Menopoz Erken menopoz ve hamilelik!

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
ALLAH yardımcımız olsun bende 36 yasındayım erken menopoz teshısı konduu yarın tatlıllerımı baska bı dr goturecem bakalım hayırlısı oo ne dıyecekk

OZBIL canım peki sen kendin adet olabiliyormuydun.kaç ayda 102 den 9 a düştü merak ettim bende 3 aydır cyclo kullanıyorum dhea ama benim hiç düşmedi nedense anlamadım bende.çok üzülüyorum

OZBIL canım peki sen kendin adet olabiliyormuydun.kaç ayda 102 den 9 a düştü merak ettim bende 3 aydır cyclo kullanıyorum dhea ama benim hiç düşmedi nedense anlamadım bende.çok üzülüyorum
Cnm ben 3-4 ay sonra kendiliğimdn adet gördüm.zaten sürekli drlar ilaç veriyorlrdi.aylik değerlere bakmak için.dhea yi falanda 2 aydir kullaniyorum.senin kaç fsh.kaç yaşindasin.

opuyorumnanaktan
kuze mrb bnde 25 yaşindayim fsh 102ydi.drlar erken menepoz demişti.ama bu ay tekrar tahlil yaptirdim ve fsh 9a düşmüş.şimdki dr.um birkaç ay normal gebelik gözleyelim olmazsa tüp bebek deneriz dedi.

öncelikle tebrik ederim:dance: gerçekten seni okuduğum zaman inşallah herkes senin gibi sevinir. ben de birden balıklama menapoz evresine atlayanlardanım bu dhea dediğiniz kürle mi ilgili ben ilk kez okuyorum tam olarak neler yaşadığını ve neler yaptığını yazarsan çok memnun olurum belki faydası olur :teselli:

[QUOTE=kuze;956619 canim dhea balik yaği içeren bir ilaç.bende evlndim 3 ay sonra böyle bir rahatsizliğim old.duydum.dünya başima yikildi.sonradan aliştim ve kabullendim fakat hiçbir zaman umutsuzluğa kapilmadim.artik çok fazla düşünmüyorum.allah nasip ederse olur dlyorum.dr.um bir hastasi varmiş.35 yaşindaymiş fsh 80 miş ve doğal yollardan hamile kalmiş.verici allah umutsuzluğa düşme.allah hepimize yardim etsin.

opuyorumnanaktan
cylo ilacı bittikten sonra 5. gün adet oldum 2. günde ağrılardan dolayı ayakta bile duramadım acaba böyle durumlar oluyor muydu bu arada soğan kürü ve incir kürü uyguladın mı? benim bir oğlum var herşey yolundaydı anlayacağın hayatın bir istikrarı yok inşallah hrkes kendi muradını yaşar:emir_bebek:

OZBIL canım ben 33 yaşındayım fsh 50-60 -70 değişiyor hep benimde.

senin söylediğin doktorunun 80 fsh la hamile kalan hastası kendi regl olabiliyor muymuş acaba.neler yapmış ne içmiş kaç yaşındaymış bilgin varmı canım.doktorun biliyorsa öğrenebilir misin?demekki doktorun iyi.

oda buraya yazsa çok seviniriz.bizlerede umut olur.bunu iletebilir misin doktoruna.ya da doktoru biliyordur sanab ilgi versin sen yaz canım neler yaptıklarını adet olabiliyor muydu ilaçsız.

merhaba arkadaşlar bende 33 yaşındayım ve doktorum erken menopoz ddi.ben tüp bebekle nasılsa olur en kötü ihtimalle derken.doktor tüm umutlarımı yıktı.ama ben yılmayacağım.bitkileri deniycem.menopzu yenip hamile kalan arkadaşlarla konuşmak istiyorum.neler yaptılar.ne olursunuz banada yardımcı olunn...

Arkadaşlar moral bozmak istemem ama, fsh yüksek olupta hamile kalan bayanlarda bir iki tanede olsa şans eseri yumurta kalmıştır, öyle olmuştur...

Benim gibi yumurtası hiç görünmeyenler için sanıyorum durum daha vahim :KK43: 22 yaşında erken menopoza girdim, şuan 24 yaşındayım... Offf ki ne of...

öncelikle sorunum erken menopoz, 28 yaşındayım, fsh yüksek. arkadaşlar ben bulunduğum şehirdeki eczanelerde cyclo progynova bulamıyorum, gelcek diyolar 1 haftadır bir türlü gelmiyor. onun yerine ne kullansam daha iyi, mesela climen, divina, trisequens'ten hangisini kullanayım, climen ve divina 'nın doğum kontrol özelliği varmı biliyormusunuz?

merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde problemim de aynı erken menopoz 5 yıl önce doktorum böyle soylemişti. alışmaya çalışıyorum hala:KK43:

merhaba canım bneim de fsh değerim çok yüksek.ama ben hayıt falan içiyorum fsh yi düşürmek için.hiç yumurta kalmaadı mı dedi sana doktorun..

bir doktora mı gittin,sadece.ilaç kullanıyomusun adet oluyomusnnn ve kaç yaşındasın canım.erken menopozun dönüşü olabiliyo deniyor.ben umudumu yitirmedim.sen neden bu kadar çabuk kabullendin

Ben umudumu yitirdim yaa mafoldumben
Çok olumsuz bakıyorum...
Niye niye diyip duruyorum...:gitme:

Yelizcim,bende de hiç yumurta yok. Yumurtayı üretmek ise ilaçlardan olacak şey değil, resmen bir mucize...Dediğin doğru, ümidi yitirmemek gerek...

%5 geri dönüşüm var evet, ama benim fsh çok yüksek ve banada doktor hiç yumurta kalmadığını söyledi...

benim ki de çok yüksek canım 50.44 ve yaşım 33 .asla anne olamıcam düşüncesi beni çıldırtıyo...bunu düşünmek yerine umud ediyorum canım..allah büyük.hayırlısıyla biyerlerden bi yumurta çıkıcak inşallahh...sen neler yapıyosun tatlım.ben hayıt içiyorum,soğan suyu...bal tarçın çörek otuu...belki de daha önce konustuk bunları bilmiyorum canım.konustuysak kusura bakma,malum kafam çok çalışmıyo bu günlerde...

slm kızlar morelinizi bozmayın ne olur benimde hep fsh şimdiye kadar 8 altındaydı bu ay yapıldı test 21 çıkmış dr hemen tüp dedi bu bir işarettir dedi bize ben 37 yaşındayım hayıt içiyorum civanperçemi ne bulursam ne duyarsam içiyorum bu ara 21 olması çokmu kötü sizce

canım doktorun yumurta gördüyse o kadar kitü değil durumun.hemen tüp bebek yaptırırsın.

Ben daha açıkcası birşey içmedim yani kür anlamında.

Yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla bunlardan pek fayda gören yok.

Soğan suyu falan rahimi temizliyor,o anlamda faydaları var. Ama sonuçta yumurta tohumu değil ki bu :kedi:

Fayda görenlerde eminim yumurtaları vardır, o anlamda fayda görmüştür.

Ama tabi denemek lazım...Canım benim yaşım 24, fsh 45lerde. Cyclo progynova kullanıyorum.

Ayrıca ben hayıt tohumunun östrojen hormonunu düşürüyor diye biliyorum.

Halbuki bizim östrojene ihtiyacımız var canım...

Valla kafam karıştı...

X