Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
insallah canim hepimize
Benim hıc yunrtalamam yoktu östrojen e2 5 ti clife macun aldım içinde ada çayı hayıt civan ve aslan pencesı var e2 56 olmus doktorda şaşırdı fsh 60 larda idi 36, ya düşürmüş tabı nar suyunda içiyorum hala rahım duvarım kalınlaşsın dıye ıyı geldi bana çok şükür iğneyle e2 hıc yukselmedi

Canım bana özelden yaz

Ben bıraktım canım kürü normal zamanda olmaya başladım. Son gittiğimde doktor 5 -6 yumurtam var dedi. Kalitesi için solgarin vitaminini bugün kullanmaya başladım bakalım artık

Bendede tüp yaptırdığımı duyan doktor tekrar yaptır diyor yumurta takibi yapayım dedim kabul etmediler. Bende bir daha doktor a gittiğimde hiç bahsetmeyecem tüp bebekten falan

Slm kızlar aranızda saraçoğlunun erken menepoz kürünü kullanan oldu mu? Fiyatı 233 TL olan

Adetleriniz hangi sıklıkta oluyor benim 25-26 idi sonra 28 oldu baya bir süre şimdi 35-40 arası artık yolun sonumu yanii

Merhaba, ben yeni başladım, ama önce soğan kürü ve paketten çıkan çörekotu yağı ile başlıyorsun, bugün 5. Günüm soğan küründe .

Ne kadar surede duzensizlesti.fsh amh kactı
5_6 aydır cok dengeli değil bugün 31gün oldu mesela ama ağrım da var ara ara adet ağrısı gibi fsh amh ölçtürmedim son zamanlarda ama amh düşüktü bayaa 2015 aralıkta 0.16 idi sıfırlanmış olma ihtimali varmıdır

Slm kızlar aranızda saraçoğlunun erken menepoz kürünü kullanan oldu mu? Fiyatı 233 TL olan
Ben kullandım adet döngüm 28den düştü 27gunr25 güne 23gune de düşünce bıraktım. Hatta FSH 1-2deger yükselmişti ben bıraktım

Ben aktarlarda satılan Bayan çayı diye bir şeyi sabah akşam 3 ay içtiğimde çok faydasını görmüştüm. 1,5 yıl falan önceydi. FSH yüksek, amh düşük bende, kullandığımda 39 yaşındaydım. FSH 18'idi. Ondan önceki tüp bebek denemelerinden 3-4 yumurta çıkarken hayıttan sonrakinde 7 yumurta çıkmıştı. Yalnız bir süre sonra etkisini yitiriyor. Son denemede yine hayıt kullanarak denedim 2 yumurta çıktı. Belli bir süre ara verip tekrar başlamak gerekiyor.

Bu arada maalesef kağıt üstünde harika embriyolara rağmen tutmadı. Sadece ilki dış gebelik oldu, diğerlerinde kimyasal bile göremedik. Sonunda da vazgeçtik çünkü maddi ve manevi açıdan çok yıprattı bizi. Şimdi 41 yaşındayım ve umudum kalmadı ama adetlerim hala düzenli ve kendi kendime yumurtluyorum. Ateş basmaları falan da yok. 3 yıl önce bir doktor 2 seneye bu değerlerle menopoza girersin demişti. Amh 0,42 idi o zaman. 3 yıldır ha girdim, ha giriyorum diye strese soktular beni.

Bilmiyorum belki ilaçsız tüp bebek deneyebilirim hazır normal yumurtluyorken çünkü eşimde de sorun büyük, başka umut yok.

Bu arada belirteyim ki hayıt veya herhangi bir şey kullanmadan düzenli adet oluyorum. 2-3 aydır ne varsa bıraktım, vitamin bile almıyorum. FSH uzun zamandır ölçtürmedim ama hala yumurtladığıma ve düzenli adet olduğuma göre çok yüksek olmasa gerek.

0.42 amh ile 2 yılda menopoz a giriliyosao dr a göre amh ı 2.5 olan biri de 6 yıl sonra menopoza mı girecek yani nasıl böyle peşin konuşuyolar bizi strese sokuyolar sonra adet stresten gecikiyor biz menopoza girdik sanıyoruz böyle süreci daha da yakınlaştırmıış oluyoruz

Bu mantikla o zaman AMH 0.02 ve 25 yaşında olan benim menopoza girmeme 1 ay falan kaldı.

Anladım ki bu konuda doktorları çok dinlememek lazım, bazıları çok kötümser. Bana bunu söyleyen endokrin uzmanıydı. O zaman çok ağladım, günlerce depresyona girdim, başım ağrısa kesin menopozdan diye düşündüm. Stres olunca hormonlar iyice dengesizleşiyor. Ondan sonra bir daha hormon baktırmadım korkumdan bilmek istemiyorum dedim, geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…