Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
merhaba, görümceniz civanperçemini sabah akşam aç karnına mı içti?yoksa daha mı fazla içti?Bir de başka kullandığı bitki varmıydı?

Merhaba,görümcem civan perçemi de dahil pek çok bitkiyi içiyordu.Evi doğa eczanesi gibi olmuştu.32 yaşında menapoza girdi ama 43 yaşında doğum yaptı.Şimdi 3 yaşında minik bir kızı var.Ama civan perçemini çok içti.Daha öncesine yumurta için bir sürü hormon iğnesi oldu.Tüp bebek denemesi erken doğumla sonuçlandı.Ama 3 aysonra kendiliğinden hamile kaldı.Sen kaç yaşındasın Zümrütyeşili?Bebek yokmu?

merhaba, görümceniz civanperçemini sabah akşam aç karnına mı içti?yoksa daha mı fazla içti?Bir de başka kullandığı bitki varmıydı?

Herhangi bir zaman diliminde diil,canı ne zaman isterse o zaman içti.Ama aç karnına içilmez herhalde mideyi bulandırabilir.

Merhaba,görümcem civan perçemi de dahil pek çok bitkiyi içiyordu.Evi doğa eczanesi gibi olmuştu.32 yaşında menapoza girdi ama 43 yaşında doğum yaptı.Şimdi 3 yaşında minik bir kızı var.Ama civan perçemini çok içti.Daha öncesine yumurta için bir sürü hormon iğnesi oldu.Tüp bebek denemesi erken doğumla sonuçlandı.Ama 3 aysonra kendiliğinden hamile kaldı.Sen kaç yaşındasın Zümrütyeşili?Bebek yokmu?

merhaba, ben 34 yaşına girdim.Bebeğim yok.3 senedir uğraşıyoruz.adet düzensizliği erken menapoz fsh yüksekliği var.3 yıldır yumurta da üretemiyordum.kaplıca sayesinde adet oldum ve 1 adet yumurta ürettim.döllendi.embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdi ilaç kullanmıyorum.civanperçemli çay içmeye başladım.ama aktarcı sabah akşam aç karnına içeceksin dedi.o yüzden soruyorum.
yani bu civanperçemli çayı istediğimiz zaman içebiliyormuyuz?

merhaba, ben 34 yaşına girdim.Bebeğim yok.3 senedir uğraşıyoruz.adet düzensizliği erken menapoz fsh yüksekliği var.3 yıldır yumurta da üretemiyordum.kaplıca sayesinde adet oldum ve 1 adet yumurta ürettim.döllendi.embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdi ilaç kullanmıyorum.civanperçemli çay içmeye başladım.ama aktarcı sabah akşam aç karnına içeceksin dedi.o yüzden soruyorum.
Önemli olan bu çayları içmek canım.Ben de adaçaylı,civan perçemli çayların çok faydasını gördüm.Adetlerim düzene girdi.8 ay gayet iyiydi sonra düzen bozuldu.Şimdi soya sütü içiyorum.Gayet iyi geldi.Benim acaip sıkıntılarım oluyordu.Onlar geçti.

Yaşın daha çok genç onun için telaşlanma canım.İnanki 47 yaşında bile doğuranlar var ve bu insanlar sıfır yumurtadan bu duruma geliyorlar.En küçük folikülü bile değerlendiriyor artık doktorlar emin ol.

Arkadaşlar yaşınız gençse korkmayın çünkü vücut bir süre sonra kendini toparlıyor.Benim ablam bile menapoza 48 yaşında girdi,o sene spora başladı ve tekrar o yaşta adet gördü.Mutlaka bir şey sebep oluyor ve geri dönüş gerçekleşiyor.

Doktorun açıklaması rahim kasları kuvvetlendi ve beyin tekrar yumurtlama emri verdi şeklinde oldu.Çok ilginç ama her şey beyinde bitiyor.

Bende 4 sene önce fsh 80 çıktı, evlendim 6 ay doğum kontrol hapı kullandım hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım, bence sorun psikolojik... Yaşım 34 ve 1.5 yaşında oğlum var. Bende gene rahatsızlık başladı bu sefer fshım 107 çıktı. Meapozu kabul etmiyorum beynime öyle bir mesaj göndermiyorum.Doktorlara inanmayın fsh birden düşebiliyor. Tamamen telkinle alakalı secret yapın:)

Bende 4 sene önce fsh 80 çıktı, evlendim 6 ay doğum kontrol hapı kullandım hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım, bence sorun psikolojik... Yaşım 34 ve 1.5 yaşında oğlum var. Bende gene rahatsızlık başladı bu sefer fshım 107 çıktı. Meapozu kabul etmiyorum beynime öyle bir mesaj göndermiyorum.Doktorlara inanmayın fsh birden düşebiliyor. Tamamen telkinle alakalı secret yapın:)
Katılıyorum canım,kabullenmek artık ben böyleyim ve böyle yaşamak zorundayım anlamına geliyor.Oysaki sorun sadece çocuk sahibi olmak değil aynı zamanda sağlıklı bir hayatda yaşayabilmek.30 yaşında menapoza girmek demek 50 yaşında iskeletin çökmesi demekmiş arkadaşlar.Bunun için önce kendinizi düşünerek mücadele edin,çocuk nasıl olsa olur.Ben 37 yaşımdan beri mücadele ediyorum ve en azından 48 yaşıma kadar bu sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

mrb bayanlar bende erken menopoz belirtilerini fazlasıyla taşıyan biriyim yaşım daha 23 1,5 senedr evliyim 6 ayda bir adet görüyorum doktorum östorojen hormonun az dedi araştırdım bu menopoz beliritisymiş çok korktu uykularım kaçtı.bebek tedavisi için gitmiştim zaten polikistik over hastayım onunda adet olamamamda büyük etkisi var haliyle ovulasyon olmuyor ve gebelikte çok zorlaşıyor.doktorum biraz bekleyelim demişti daha önce ama smeer testinden yani östorojenimn az olduğunu gördükten sonra hemen adetini söktür ve gel dedi korktum çok.ama burdakileri okuyunca birazcık rahatladım.benim gibi yaşı genç ve sonradan düzene girmiş birivarmı acaba??

kızlar soğan kürünün 3. ayının 10 günlük kısmına yarın başlıycam..1. ay 15 gün, 2.ay 10 gün kullandım..Ama hala bir cevap vermedi.. İstikrarlı kullanıp 3.aydan sonra adet olan var mı aramızda?

kızlar soğan kürünün 3. ayının 10 günlük kısmına yarın başlıycam..1. ay 15 gün, 2.ay 10 gün kullandım..Ama hala bir cevap vermedi.. İstikrarlı kullanıp 3.aydan sonra adet olan var mı aramızda?

ben geçen sene ilk denemede 10 gün kullanıp adet olmuştum.Ondan sonraki ay denedim ama adet olamadım.
Geçen ay civanperçemi çayı içtim.adet olamadım.Şimdi de soğan suyu kullanıyorum.cuma günü bitiyor.ama tık yok.doktorum tekrar 3 ay hapa başladım.valla şaşırdım artık.hapla da yumurtam oluşmuyor.adet olmayı sağlıyor.ah bir adet olabilsem.düzene girse.:KK43:

ben geçen sene ilk denemede 10 gün kullanıp adet olmuştum.Ondan sonraki ay denedim ama adet olamadım.
Geçen ay civanperçemi çayı içtim.adet olamadım.Şimdi de soğan suyu kullanıyorum.cuma günü bitiyor.ama tık yok.doktorum tekrar 3 ay hapa başladım.valla şaşırdım artık.hapla da yumurtam oluşmuyor.adet olmayı sağlıyor.ah bir adet olabilsem.düzene girse.:KK43:

walla cnm bende şu 10 gün yaptıktan sonra civanperçemine başlayım diyorum..bu arada civanperçemini nasıl içiyosun?bi de kaç gün içilcek o ? Sabırla kullanalım bakalım işe yarayacak mı?

zümrütçüm fsh ve erken menopoz konusunda tubişbulana senin timur gürgana gittiğini yazmıştım..o doktor hakkında bilgi almak istiyo senden msj yazmış sana.müsait biara bak istersen cnm..

soğan suyunu 15 gün kullanıp öyle bırakmak gerekiyor.Sonraki ay da aynı şekilde içilmesi gerekiyormuş.

soğan suyunu 15 gün kullanıp öyle bırakmak gerekiyor.Sonraki ay da aynı şekilde içilmesi gerekiyormuş.

mikra mrb,

evet ben ilk ay 15 gün 2. ay 10 gün kulandım. bugün 3.ayın 10 günlük kısmına başladım.ama ben de hala regl ye dair hiç bi gelişme yok..

acaba böyle 3-4 ay sonrasında faydasını görenler oldu mu hiç bir bilgisi olan var mı bu konuda?

Bugün adet oldummikracım soğana p.tesi başlarım herhalde
sen neler yapıyon canım

Semoş mrb ,

Başka bir konuda soğan kürüyle hayıtı birlikte kullandığını yazmışsın sanırım saraçoğlunun ikisinin de kullanabileceğini söylemiş doğru mudur bu? bana da erken menopoz teşhisi konuldu ve 27 yaşımdayım.. sen nasıl adet oldun ilaçlarla mı kürle mi bilgi verebilir misin? özel mesaj atamıyorum msj sayım yetmiyo :))

walla cnm bende şu 10 gün yaptıktan sonra civanperçemine başlayım diyorum..bu arada civanperçemini nasıl içiyosun?bi de kaç gün içilcek o ? Sabırla kullanalım bakalım işe yarayacak mı?

zümrütçüm fsh ve erken menopoz konusunda tubişbulana senin timur gürgana gittiğini yazmıştım..o doktor hakkında bilgi almak istiyo senden msj yazmış sana.müsait biara bak istersen cnm..

civanperçemini sabah akşam aç karnına,1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı civanperçemi çayı atıyorum.üzerine kapıyorum.10 dk.demlendikten sonra, süzüp içiyorum.
bu arada hayıt tohumunu da aynı şekilde içiyorum.forumlarda ondan da çok fayda görmüşler.
akşam yatmadan 2 saat önce testere dişli aslan pençesine başladım.
ayrıca doktorum triguens i 3 ay kullan bakalım dedi.onu kullanıyorum.
tekrar bir yumurtam oluşsa,embriyo tutunsa çok rahatlıyacam...

civanperçemini sabah akşam aç karnına,1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı civanperçemi çayı atıyorum.üzerine kapıyorum.10 dk.demlendikten sonra, süzüp içiyorum.
bu arada hayıt tohumunu da aynı şekilde içiyorum.forumlarda ondan da çok fayda görmüşler.
akşam yatmadan 2 saat önce testere dişli aslan pençesine başladım.
ayrıca doktorum triguens i 3 ay kullan bakalım dedi.onu kullanıyorum.
tekrar bir yumurtam oluşsa,embriyo tutunsa çok rahatlıyacam...

hadi cnm hayırlısı inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız senin de..ben de civanla hayıta başlayım bakalım nolucak? bi işe yarar inşallahhh bende de

arkadaşlar eğer soğan suyu fayda etmediyse hayıt kullanın ( ibrahim saraçoğlu öyle söyledi) ve vücudunuza da fazla yükleme yapmayınn.faydasını görmezsiniz.ben geçen ay soğan suyu ile hastalandım bakalım bu ay nolacak.

arkadaşlar eğer soğan suyu fayda etmediyse hayıt kullanın ( ibrahim saraçoğlu öyle söyledi) ve vücudunuza da fazla yükleme yapmayınn.faydasını görmezsiniz.ben geçen ay soğan suyu ile hastalandım bakalım bu ay nolacak.

deaf mrb,

arkadaşım bişe sorucam fazla yükleme yapmayın derken hayıt için ne kadar süre kullanılması gerektiği hakkında bilgi verdi mi? ben soğan kürünü tam saraçoğlu'nun dediği şekilde uyguladım her ay 15-10-10 şeklinde ama dediğin gibi ben adet olamadım.. hayıtı ne kadar süre kullanmamız gerekiyo bu konuda bi bilgi verdi mi?

X