Menopoz Erken menopoz ve hamilelik!

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
slam arkadaşlar ben 34 yağındayım ve 6 aylık evliyim evliliğimin 2 ayı reglim gecikti dr. gittim herşey normal dedi 3. ayda yine gecikti hiçbirşey yapmadım dr. farlutal ilaç verdi kullanmadım ve 45. gün adet oldum. 4 ay yine gecikti ve ilacı kullandım oldu 3. gün dr. gittim hormon tahlili yaptırdım fsh değerim 23,5 çıktı. dr. normal dedi cleo progynova ilaç verdi kullan dedi tabiki ben fsh nedir bilmiyordum o arada ama siyah çıktığı için şüphelendim ve başka dr. gösterdim. o da erken menopoz dedi. bir sonraki ay ilaç kullanmadan regil ol tahlili tekrarlayalım dedi. o ay 27, gün regil oldum ve rahat edemedim başka dr. gittim. 3. günü yine tahlil yaptırdım ve fsh değerim 33,8 çıktı yükselmişti dr. bana hiç zaman kaybetme tüpbebek merkezine git vakit kaybedersen çocoğun olma şansını kaybedersin dede. istanbuldaki tübbebek merkezleriyle görüştüm ama hiç canımı sıkıp sitres yapmadım bu ay. dr. biriside tüpbebek şansın çok düşük ancak yumurta nakliyle hamile kalabilirsiniz demişti. o arada kk dan hayıt tohumunu okudum ve o ay düzenli olarak sabah akşam hayıt tohumunu kullandım. ve allahın izniyle bu ay hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum arkadaşlar allah hepinize nasip etsin.

canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve hayırlı bir bebiş nasip etsin . benimde fsh yüksek bende hayıta başladım ben hapını kullanıyorum sen tohumunu mu içtin. bu ay yumurtalıklarımda biraz hareket vardı.. hayıtın etkisi galiba...

amin canim insallah dualarimiz kabul olur.. bende 26 yasindayim ve erken menopozdayim bende su an sadece adet olabilmem icin ilac kullaniyorum.benimde fsh cok yüksek allah yardimcimiz olsun

uzun zamandır steye girmiyorum son durum hala muallaktayım.gelecekte neler olacak bilmiyorum.tahminde etmiyorum.bebeğim olacakmı yoksa yanlız geldim yanlız mı gidicem bilmiyorum.ben babamıda hiç görmedim doğmadan kaza geçirmiş vefat etmiş.yani bir yarım yok işte hayatta. cnm neyse sana hormonlarını ölçütürdünmü diye soracaktım ne zamandır adet sorunun var doktora gittin mi?

canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve hayırlı bir bebiş nasip etsin . benimde fsh yüksek bende hayıta başladım ben hapını kullanıyorum sen tohumunu mu içtin. bu ay yumurtalıklarımda biraz hareket vardı.. hayıtın etkisi galiba...

aminnnnn teşekkür ederim vanım. allah razı olsun allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inş. ben tohumunu kullandım canım. tohumunu demleyip sabah akşam aç içtim.a.s.

merhaba bu konuda 2009 tarihinde ekleyen bir arkadaş göremedim erken menepoz hakkında konuşacak kimse yokmu

merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve 10 aylık evliyim.adetim gecikince dr ye gittim ve erken menepoza girdiğimi söyledi.bende ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzülüyorum.allah hepimize yardım etsin.

slm nergis hanım beni de fsh 48 sanırım sizinki de yüksek ikiz bebek kaybettiginizi yazmışsınız hangi tedavi sonucu oldu

slm nergis benim de fsh yüksek ikiz bebek kaybettiginizi yazmışsınız sanırım sizin fsh yüksek hangi tedaviden sonra oldu

slm bende erken menepoza girdim FSH 48 nasıl tedavi oluyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

slm canım erken menepoza ilaç falan vermedi dr bana benimde fsh 24 dü bakalım bu ay yine yaptırcam tahlil kaç çıkacak hayıt tohumu iç canım faydasını görenler var benimde fsh 38 idi 24 e düştü bırakmıştım ben yine başladım hayırlısı allah hepimize yardım etsin canım

selam arkadaşlar a.sben iki haftadan beri k.k.deyim ama msjlarımı kimse görmüyor. ben 31 yaşındayım erken menopoza girdim aniden hayatım değişti. arkadaşlar doktorum bana cylo prgynova verdi.1haftadır kullanıyorum karnım şişti bunun yanında hayıt tohumu içiyorum ve incir suyu içiyorum. iki ay kullandıktan sonra fsh değerlerim kontrol edilecek. şu anda fsh değerim 105 lütfen :çok üzgünüm:bir kişide beni görsün artıkmafoldumben

selam arkadaşlar a.sben iki haftadan beri k.k.deyim ama msjlarımı kimse görmüyor. ben 31 yaşındayım erken menopoza girdim aniden hayatım değişti. arkadaşlar doktorum bana cylo prgynova verdi.1haftadır kullanıyorum karnım şişti bunun yanında hayıt tohumu içiyorum ve incir suyu içiyorum. iki ay kullandıktan sonra fsh değerlerim kontrol edilecek. şu anda fsh değerim 105 lütfen :çok üzgünüm:bir kişide beni görsün artıkmafoldumben

selam canım inanki ben görmedim hayıt tohumunu ne zamandır içiyorsun canım bak görürsün o düşürüyor bide soğan suyunuda içsene üzülme nolur sende bebkmi istiyorsun bziizm gibi çocuğun varmı canım?adetlerin nasıl düzenlimi? bu arada iyi bayramlar canım

CANIM BENIM KIYAMAM inanki gormedim canim gmolsun bebegin varmi bilmiyorum ama hepimizin derdi ayni ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAH BU KADAR KENDINI UZME NE OLUR bunlarin hepsi imtehan rabbim bizi siniyor sabredelim bakalim bak benimde 19 yildir bebegim yok yapmadigim icmedigim kalmadi sabir inan sabir benimde yasim 38 dr bana yumurtalarin bitti bitecek dedi acele etmen lazim dedi yani menepoz kapimi caldi ben evleneli 1 ay sonra tam 20 SENE OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKK DILE KOLAY NELER CEKTIM NELER AMA RABBIME HEP SUKRETTIM ASLA ISYAN ETMEDIM BUNDADA VARDIR BIR HAYIR NE YAPALIM TAKTIR ALLAHIN KISMETSE 7. migromu denicem KASIMDA ALLAH BUYUK INSEALLAH BU SEFER TUTAR BENI BIRAKMAZLAR RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN AMINNNNNNNNN:teselli:

selam canım inanki ben görmedim hayıt tohumunu ne zamandır içiyorsun canım bak görürsün o düşürüyor bide soğan suyunuda içsene üzülme nolur sende bebkmi istiyorsun bziizm gibi çocuğun varmı canım?adetlerin nasıl düzenlimi? bu arada iyi bayramlar canım

arkadaşlar bana msj atmışsınız ben yeni gördüm daha yeni anladım msj görmeyi:eek:klava: ama hala burdaysanız benim sorunum aynı ve güzel haberler okuyunca bile ağlıyorum inşallah herkes mutlu olur

kuze canım doktor ne diyor peki.üzülme sakın sağlık olsun.herşey olacağına varıyor.üzülünce değerin düşecekmi snki.
hayır daha fazla yükselir.
o yüzden hayıt tohumunu içmeye devam et.
civanperçemi aslan pençesi yeşil çay iç.
yürüyüş yap.
stres yapma.
düşecek merak etme canım.
şöyle de
ben öyle diyorum.
fsh ben sana yenilmicem senden daha güçlü ve akıllıyım.
fsh düşünce saklanan yumuşlarda ortaya çıkacak.
ve o zamanda bebişler gelecek allahın iznyle canım bu kadar basit
sakın kafana takma olurmu.
inanarak yap herşeyi.ben öyle yapıyorum.
siteyi incelediysen bir çok kişi hayıtla iyi sonuçlar almış.
hep olumlu düşün canım olurmu

kuze mrb bnde 25 yaşindayim fsh 102ydi.drlar erken menepoz demişti.ama bu ay tekrar tahlil yaptirdim ve fsh 9a düşmüş.şimdki dr.um birkaç ay normal gebelik gözleyelim olmazsa tüp bebek deneriz dedi.

kuze mrb bnde 25 yaşindayim fsh 102ydi.drlar erken menepoz demişti.ama bu ay tekrar tahlil yaptirdim ve fsh 9a düşmüş.şimdki dr.um birkaç ay normal gebelik gözleyelim olmazsa tüp bebek deneriz dedi.

canım fsh ını nasıl düşürdün 102 den 9 a yaptığın bişey varsa bize tarifini verebilirmisin canım?

canım fsh ını nasıl düşürdün 102 den 9 a yaptığın bişey varsa bize tarifini verebilirmisin canım?

dhea,l-arginine ve cyclo-progynova kullaniyorum cnm.doktorda çok şaşirdi.bana 20ye bile düşse tüp bebek deneyelim demişti.ve ilk zamanlr kdr kafama takmiyorum.allahim bu kdr umutlandiktn sonra inş.tekrar umutsuzluğa düşürmez.hepimize bi bebek nasip eder inş.

dhea,l-arginine ve cyclo-progynova kullaniyorum cnm.doktorda çok şaşirdi.bana 20ye bile düşse tüp bebek deneyelim demişti.ve ilk zamanlr kdr kafama takmiyorum.allahim bu kdr umutlandiktn sonra inş.tekrar umutsuzluğa düşürmez.hepimize bi bebek nasip eder inş.

canım inşallah sende en kısa zamnda bebeğine kavuşursun bana dr ilaç vermedi neden bilmiyorum 3 doktora gittim hiçbiri vermedi erken menepoz dediler ilaçla düşmezmi dedim düşse bile tekrar yükselir dediler ilaca gerek yok dediler bende anlamdım şimdide duyduğum bütün şifalı otları yapıyorum bakalım ne olacak canım Allahım sana bizlere hepimize annelik duygususunu tattırır inşallah canım sağol verdiğin bilgiler içinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canim benim banada drlar ilaç vermemişti.ben ankarada bi dr ye gittim o verdi bu ilaçlri.bu içtğm ilaçlarda yari bitkisel balik yaği içerlyor dhea.birde dr benden kan aldi ve yurt dişina yolladi.sonuç yumurtaliklarin %33 ü çalişiyor.%5in altina yapilck birşey yokmuş.benim sadece fsh değl Lh ve e2 de normale döndü.allahim inş.hepimize bebek nasip eder.senin fsh kaçti.

X