Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insallah dualarimiz kabul olur.. bende 26 yasindayim ve erken menopozdayim bende su an sadece adet olabilmem icin ilac kullaniyorum.benimde fsh cok yüksek allah yardimcimiz olsun
xhüzünxösenin fsh kaç yumurtan varmı?
Arkadaşlar benim dün aşılamam oldu 10 dak .dinlendim hastanede sonra hastaneden çıkınca hafif kanamam oldu doktoru aradım normal dedi sizdede kanama oldumu acaba. bu herkeste oluyormu sadece bendemi merak ettim cevap yazarsan sevinirim.benim gibi olnalr yazsın lütfen acilllll. ve şu an hiç ağrım yok sancı yok gayet normal herşey
Canim sakin üzülme bak benim yaşim 32 bana bile doktor yaşin genç aşilama yapti ama devlet hastanesinde daha kizken fsh değerim yüksek çikti bana çocuğun olmaz dediler.ama ben yinede uğraşiyorum fsh değerin kaç peki o önemli eğer 12 den büyük çiktiysa sende doktoruna sor normal yolla bebeğim olurmu ben hayit tohumu içtim 1 ay 64 olan değerim 49 indi çabaliyorum işte senin yaşin daha da geçn üzülme ama iyi bir doktor bul bence erken menopoz değil senin ama sen yinede tedbirini al iyi bir doktor bul tedavini ol ben derim ama sakin korkma tamammi canim benim aşilamam pazar yapildi bak ben adet bile olamiyorum ilaçla oluyordum ama yikilmiyorum çabaliyorum inş. Allahta çabalarimizi boşa çevirmez diye düşünüyorum ok canim çok öptim bye şimdilik
Iyi bence sakin stres yapma olur bak görürsün tamam canim fsh 10 çok iyi nazar değmesin doğal yolla bile hamile kalirsin sen bence stres yapma ok öptüm canim bye