- 7 Eylül 2008
- 156
- 4
- 45
slam arkadaşlar ben 34 yağındayım ve 6 aylık evliyim evliliğimin 2 ayı reglim gecikti dr. gittim herşey normal dedi 3. ayda yine gecikti hiçbirşey yapmadım dr. farlutal ilaç verdi kullanmadım ve 45. gün adet oldum. 4 ay yine gecikti ve ilacı kullandım oldu 3. gün dr. gittim hormon tahlili yaptırdım fsh değerim 23,5 çıktı. dr. normal dedi cleo progynova ilaç verdi kullan dedi tabiki ben fsh nedir bilmiyordum o arada ama siyah çıktığı için şüphelendim ve başka dr. gösterdim. o da erken menopoz dedi. bir sonraki ay ilaç kullanmadan regil ol tahlili tekrarlayalım dedi. o ay 27, gün regil oldum ve rahat edemedim başka dr. gittim. 3. günü yine tahlil yaptırdım ve fsh değerim 33,8 çıktı yükselmişti dr. bana hiç zaman kaybetme tüpbebek merkezine git vakit kaybedersen çocoğun olma şansını kaybedersin dede. istanbuldaki tübbebek merkezleriyle görüştüm ama hiç canımı sıkıp sitres yapmadım bu ay. dr. biriside tüpbebek şansın çok düşük ancak yumurta nakliyle hamile kalabilirsiniz demişti. o arada kk dan hayıt tohumunu okudum ve o ay düzenli olarak sabah akşam hayıt tohumunu kullandım. ve allahın izniyle bu ay hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum arkadaşlar allah hepinize nasip etsin.
canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve hayırlı bir bebiş nasip etsin . benimde fsh yüksek bende hayıta başladım ben hapını kullanıyorum sen tohumunu mu içtin. bu ay yumurtalıklarımda biraz hareket vardı.. hayıtın etkisi galiba...