Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
allah razı olsun micracım.geçen ay güzel gitti de.yalnız transfer aşamasına gelemedik maalesef.kısmet değilmiş demek.

inşşş bu ay kendimiz denicez artık rabbimde izin verirse belkide bebiş doğal gelir bellimi olur :)

selam bende 42 yaşındayım doktor menapoza girmişin dedi .annem teyzem 50 sinde menapoz oldu. benim hormon testimde tsh 1,2665fsh 71,90 birde prolaktin var 9,36 amabaşkada birşey yok e2 nedir anlamadım. benim teste niye yok:KK60:

selam bende 42 yaşındayım doktor menapoza girmişin dedi .annem teyzem 50 sinde menapoz oldu. benim hormon testimde tsh 1,2665fsh 71,90 birde prolaktin var 9,36 başkada birşey yok e2 nedir anlamadım. benim teste niye yok:KK60:

E2 östrojen oluyor canım.doktorun onu istememiştir.ama oda önemli bir hormon.diğer sefer onu da ölçtür adetliyken

selam bende 42 yaşındayım doktor menapoza girmişin dedi .annem teyzem 50 sinde menapoz oldu. benim hormon testimde tsh 1,2665fsh 71,90 birde prolaktin var 9,36 başkada birşey yok e2 nedir anlamadım. benim teste niye yok:KK60:

fsh çok yüksek doğal olarak erken menapoz oluyor.e2 vücutta azalınca ya da bitince yumurtlama olmuyor ve menapoza giriyoruz.Ama belki de sizin menapozunuz tiroid ya da prolaktine bağlıdır diye doktor onlara da bakmış.

allah razı olsun micracım.geçen ay güzel gitti de.yalnız transfer aşamasına gelemedik maalesef.kısmet değilmiş demek.

inşşş bu ay kendimiz denicez artık rabbimde izin verirse belkide bebiş doğal gelir bellimi olur :)

çok iyi semoş ,valla çok sevindim 2011 uğurlu gelir bebeğini kucağına alırsın inşallah.hiç yumurtası yokken benim görümcem 2 kez hamile kaldı.Ve bebişi oldu.

Soya sütüyle bu at çok düzenli adet oldum.Denemekte fayda var Adaçayından daha etkili geldi bana.

Micra canım soya sütünü nerden alıyorsun ve nasıl kullanıyorsun.aktarlardamı var.canım merak ettim

micra canım nasıl görümcen hiç yumurtası yokken hamile kaldı canım.başkasının yumurtasınımı aldı.adet olmuyor muydu canım.

neler yaptı görümcen micracım ve kaç yaşındaydı.
biraz anlatırmısın canım

inşşş bizde hamile kalırız bu çabalarımızla

Evet, 22 yaşındayken erken menopoz olduğumu öğrendim... :KK5: Şimdi 25 yaşındayım.

HRT almaya başladım. 6 aydır deneme amaçlı almadım...Sebebine gelince, endokrinde güvendiğimiz bir prof.a göründüm. "Kesin menopoz tanısı için bir kadının 6 ay boyunca hiç adet görmemesi gerekiyor" demişti. "6 ay kullanma ilacı,bakalım kendiliğinden olacakmısın" dedi.

Şükür ki ben bu 6 ay içinde 3 ayda 1 adet oldum... Yani bu 6 ay sürecinde 2 defa kendiliğimden adet gördüm. Biraz daha bekliyorum bu ay için,bakalım olabilecekmiyim tekrardan.:KK59:

Benim fsh 42 falandı...Bitki küründen sonra 72lere fırladı. :KK43:

1-2 hafta sonra tekrar görüşmeye gideceğim. Bakalım neler söyleyecek...

Soya sütünüde abartmadan içmeyi,en azından bir denemeyi düşünüyorum.

Hım bu arada benim eşim doktor, ona bu konuyu soruşturmasını (soya sütü içeriğini) isteyeceğim...:85:

Siz kaç yaşındasınız ve ne kadar zamandır erken menopoz tanısı koyuldu size?

cnm bende 23 yaşındayım endokrinoloji hakkında bılgı verırmısın ben gıdıcem ama hıcbır bılgım yok doktorda ıyı bır dktor arıyorum araştırıyorum bursada olursa benım ıcın uygun olacak normal bır zmandam gıdılıyor endokrinolojiye adet durumu faln gerekıyormu bılgılendırırsen sevınırım.rabbim yardımcımız olsun..

micra canım nasıl görümcen hiç yumurtası yokken hamile kaldı canım.başkasının yumurtasınımı aldı.adet olmuyor muydu canım.

neler yaptı görümcen micracım ve kaç yaşındaydı.
biraz anlatırmısın canım

inşşş bizde hamile kalırız bu çabalarımızla

Semoşcum görümcem kendi yumurtasıyla hamile kaldı.Adet olmuyordu ama çok fazla bitkisel gitti.Sürekli bitki çayı demledi özellkle civan perçemini her gün içti.Bu arada da hormon kullandı.Climen diye bir ilaç kullandı ama ilaç aldığı dönemlerden değil özellikle bitkilerden çok fayda gördüğünü söylüyordu.43 yaşında doğum yaptı canım.Önce tüp bebek yaptı tutmadı.Sonra kendi kendine hamile kaldı.

Micra canım soya sütünü nerden alıyorsun ve nasıl kullanıyorsun.aktarlardamı var.canım merak ettim

Soya sütünü migrostan alıyorum canım.Doğal olanını alıyorum.İçerisinde acaip östrojen var.vücuduna östrojen girmeliki düzenli adet olabilesin.Ben bu ay oldum.

Micracım soya sütünü günde kaç defa içtin canım.ve nasıl kullandın.yazabilir misin canım.
Nasıl içmemiz gerekiyor ve nasıl içiliyor soya sütü

Micracım soya sütünü günde kaç defa içtin canım.ve nasıl kullandın.yazabilir misin canım.
Nasıl içmemiz gerekiyor ve nasıl içiliyor soya sütü

Günde bir büyük bardak içebilirsin ya da 2 kupa sabah,akşam.Normal süt gibi kutuda satılıyor Semoş.

O gün Ahmet Maranki çıkmıştı tv ye hayıt tohumunu 6 ay kullanmak gerektiğini söyledi arkadaşlar.Ben tam tersini düşünüyordum ama hormon düzenleyici olduğu için diğer çayların yanında onu da tüketin dedi.

Yok micracım almadım soya sütü.çok fazlada aramadım açıkçası.hayıt kullanıyorum ben her gün.inşşş düşer fsh

çok iyi semoş ,valla çok sevindim 2011 uğurlu gelir bebeğini kucağına alırsın inşallah.hiç yumurtası yokken benim görümcem 2 kez hamile kaldı.Ve bebişi oldu.

:) hiç yumurtası olmaz diye birşey yok. Hamile olabilmek için kaliteli bir adet yumurta ve 1 adet kaliteli yumurta olması gerekli.
genç yaşta yumurtası tükenmiş bayanlar, çok nadir de olsa bazı aylar yumurta üretebiliyor..o da o aya rastlamış demek ki...

:) hiç yumurtası olmaz diye birşey yok. Hamile olabilmek için kaliteli bir adet yumurta ve 1 adet kaliteli yumurta olması gerekli.
genç yaşta yumurtası tükenmiş bayanlar, çok nadir de olsa bazı aylar yumurta üretebiliyor..o da o aya rastlamış demek ki...

pardon 1 adet kaliteli yumurta ve 1 adet kaliteli sperm olması gerekli=Bebek

Semoşcum görümcem kendi yumurtasıyla hamile kaldı.Adet olmuyordu ama çok fazla bitkisel gitti.Sürekli bitki çayı demledi özellkle civan perçemini her gün içti.Bu arada da hormon kullandı.Climen diye bir ilaç kullandı ama ilaç aldığı dönemlerden değil özellikle bitkilerden çok fayda gördüğünü söylüyordu.43 yaşında doğum yaptı canım.Önce tüp bebek yaptı tutmadı.Sonra kendi kendine hamile kaldı.

merhaba, görümceniz civanperçemini sabah akşam aç karnına mı içti?yoksa daha mı fazla içti?Bir de başka kullandığı bitki varmıydı?

X