Menopoz Erken menopoz

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Merhaba hormon bozuklugu oldugunu yazmisiniz, ben de kendimde supheleniyorum, bir anda hizli kilo artisi oldumu sizde? Hormon bozuklugunu nasil tespit ettiler?

merhaba.aktara problemini anlatarak alsaydınız daha iyi olurdu.onlar miktarı belirleyerek karışım hazırlıyorlar.demlendirip içiyorsun.

ben de aynı hapı kullanıyorum baska kımler kullanıyor acaba ?

derınsu bu yazıyı cok eskıden yazmıssın su ankı durumun nedır ?

ben de aynı dertten muzdaribim arkadaslar reglim kendimi bildim bileli düzenliydi gecen kasım ayına kadar bir ay gecikince hamileyim sandım doktora gittim önce vaj,nal muayene yaptı normal dedi fsh istedi 123çıktı. cyclo verdi regl ol gel dedi reglin 3.günü gittim 159 çıktı bu arada bir aydır hayıt tohumunu kullanıyorum ve vajinal muaynede yumurtalıklar sağlıklı çıktı. kalibresi bozuktur dedi önce sonra gene yüksek çıkınca kesin inandım artık ama başka bir hastaneye tekrar test verdim. bir de doktor eşime "bu kuzla çocuk olmaz" dedi. hadsiz o cümle beni mahvetti. baska bir doktora gideceğim umarım aşama kaydedebiliriz.

Aynı yaştayız ve aynı teşhis ... Malesef kötü bi durum ve ben çok sıkıntılarını yaşıyorum ateş terleme huzursuzluk ağlama atakları durduk yere. Sinir o biçim amaaa yinede direniyorum doktor arkadaşlarım var sordum araştırdım sonuç kullanma vücudun alışıcak o tepkilere ama sakın ilaç kullanma denildi benden nacizane fikir sanada kullanma

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

ilac kullanmana ragmen mi son yillarda 2 3 ayda bir adet oluyorsun canim anlamadim

35 yaşındayım ve menopoza girdim çok kötüyüm ne yapmalıyım bana yardım edin

35 yaşındayım ve menopoza girdim çok kötüyüm ne yapmalıyım bana yardım edin
Erken menapozluyum bende 3 yıldır öncelikle bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.buda rabbimden gelen bisey.cylo prognova kullanıyorum adet olmak için sanada verir doktorun sadece beslenmeme dikat et bol bol sebze ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslen kadın doğum doktorun bilgisini verir kiko almamaya dikkat et inan hormon ilacı iştahı açıyor bana doktor solemisti bunu.

Umudunu kaybetme bebe erken menapozluyum benide yumurta nakline yonlendirmislerdi ve uğraşıyorum yaptiriyorumda 2. Denememi yapacağım üzülme herşeyin çaresi var birtek ölüme çare yok.

Çok korkuyorum psikolojim allak bullak oldu ama bu konuda ne yapacağım (((

Çok korkuyorum psikolojim allak bullak oldu ama bu konuda ne yapacağım (((
Canım benim korkma korkulacak bisey yok çocuğun varmı bilmiyorum ama ben menapoz olduğum halde uğraşıyorum psikoloji çok önemli. menapozu ben ilk öğrendiğimde 6 ay kendime gelemedim. psikoloji ister istemez bozuluyo o konuda haklisin ama sonra yavaş yavaş bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.ki öğrenmek zorundayız hayat devam ediyor rabbim büyük acılar vermesin zaten ilaçla adet olacaksın hiç moralin bozulmasın zaten ilacın bitip adet olduğum gün sevineceksin söyle düşüneceksin çok şükür ilaçlara olsa adet oluyorum diye hormonların menapoza olsan çalışıyor adet olunca bunu çok iyi anlayacaksın lütfen kendini üzme

siz nerde yaptırdınız

ben de su an arastırma halındeyım

ne zamandır erken menopoz

tup bebek denedınız mı oncesınde ?
Ben 3 yıldır menapozum 4.yılına giricem 3 gün sonra öncesinde bir sürü ameliyatım var ve denememdim var maalesef hepside olumsuz benim tüplerimde alındı canim o yüzden benim tup bebek denemem biraz farklı oldu ilki negatif oldu simdi 2. Denemeye hazırlanıyorum benim yumurtam yok

aynen . ılacla bıle olsa adet oluyor olmak bıle mutlu edecek sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…