Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi canım bugün oldum dört gün gecikti. Herhalde çok kuru üzüm yedim. Prolaktin i yükseltti ondan gecikti diye düşünüyorumAdetten kesilen oldumu oldumu aranızda adetim 10gün gecikti akıntı var karın ağrısı var adet olacakmış gibi bazen oldummu diyorum bakıyorum gelen akıntı napıcam bilmiyorum dr a gidemiyorum şu dönem akıntı ve ağrı olması kafamı kurcalıyo normalmi
Akıntı ve ağrı oluyomuydu ara ara yoğun akıntı var ve hiç bu kadar gecikmemişti olacak gibi de durmuyor 40 günü gectiBenimde öyleydi canım bugün oldum dört gün gecikti. Herhalde çok kuru üzüm yedim. Prolaktin i yükseltti ondan gecikti diye düşünüyorum
Aşırı göğüs ağrısı patlayacak derecede yumurtlama döneminden adet gunune kadar sağ kasık ağrısı sürekli değil hafif hafif sızı şeklinde dedim herhalde hamileyim maalesef ki yanildim. Kan testinden sonra adet oldum yoksa bitki çayları icecektim adet olmak icinAkıntı ve ağrı oluyomuydu ara ara yoğun akıntı var ve hiç bu kadar gecikmemişti olacak gibi de durmuyor 40 günü gecti
Birde korku vardı bende acaba erken menopoz a mi girdim diyeAşırı göğüs ağrısı patlayacak derecede yumurtlama döneminden adet gunune kadar sağ kasık ağrısı sürekli değil hafif hafif sızı şeklinde dedim herhalde hamileyim maalesef ki yanildim. Kan testinden sonra adet oldum yoksa bitki çayları icecektim adet olmak icin
Aynen öyle normalde kadınlar hamilelik düşünür biz menepoz düşünüyoruz malesef hafta içi test alcam yoksa aynen ilaç yada bitkisel bişeyler içicem hiç bukadar gecikme olmamıştı sona mı geldim acaba canım çok sıkılıyorGecikince insan uzulse mi sevinse mi bilemiyor aklımda iki şey var ya hamilelik yada erken menopoza girdim mi şüphesi
İnşallah düşündüğün gibi değildir canımAynen öyle normalde kadınlar hamilelik düşünür biz menepoz düşünüyoruz malesef hafta içi test alcam yoksa aynen ilaç yada bitkisel bişeyler içicem hiç bukadar gecikme olmamıştı sona mı geldim acaba canım çok sıkılıyor
İnşallah senin çocuğun var mı. Amh ve yaş kaçtıİnşallah düşündüğün gibi değildir canım
Karın kasık ağrısı adet sancısı gibi ve akıntı varmıydı gecikme dönemlerindeBende uzun zamandır azalma vardı son 1 senedir de ateş basmaları iç sıkıntıları aşırı duygusallık herşeye ağlama sinir patlamaya hazır bomba gibi gezmek çok zor anlar yaşatıyo bana bu dönem ara ara kontrolleri aksatmıyorum hormonlar iyi yumurtalık az çalışıyo menapoz başlangıcı dedi doktor ama en büyük etken stres olduğunu söyledi benim hayatımda ilk sırada gelen etken çünkü stres
Kasık bel ağrım ara ara vardı ama akıntım hiç yoktuKarın kasık ağrısı adet sancısı gibi ve akıntı varmıydı gecikme dönemlerinde
Yok canım . 0.40 amh yolun yarısına az kaldıİnşallah senin çocuğun var mı. Amh ve yaş kaçtı
Yok canım . 0.40 amh yolun yarısına az kaldı
Maşallah bende tüp bebek yaptirdim iki embriyo toplandı 5-6 yumurta oluştu ama içi bosmus. Gelişimi güzeldi ama tutmadıBenim 2,5 yıl önce 0,42 çıkmıştı. Hala adetlerim düzenli ve yumurtluyorum. Süreç o kadar hızlı olmuyor, strese girmemek lazım. Ben o amh ile hayıt kullanarak tüp bebekte 7 yumurta çıkardım, 5 embriyo yaptım.
Maşallah bende tüp bebek yaptirdim iki embriyo toplandı 5-6 yumurta oluştu ama içi bosmus. Gelişimi güzeldi ama tutmadı
Maydanoz suyu , adaçayı, Soğan suyu diyorlar ama ben denemedim .Adet gelmesi için kullandığınız yaptıgınız bişey varmı
Kaç yaşındasınızMerhaba, 14 yaşımda kendiliğimden ilk adet gördükten sonra bir daha kendiliğimden adet göremedim. Cyclo prognova veya trisequens ile adet görebiliyorum. FSH ve LH hormonlarım yüksek e2 değerim düşük. AMH 0.3 .Doktorlar hipergonotropik hipogonodizm teşhisi koydular. Benim gibi yaşayan var mı??