Tesekkurler bilgi icin. Birazdan doktora gidiyorum randevu almıştım. Verdiği bir ilaçtan sonra regl olamadım. Yaşım da çok genç değil. Ama çocuk da istiyorum. Umarim bana da ilaç yazar ve düzene girerim.hepsini denedim
ayrıca geçici bir erken menopoz olmayınca hiç bir kür ya da ilaç adet görmenizi sağlamaz
haplar ile suni hormon alıyoruz ve resmen nerdeyse 50 yaşında bir kadına ya da erkeğe bile verilse bu haplar, adet görmelerini sağlayan türden.
Tesekkurler bilgi icin. Birazdan doktora gidiyorum randevu almıştım. Verdiği bir ilaçtan sonra regl olamadım. Yaşım da çok genç değil. Ama çocuk da istiyorum. Umarim bana da ilaç yazar ve düzene girerim.
Yazmadı başka ilaç. Rahim duvarın kalınlaşmış olursunuz dedi. Bir sürü tahlil istedi. Sonuca göre bakıcaz. Teşekkür ederim.cyclo prpgynova ile olursunuz
buarada durumunuzu yazarsanız sevinirim güzel haberler almanız dileğiyle
Teşekkür ederim. Verdim sabah tahlilleri 2 tüp. Degerlere bakacaz artık. Benim hormon almam da tehlikeli. Annem meme kanseri oldu. Ameliyatlar vs... atlatti şükür. Ben de de kistler var. Umarim sonuclar o tarz ilaclari almama gerek birakmaz :)) sizin bahsettiğiniz ilaç tarlusaldan daha mi baskın acaba. Düzenli olmuşsunuz hepcyclo prpgynova ile olursunuz
buarada durumunuzu yazarsanız sevinirim güzel haberler almanız dileğiyle
Yazmadı başka ilaç. Rahim duvarın kalınlaşmış olursunuz dedi. Bir sürü tahlil istedi. Sonuca göre bakıcaz. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Verdim sabah tahlilleri 2 tüp. Degerlere bakacaz artık. Benim hormon almam da tehlikeli. Annem meme kanseri oldu. Ameliyatlar vs... atlatti şükür. Ben de de kistler var. Umarim sonuclar o tarz ilaclari almama gerek birakmaz :)) sizin bahsettiğiniz ilaç tarlusaldan daha mi baskın acaba. Düzenli olmuşsunuz hep
Evet guzel tesaduf olmustekrar selam
40-45 yaşa kadar demişlerdi.
ama bırakılmasında artık fayda var göğüs kanserini tetikliyor ne de olsa dedi iyi bir genel cerrah.
buarada 6 ay enn geç her sene meme ultrasonu muhakkak yaptırılmalı.
bu arada tesadüfün bu kadarı. ben sizin cümleleri okumadan gögüs den bahsetmeye başladım. yazdıktan sonra sizin mesajı okudum baktım aynı şeyi sormuşşunuz :)
Tarlusala ragmen mi adet goremedin?Yazmadı başka ilaç. Rahim duvarın kalınlaşmış olursunuz dedi. Bir sürü tahlil istedi. Sonuca göre bakıcaz. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Verdim sabah tahlilleri 2 tüp. Degerlere bakacaz artık. Benim hormon almam da tehlikeli. Annem meme kanseri oldu. Ameliyatlar vs... atlatti şükür. Ben de de kistler var. Umarim sonuclar o tarz ilaclari almama gerek birakmaz :)) sizin bahsettiğiniz ilaç tarlusaldan daha mi baskın acaba. Düzenli olmuşsunuz hep
Selam.tarlusali biraktiktan 9 Gun sonra adet gördüm sonunda. Yani bu sabah.Tarlusala ragmen mi adet goremedin?
merak etme bizlerin de oyle oldu:) Adet gelmiyor tarlusalla geliyor ve qdetli tahlil yapilip ilaca baslaniyo. Adetliyken tahlil yaptirmak gerekiyo bu arada ozellikle adet donemindeSelam.tarlusali biraktiktan 9 Gun sonra adet gördüm sonunda. Yani bu sabah.artik hic olmayacagim herhalde diyordum. Ilacla regl olma olayini da ilk kez yasiyorim.:)
Evet guzel tesaduf olmusCok tesekkur ederim bu guzel bilgiler icin. Ben basladim ilacima 1 hafta oldu. Menepozun bir cok yan.etkisini azaltti.
Tarlusala ragmen mi adet goremedin?
Ama ilk adet kesildiginde 1 seferlik tarlusalla adet getirip ondan sonra ostrojene baslatiyolar adetin 2. gunu. Bende oyle basladik. Benim ilacim triseguens. Sizinki daha mi iyi acaba, baya arastirdim ama birbirlerine ustunlugu var mi bilemedim. Benimki ilk 12 gun ostrojen mavi hap, 10 gun ostrojen + noretisteron beyaz hap, son 6 gun yine ostrojen kirmizi hap seklinde. Adet son 6 tabletteyken gelecekmis. Bu arada ben dunku mavi hapimi icmeyi unuttum disaridaydim bi baktim evde kalmis. Bugun son mavi hapi ictim. yarin beyaza gecmem lazimdi. Simdi elimde bir mavi fazla kaldi. O unutulan hapi cope mi atmam lazim, yoksa yarin da icip beyaza yarindan sonra mi gecmem lazimevet tarlusal, erken menopoz da etkı etmezx
gecıcı bır gecıkme vb durumları yasayanlara etkı eder
bızler ıcın tek ve en ıyı hap cyclo her zaman
Ama ilk adet kesildiginde 1 seferlik tarlusalla adet getirip ondan sonra ostrojene baslatiyolar adetin 2. gunu. Bende oyle basladik. Benim ilacim triseguens. Sizinki daha mi iyi acaba, baya arastirdim ama birbirlerine ustunlugu var mi bilemedim. Benimki ilk 12 gun ostrojen mavi hap, 10 gun ostrojen + noretisteron beyaz hap, son 6 gun yine ostrojen kirmizi hap seklinde. Adet son 6 tabletteyken gelecekmis. Bu arada ben dunku mavi hapimi icmeyi unuttum disaridaydim bi baktim evde kalmis. Bugun son mavi hapi ictim. yarin beyaza gecmem lazimdi. Simdi elimde bir mavi fazla kaldi. O unutulan hapi cope mi atmam lazim, yoksa yarin da icip beyaza yarindan sonra mi gecmem lazim
Ama ilk adet kesildiginde 1 seferlik tarlusalla adet getirip ondan sonra ostrojene baslatiyolar adetin 2. gunu. Bende oyle basladik. Benim ilacim triseguens. Sizinki daha mi iyi acaba, baya arastirdim ama birbirlerine ustunlugu var mi bilemedim. Benimki ilk 12 gun ostrojen mavi hap, 10 gun ostrojen + noretisteron beyaz hap, son 6 gun yine ostrojen kirmizi hap seklinde. Adet son 6 tabletteyken gelecekmis. Bu arada ben dunku mavi hapimi icmeyi unuttum disaridaydim bi baktim evde kalmis. Bugun son mavi hapi ictim. yarin beyaza gecmem lazimdi. Simdi elimde bir mavi fazla kaldi. O unutulan hapi cope mi atmam lazim, yoksa yarin da icip beyaza yarindan sonra mi gecmem lazim
ilacinizi kullanirken basiniza geldi mi peki unutma gibi birsey ya da almadiginiz?sızın hapınızı hıc kullanmadıgım ıcın ne yorum yapsam bılemedım kusura bakmayın. kullanan bırınden tavsıye almanız ya da doktorunuza sormanız en dogrusu
ilacinizi kullanirken basiniza geldi mi peki unutma gibi birsey ya da almadiginiz?
himm anladim cok tesekur ederimçift alıyordum sorun yok demıstı doktorum
himm anladim cok tesekur ederim
Cok dogru ama insan bazen unutuyor iste. Tesekkur ederimrica ederim.
ama yıne de hormon ılaclarında saat ve gun dahi önemli dıyorlar
dıkkat etmeye calısın. ben dıkkat etmıyorum bazen. 10 sene oldu hem. yoruluyor bıkıyor sanırım ınsan bazen
Cok dogru ama insan bazen unutuyor iste. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?