Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar benim sorunumda ok büyük burda gelenlde benden büyüksünüz ben bekarım ve fsh hormonun 100 ün üstünde ilaç kullanıyorum clımen die sadece düzenli adet görmemi sağlıyo moralimi bozmamaya çalışıyorum tabiki ama 22 yaşındayım bekarım ne yapacıgım bilmiyorum.kullandığım ilaçdan dolayımı bilmiyorum ama bu sıralar bide göğsümde kist çıktı onun içinde ayrı bi ilaç kullanıyorum sizce düzelirmi bu durum yoksa böle devam edermi....herkesle konuşamıyorum bu konuyu burdan sizlerden destek bekliyorum yardım edebilirseniz çok mutlu olurum....
HERHESE TEŞEKKÜR EDERİM
slm arkadaşlar benim sorunumda ok büyük burda gelenlde benden büyüksünüz ben bekarım ve fsh hormonun 100 ün üstünde ilaç kullanıyorum clımen die sadece düzenli adet görmemi sağlıyo moralimi bozmamaya çalışıyorum tabiki ama 22 yaşındayım bekarım ne yapacıgım bilmiyorum.kullandığım ilaçdan dolayımı bilmiyorum ama bu sıralar bide göğsümde kist çıktı onun içinde ayrı bi ilaç kullanıyorum sizce düzelirmi bu durum yoksa böle devam edermi....herkesle konuşamıyorum bu konuyu burdan sizlerden destek bekliyorum yardım edebilirseniz çok mutlu olurum....
HERHESE TEŞEKKÜR EDERİM
canım yeşil çay iç.hayıt tohumu iç hayıt tohumu dengeliyor hormaonları ben de içiyorum sürekli işyerinde yeşil çay.üzülme sen gençsin geri dönüş olur.vardır muhakkak yumurtaların hormonlu şeyler yeme. yürüyüş yap bol bol.herşeyi mevsiminde tüket düzelir canım. ben de yapıorum bunları yılmadan ve düzeleceğime inanıyorum gelişme olursa bende yazıcam kesinlikle canım ok.üzülmek yok sözmü umutçum
sağolasın cnm hayıt tohumu aldım onu nasıl yapacağım ben ya çay gibi demleyipmi içeçeğim.bu geri dönüş nasıl oluyor acaba ya ekstra bi tedavimi kullanılıyorki ben şuan düzenleyiciye başlayacağım.allahtan ümit kesilmezmiş dua edelim ve bekleyelim görelim.sen yardım et bize yarabbim..:Saruboceq: