Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben 3-4 ay sonra kendiliğimdn adet gördüm.zaten sürekli drlar ilaç veriyorlrdi.aylik değerlere bakmak için.dhea yi falanda 2 aydir kullaniyorum.senin kaç fsh.kaç yaşindasin.OZBIL canım peki sen kendin adet olabiliyormuydun.kaç ayda 102 den 9 a düştü merak ettim bende 3 aydır cyclo kullanıyorum dhea ama benim hiç düşmedi nedense anlamadım bende.çok üzülüyorum
kuze mrb bnde 25 yaşindayim fsh 102ydi.drlar erken menepoz demişti.ama bu ay tekrar tahlil yaptirdim ve fsh 9a düşmüş.şimdki dr.um birkaç ay normal gebelik gözleyelim olmazsa tüp bebek deneriz dedi.
yaaa ben burda duyuyorum herkesin fsh ı yüksek ve hamile kalmışlar çok seviniyorum canım allah bizlerede nasip eder inşallah böyle kendiliğinden allahım ne güzel olur yaaa allah herkesiin gönlüne göre versin
cylo ilacı bittikten sonra 5. gün adet oldum 2. günde ağrılardan dolayı ayakta bile duramadım acaba böyle durumlar oluyor muydu bu arada soğan kürü ve incir kürü uyguladın mı? benim bir oğlum var herşey yolundaydı anlayacağın hayatın bir istikrarı yok inşallah hrkes kendi muradını yaşar