son adetim 10 gun surup doktora gidince ortaya cikti. Evet degerler direk menepoz cikti malesef fsh dan bellisizin önceden belirtiler var mıydı ?
ben mesela hem 40-45 günde olurdum ergenlikte . ve 1-2 en fazla 3 gün sürerdi.
ilk adet kesilmesinde de 29 çıkmıştı 26 yaşındaydım
sizinki baya yüksek.
Teşekkür ederim canım harnup pekmezi bende içiyorum ama d vitaminide yapayım tekrar teşekkür ederim öptümya zor bir durum. Gecmisler olsun canim, bol bol egzeesiz ve kalsiyum al. Ben hee.gun harnup pekmezi iciyorum, kalsiyumun yuzde yuzunu karsiliyo. Zaten icer icmez tirnaklarim duzeldi ilk faydasini gordum. Bir de 10.gune 1 eczaneden dvitamini alip kirip iciyorum. Bu da sart bize. Bunlari muhakkak yap kemik erimesi icin
rica ederim canim. Ben de optumTeşekkür ederim canım harnup pekmezi bende içiyorum ama d vitaminide yapayım tekrar teşekkür ederim öptüm
Benim 3 4 senedir soguk havalarda bile hep sicak basmasi yasardim ama bundan olacagini dusunmemistim. Son 7 8 aydir da adetlerimin arasi 23 24 e dusmustu. Son adetim 10 gun surup doktora gidince ortaya cikti. Evet degerler direk menepoz cikti malesef fsh dan belliBana adetimin 2. gunu basla diye ostrojen hapi verdi ama bu sefer de adetim gelmedi tarlusal kullandim dun geldi adetim, yine tahlil verdim bugun ilaca baslamadan gene bakalim dedik iste. Heralde bugun yarin ilaca da baslarim. Aslinda saclarim biraz azalmisti bir de istenmeyen tuylerim neredeyse cok az cikmaya baslamisti ama hic anlamamistim. Benim ilacim triseguens ama, acaba seninkinden ne.farki var ki bi ara arastirayim bari.merak ettim..Bir de sen ilaca ragmen adet goremedigim oluyo demistin ya ilacin kacinci yilinda oldu bu.durum
Anladim. Evet herkeste farkli isliyo galiba. Peki ne zamana kadar ilac kullanabilecegiz biz? Yaşa gore mi stoplayacak doktor ileride? Bir de birsey daha sorabilir miyim, meme kanseri acisindan muayene ne sekilde ve aralikta olmali?sizin sureç çok daha farklı olmuş
birden olmuş her şey.
ılacın 10. yılı.
yaş 36
erken menopoz 26 da oldu zaten
o yüzden son 2-3 senedir hapa rağmen de olmuyor bazı aylar
ama ilk seneelrde 29 30 günde bir düzenli oldum.
Anladim. Evet herkeste farkli isliyo galiba. Peki ne zamana kadar ilac kullanabilecegiz biz? Yaşa gore mi stoplayacak doktor ileride? Bir de birsey daha sorabilir miyim, meme kanseri acisindan muayene ne sekilde ve aralikta olmali?
Anladim. Evet herkeste farkli isliyo galiba. Peki ne zamana kadar ilac kullanabilecegiz biz? Yaşa gore mi stoplayacak doktor ileride? Bir de birsey daha sorabilir miyim, meme kanseri acisindan muayene ne sekilde ve aralikta olmali?
merhaba banada 26 yaşında teşhis kondu fsh çok yüksek çıktı ilac icmeden adet olamazken kendi çabamla adetim düzene girdi en başta stres olmayacak hayıtı öneririm saraçoğlunun kürlerinideMerhaba arkadaşlar erken menopoz tanısıyla Cylo progynova isimli ilacı kullanıyorum.Zararları konusunda bilgisi olan var mı?Bütün hormon ilaçları kilo artışına sebep oluyor sanırı ya da şişkinlik yapıyor anlayamadım.Göğüslerimde de şişkinlik ve ağrı hissediyorum.Hormon ilaçları Meme kanseri yapabilir diye duyuyorum çevremden.Çok korkuyorum.Tam bir çıkmazdayım kullanmazsam adet göremiyorum kullanınca kanser olmaktan korkuyorum.Lütfen bilgisi olan arkadaşlarım yardım bekliyorum.Sizce ne yapmalıyım.38 yaşındayım bu arada onu da belirteyim..:uhm:
Merhaba, erken menopoz olabileceğim söylendi. Adet duzensizligi var. FSH en yüksek 15, amh 3 hafta arayla 0,9dan 0,32ye düştü.Onerebileceginiz bir doktor varmi
merhaba banada 26 yaşında teşhis kondu fsh çok yüksek çıktı ilac icmeden adet olamazken kendi çabamla adetim düzene girdi en başta stres olmayacak hayıtı öneririm saraçoğlunun kürlerinide
Adet konusunda kendi çabalarınız neler oldu. Soğan kurları vs.. gibi mimerhaba banada 26 yaşında teşhis kondu fsh çok yüksek çıktı ilac icmeden adet olamazken kendi çabamla adetim düzene girdi en başta stres olmayacak hayıtı öneririm saraçoğlunun kürlerinide
38yaş kaç acaba ?
Adet konusunda kendi çabalarınız neler oldu. Soğan kurları vs.. gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?