- 15 Şubat 2011
- 60
- 3
ben geçen sene ilk denemede 10 gün kullanıp adet olmuştum.Ondan sonraki ay denedim ama adet olamadım.
Geçen ay civanperçemi çayı içtim.adet olamadım.Şimdi de soğan suyu kullanıyorum.cuma günü bitiyor.ama tık yok.doktorum tekrar 3 ay hapa başladım.valla şaşırdım artık.hapla da yumurtam oluşmuyor.adet olmayı sağlıyor.ah bir adet olabilsem.düzene girse.
zümrütyeşili merhaba,
timur gürgana gidiyormuşsun sanırım , memnun musun ? ben internette gördüm ismini birde kutluk oktay diye bir doktor varmış , ikiside ilaçsız tüp bebek yöntemini kullanıyorlarmış yani 1 yumurtayı dışarıya alıp dışarda büyütüyorlarmış böylece senin iğne kullanman gerekmiyormuş . sana nasıl bir tedavi uyguluyor eğer memnunsan bende istanbuldan o doktora gelicemde . birde miniİvf diye bir tedavi yöntemi duydum japonyada uygulanıyormuş ve şimdi türkiyede de başlanmış uygulanmaya .tv de gördüm bir kadın 2 kere tüp bebek tedavisi olmuş ama hiç bir sonuç alınamamış sonra bu miniİvf yöntemiyle şimdi ikizlere hamileymiş bizim gibi erken yumurta yetmezliği olan hastalarda uygulanıyormuş internettede araştırabilirsiniz .