• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Erken menopoz

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
hepsini denedim

ayrıca geçici bir erken menopoz olmayınca hiç bir kür ya da ilaç adet görmenizi sağlamaz

haplar ile suni hormon alıyoruz ve resmen nerdeyse 50 yaşında bir kadına ya da erkeğe bile verilse bu haplar, adet görmelerini sağlayan türden.
Tesekkurler bilgi icin. Birazdan doktora gidiyorum randevu almıştım. Verdiği bir ilaçtan sonra regl olamadım. Yaşım da çok genç değil. Ama çocuk da istiyorum. Umarim bana da ilaç yazar ve düzene girerim.

Tesekkurler bilgi icin. Birazdan doktora gidiyorum randevu almıştım. Verdiği bir ilaçtan sonra regl olamadım. Yaşım da çok genç değil. Ama çocuk da istiyorum. Umarim bana da ilaç yazar ve düzene girerim.

cyclo prpgynova ile olursunuz

buarada durumunuzu yazarsanız sevinirim güzel haberler almanız dileğiyle

Yazmadı başka ilaç. Rahim duvarın kalınlaşmış olursunuz dedi. Bir sürü tahlil istedi. Sonuca göre bakıcaz. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Verdim sabah tahlilleri 2 tüp. Degerlere bakacaz artık. Benim hormon almam da tehlikeli. Annem meme kanseri oldu. Ameliyatlar vs... atlatti şükür. Ben de de kistler var. Umarim sonuclar o tarz ilaclari almama gerek birakmaz :)) sizin bahsettiğiniz ilaç tarlusaldan daha mi baskın acaba. Düzenli olmuşsunuz hep

Yazmadı başka ilaç. Rahim duvarın kalınlaşmış olursunuz dedi. Bir sürü tahlil istedi. Sonuca göre bakıcaz. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Verdim sabah tahlilleri 2 tüp. Degerlere bakacaz artık. Benim hormon almam da tehlikeli. Annem meme kanseri oldu. Ameliyatlar vs... atlatti şükür. Ben de de kistler var. Umarim sonuclar o tarz ilaclari almama gerek birakmaz :)) sizin bahsettiğiniz ilaç tarlusaldan daha mi baskın acaba. Düzenli olmuşsunuz hep

rahim duvarında incelme oluyr, erken menopoz ya da normal menopoz olsa da. incelme olabilir durumuna anlam veremedim pek.

2. gün değerlerine bakılır her zaman evet. ÖZELLİKLE fsh en dogru o zaman gorunur ve o degere gore tup bebek tedavısıne baslanır eger kı gebelık dusunuluyorsa. surec boyle ılerler yani.

sen ozel durumunu da muhakkak soyle doktorlara. ama ayrıca sunu da hıc unutma. bırseyın olacagı varsa oluyor olmuyorsa olmuyor. ben asırı kıloluydum cok buyuk yaglı gogus var demek bu. ve kıtle olusmasına cok elverıslı demek. ayrıca aılede ve yakın akrabalarda cok kanser ornegı ama cok sukur kist bile olmadı 10 senedir.

ıyı dusunmeye calıs lutfen

evet bu ilaç tarlusal dan daha baskın.

tekrar selam

40-45 yaşa kadar demişlerdi.

ama bırakılmasında artık fayda var göğüs kanserini tetikliyor ne de olsa dedi iyi bir genel cerrah.

buarada 6 ay enn geç her sene meme ultrasonu muhakkak yaptırılmalı.

bu arada tesadüfün bu kadarı. ben sizin cümleleri okumadan gögüs den bahsetmeye başladım. yazdıktan sonra sizin mesajı okudum baktım aynı şeyi sormuşşunuz :)
Evet guzel tesaduf olmus 😊 Cok tesekkur ederim bu guzel bilgiler icin. Ben basladim ilacima 1 hafta oldu. Menepozun bir cok yan.etkisini azaltti.

Tarlusala ragmen mi adet goremedin?

Ben de 1 haftadir triseguens erken menepoz hapi kullaniyorum. Sicak basmalari depresiflikler baya azaldi. 1 haftadir haftada 2 defa spor yapiyorum 1 er saat. Boyle de devam etmeyi dusunuyorum. Hem odem olmamak hem de pihti atma riskine yakalanmamak icin. Hormon hapi kullanan herkese tavsiyem muhakkak egzersiz yapin yoksa damar tikanikligi yapip pihti olusma riski yuksek. Bundan korunmanin tek yolu spor ve tabi ki bol su

Selam.tarlusali biraktiktan 9 Gun sonra adet gördüm sonunda. Yani bu sabah.:KK64:artik hic olmayacagim herhalde diyordum. Ilacla regl olma olayini da ilk kez yasiyorim.:)
merak etme bizlerin de oyle oldu:) Adet gelmiyor tarlusalla geliyor ve qdetli tahlil yapilip ilaca baslaniyo. Adetliyken tahlil yaptirmak gerekiyo bu arada ozellikle adet doneminde

Evet guzel tesaduf olmus 😊 Cok tesekkur ederim bu guzel bilgiler icin. Ben basladim ilacima 1 hafta oldu. Menepozun bir cok yan.etkisini azaltti.

cok dogru bır cozum degıl elbet ılac kullanmak. hele kı boyle bır ılac ama bızler ıcın su an en ıyı cozum bu.

ınsaallah zamanla daha faydasını goreceksınız.

evet tarlusal, erken menopoz da etkı etmezx

gecıcı bır gecıkme vb durumları yasayanlara etkı eder

bızler ıcın tek ve en ıyı hap cyclo her zaman
Ama ilk adet kesildiginde 1 seferlik tarlusalla adet getirip ondan sonra ostrojene baslatiyolar adetin 2. gunu. Bende oyle basladik. Benim ilacim triseguens. Sizinki daha mi iyi acaba, baya arastirdim ama birbirlerine ustunlugu var mi bilemedim. Benimki ilk 12 gun ostrojen mavi hap, 10 gun ostrojen + noretisteron beyaz hap, son 6 gun yine ostrojen kirmizi hap seklinde. Adet son 6 tabletteyken gelecekmis. Bu arada ben dunku mavi hapimi icmeyi unuttum disaridaydim bi baktim evde kalmis. Bugun son mavi hapi ictim. yarin beyaza gecmem lazimdi. Simdi elimde bir mavi fazla kaldi. O unutulan hapi cope mi atmam lazim, yoksa yarin da icip beyaza yarindan sonra mi gecmem lazim 🤔

Ama ilk adet kesildiginde 1 seferlik tarlusalla adet getirip ondan sonra ostrojene baslatiyolar adetin 2. gunu. Bende oyle basladik. Benim ilacim triseguens. Sizinki daha mi iyi acaba, baya arastirdim ama birbirlerine ustunlugu var mi bilemedim. Benimki ilk 12 gun ostrojen mavi hap, 10 gun ostrojen + noretisteron beyaz hap, son 6 gun yine ostrojen kirmizi hap seklinde. Adet son 6 tabletteyken gelecekmis. Bu arada ben dunku mavi hapimi icmeyi unuttum disaridaydim bi baktim evde kalmis. Bugun son mavi hapi ictim. yarin beyaza gecmem lazimdi. Simdi elimde bir mavi fazla kaldi. O unutulan hapi cope mi atmam lazim, yoksa yarin da icip beyaza yarindan sonra mi gecmem lazim 🤔

erken menopozda yuzde doksan kullanılan en yaygın hap cyclo progynova

ama doktorunuz degıstırıyorsa bılemem.

totalde ıkı renk var beyaz ve pembeye yakın. total 21 hap.

senelerdır doktorlarım ki cok doktor da degıstırdım hep aynı hapı tavsıye ettıler

sızın hapınızı hıc kullanmadıgım ıcın ne yorum yapsam bılemedım kusura bakmayın. kullanan bırınden tavsıye almanız ya da doktorunuza sormanız en dogrusu

Back
X