Bende 7 sene bundan önce erken Menepoz teşhisi konurdu. Bekarım,çocuğum yok .
Bu durum beni ruhsal açısından çok etkiledi .kendimi yaşlı his ediyorum .
Hap ile Adet görüyorum ama son zaman doktor 3 ay aralıksız kullanılan hap verdi . 3 ay içtim daha sonra yine bu hapı vermek istedi hal bu ki hap ile Adet görüyorum. Bu normal mi acaba ?
Doktorumu değişmek istiyorum.
Kac yasındasın acaba hıc adet gormedın mi birde hastalıgına erken menopoz mu dendi acabaBende 7 sene bundan önce erken Menepoz teşhisi konurdu. Bekarım,çocuğum yok .
Bu durum beni ruhsal açısından çok etkiledi .kendimi yaşlı his ediyorum .
Hap ile Adet görüyorum ama son zaman doktor 3 ay aralıksız kullanılan hap verdi . 3 ay içtim daha sonra yine bu hapı vermek istedi hal bu ki hap ile Adet görüyorum. Bu normal mi acaba ?
Doktorumu değişmek istiyorum.
Hormonlarınz nasıl adet duzeni amh fsh nasılbana da bugun erken menepoz teshisi koyuldu. 36 yasindayim. Triseguens yazildi bana da ama meme kanseri riski varmis kullansam mi bilemedim. Bir de bu ilaci ilk ne zaman baslayacagiz, adetin 5. gunu mu biliyor musunuz, sizler nasil basladiniz?
Ben cok yorumlamayi bilmiyorum ama menepoz dedi 2 doktor da. Menepoz oncesi bile degil. Yalniz ben adet goruyordum yine. Sadece son adetim uzun surdu ve hala arada damla kan geliyor ve ama cok acik renkli. Bu normal midir ki menepoza girerkenHormonlarınz nasıl adet duzeni amh fsh nasıl
Fsh,e2 degeriniz kac meselaBen cok yorumlamayi bilmiyorum ama menepoz dedi 2 doktor da. Menepoz oncesi bile degil. Yalniz ben adet goruyordum yine. Sadece son adetim uzun surdu ve hala arada damla kan geliyor ve ama cok acik renkli. Bu normal midir ki menepoza girerken
yani adetimde de bi problm yoktu sadece uzun surdugu icin dra gittim bu sonuc cikti. Hatta ultrasonla icine.yumurtalara bakti nerdeyse hic kalmamis dediHormonlarınz nasıl adet duzeni amh fsh nasıl
e2 78, fsh 65, hic anlamiyorum ki tam aciklamasiniFsh,e2 degeriniz kac mesela
Fsh ın 20 nün uzerinde olmaması gerek diye biliyorum e2 de dusuk olmalı ama sizin yuksek kist mi varsiz biliyorsaniz yorumlayabilir misiniz birazcik rica etsem
ols ultrasonla gorurdu degil mi? vcunku ozellikle sordum baska bisey var mi diye, yok dediFsh ın 20 nün uzerinde olmaması gerek diye biliyorum e2 de dusuk olmalı ama sizin yuksek kist mi var
Evet gorunurduols ultrasonla gorurdu degil mi? vcunku ozellikle sordum baska bisey var mi diye, yok dedi
Birsey sorabilir miyim, erken menepoz teshisi koyuldugunda truseguens ya da benzeri baska bi ostrojen ilaci yazmadi mi doktor? Erken menepozda ostrojen cok dusmus oluyor ya ondan merak ettim.Allah yardimcin olsun insallah gebe kalirsin sagliklaMerhaba arkadaslar
Bende sizinle bu konudaki daneyimimi paylasmak istedim.banada erken menopoz teshisi kondu sokturucu dahil ise yaramadi.fsh im77 di diger degerlerimde sikintiliydi.36 yasindayim sukur 1 cocugum var ama tekrar dusunuyorum.birde ben diyabet hastasiyim cikali 1 sene olacak bunu ozellikle yazdim cunku ben insulin degilde hap kullaniyodum 3 tane sonra buralarda gezerken bir kac kisinin yazdigi bitkisel tavsiyeleri okudum.civan percemi.aslan pencesi.hayit otu tohumu.gittim aktardan ucunude aldim karistirip ictim 2 kere azda olsa kendiliginden regl oldum .sonra insuline gectim insuline gecincede 3 ay normal oldum.simdi gebe kalirim diye umut ediyorum.allah herkese kolaylik versin cok zor
Yok bana 1 ay sonra gel dedi.ben o 1 ay icinde bu karisimlari denedim eger degerlerim dusmemis olsa baslayacakti.Birsey sorabilir miyim, erken menepoz teshisi koyuldugunda truseguens ya da benzeri baska bi ostrojen ilaci yazmadi mi doktor? Erken menepozda ostrojen cok dusmus oluyor ya ondan merak ettim.Allah yardimcin olsun insallah gebe kalirsin saglikla
anladim. Bol sifalar guzel gebelikler, ben de deneyebilirim ostrojen icinYok bana 1 ay sonra gel dedi.ben o 1 ay icinde bu karisimlari denedim eger degerlerim dusmemis olsa baslayacakti.
Insanladim. Bol sifalar guzel gebelikler, ben de deneyebilirim ostrojen icin
Ins sende sifa bulursun bu bitkileri burdan ogrendim ayri ayri yazmislardi.bende hepsini karistirdim ictim simdilik sifa oldu gibi bundan sonrasini bekleyip gorecegim .anladim. Bol sifalar guzel gebelikler, ben de deneyebilirim ostrojen icin
insallah canim hepimizeIns
Ins sende sifa bulursun bu bitkileri burdan ogrendim ayri ayri yazmislardi.bende hepsini karistirdim ictim simdilik sifa oldu gibi bundan sonrasini bekleyip gorecegim .