Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende 42 yaşındayım doktor menapoza girmişin dedi .annem teyzem 50 sinde menapoz oldu. benim hormon testimde tsh 1,2665fsh 71,90 birde prolaktin var 9,36 başkada birşey yok e2 nedir anlamadım. benim teste niye yok
allah razı olsun micracım.geçen ay güzel gitti de.yalnız transfer aşamasına gelemedik maalesef.kısmet değilmiş demek.
inşşş bu ay kendimiz denicez artık rabbimde izin verirse belkide bebiş doğal gelir bellimi olur :)
Evet, 22 yaşındayken erken menopoz olduğumu öğrendim... Şimdi 25 yaşındayım.
HRT almaya başladım. 6 aydır deneme amaçlı almadım...Sebebine gelince, endokrinde güvendiğimiz bir prof.a göründüm. "Kesin menopoz tanısı için bir kadının 6 ay boyunca hiç adet görmemesi gerekiyor" demişti. "6 ay kullanma ilacı,bakalım kendiliğinden olacakmısın" dedi.
Şükür ki ben bu 6 ay içinde 3 ayda 1 adet oldum... Yani bu 6 ay sürecinde 2 defa kendiliğimden adet gördüm. Biraz daha bekliyorum bu ay için,bakalım olabilecekmiyim tekrardan.
Benim fsh 42 falandı...Bitki küründen sonra 72lere fırladı.
1-2 hafta sonra tekrar görüşmeye gideceğim. Bakalım neler söyleyecek...
Soya sütünüde abartmadan içmeyi,en azından bir denemeyi düşünüyorum.
Hım bu arada benim eşim doktor, ona bu konuyu soruşturmasını (soya sütü içeriğini) isteyeceğim...:85:
Siz kaç yaşındasınız ve ne kadar zamandır erken menopoz tanısı koyuldu size?
micra canım nasıl görümcen hiç yumurtası yokken hamile kaldı canım.başkasının yumurtasınımı aldı.adet olmuyor muydu canım.
neler yaptı görümcen micracım ve kaç yaşındaydı.
biraz anlatırmısın canım
inşşş bizde hamile kalırız bu çabalarımızla
Micra canım soya sütünü nerden alıyorsun ve nasıl kullanıyorsun.aktarlardamı var.canım merak ettim
Micracım soya sütünü günde kaç defa içtin canım.ve nasıl kullandın.yazabilir misin canım.
Nasıl içmemiz gerekiyor ve nasıl içiliyor soya sütü
Günde bir büyük bardak içebilirsin ya da 2 kupa sabah,akşam.Normal süt gibi kutuda satılıyor Semoş.
çok iyi semoş ,valla çok sevindim 2011 uğurlu gelir bebeğini kucağına alırsın inşallah.hiç yumurtası yokken benim görümcem 2 kez hamile kaldı.Ve bebişi oldu.
:) hiç yumurtası olmaz diye birşey yok. Hamile olabilmek için kaliteli bir adet yumurta ve 1 adet kaliteli yumurta olması gerekli.
genç yaşta yumurtası tükenmiş bayanlar, çok nadir de olsa bazı aylar yumurta üretebiliyor..o da o aya rastlamış demek ki...
Semoşcum görümcem kendi yumurtasıyla hamile kaldı.Adet olmuyordu ama çok fazla bitkisel gitti.Sürekli bitki çayı demledi özellkle civan perçemini her gün içti.Bu arada da hormon kullandı.Climen diye bir ilaç kullandı ama ilaç aldığı dönemlerden değil özellikle bitkilerden çok fayda gördüğünü söylüyordu.43 yaşında doğum yaptı canım.Önce tüp bebek yaptı tutmadı.Sonra kendi kendine hamile kaldı.