Arkadaşlar bana da benzer bir tanı koyuldu kesin değil ama fsh yüksek çıktı(77 falan) bir doktora daha gidip öyle ilaç kullanacağım.Benim problemim sık kanama ara kanamalarım da oluyor.Sizde de benzer şikayetler var mıydı?Bir de sürekli kasık ağrısı ve ağırlık duygusu var
lölizciğim benimde aynı şekilde başladı.sık kanamalar ve uzun süreli kanamalar .aynı şikayetler ve akabinde erken menopoz .ancak menopoza girdiğimi kendim farketmiştim doktoruma menopoz belirtileri olduğunu söylediğimde böyle birşey için çok erken olduğunu hormon testinden sonra analayabileceğini söylemişti.4-5 ay farlutal kullandım bununda faydası olmadı kanama gerçekleşmesi 2-3 ayda oldu.daha sonrası menopoz tanısı canım çok geçmiş olsun bu arada lh değerinde çok önemli bilgilendirirsen sevinirm
Gülnurcum herkes hayıt suyunu söylüyor.bende kullanmaya başladım.bunun yanında bu gibi sayfalardan okuduğum sultan macunu ve civanperçemi kürünü de uyguluyorum.soğan suyunu da uygulamayı düşünüyorum.ama dokunur mu diye kullanmıyorum.acaba kullansam mı?
Canım öncelikle ilgine teşekkürler.Lh değerini soruyorsun sanırım lh değerim:25.04 Bir şeyi daha merak ediyorum ilaç kullanımından sonra eski düzenine döndün mü yoksa bu teşhis konulduktan sonra dönüşü yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?