Kadriye34 canım nasıl çıktı menopozdan.bende kullandım çıkamıyorum menopozdan canım.nasıl yaptı bu soğan kürünü.kaç gün ve kaç ay kullandı canım biraz ayrıntılı yazarmısın
Semos hanım, annem birkaç doğum kadın uzmanına gittiği halde sonuç alamayınca bizde şifamızı alternatif tıpta aramaya niyet ettik. Hamdolsun annem soğan kürünü kullanmaya başladıktan 2 ay sonra netice aldı.. Halende devam ediyor bende düzenli olarak içiyorum,(hayatım boyunca soğan yememiş biri olarak, tadı kötü diyen arkadaşlara tavsiyem, sağlığımız damak tadımızdan çok çok önemli) çünkü soğan kürü menopozun yanı sıra tüm yumurtalıkları temizliyor,adeti düzene sokuyor vs..
Size kısaca nasıl yaptığımızı tarif edeyim..
Kuru beyaz soğanı 4-5 parçaya bölüp,kaynamakta olan 2 bardak klorsuz suda 5 dk kaynatıyoruz. (Soğanı doğrarken lütfen sadece üst kabul kısmını kesin,çünkü soğandaki en etkili kısım en dışa olan kısmıdır..) 5 dakikayı geçirmememiz çok önemli. kaynadıktan sonra ocaktan alıp ılımaya bırakıyoruz,ılıdıktan sonra süzüp içiyoruz. Bunu günde 2 kez yemekten yarım saat önce kullanıyoruz... 15 gün yapıp ara veriyoruz diğer ay devam ediyoruz..
(Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.)
Sabırla düzenli uygularsanız sonuç alırsınız inşAllah.. Allah şifanızı versin..